- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #52.781
kızlar okumaya yetişemedim duygubal canım doğum yapmışsın hayırlı olsun nasılsınız şimdi allahım herkese sağlık versin inşallah hadi açılışı yaptın demek darısı bizlere inşallah
kızlar yoğunum bu aralar hala bende koşturma devam bugün evde bi dinlendim şükür yarın tekrar maraton pazartesiye kadar annemi hastaneye yatırıcazda ameliyat olucak hayırlısıyla bi çıksın sonra oğlumun dolabı gelsin onu yerleştireyim derken heralde oğlum burak efendide gelir o zamana 33.haftadayız ağrılarımız gece aktif dr.pregaston verdi yatmadan içiyorum daha rahatız sanki lavaboya gitmekten yakında orda yatıcam geçen haftalara göre bu hafta hareketler sakin ve az ama takipteyim dr takip et sürekli dedi suyumuz iyi boyumuz 47 cm kilomuz 1930 gr uzun boylu olucak dedi :) nasıl çıkarıcam kızlar onu :)))) bu ara aşure ayında biz şekeri abarttık biraz yükseldi onu düşürmeye çalışıcam hamilelik şekeri çıkmıştı ya bende hayırlısıyla bi doğuraydım bak ne tatlı yicem :)
Annene de geçmiş olsun,nesi var..İnşallah iyi geçer ameliyatı .
Canım aklına getirme öyle şeyler .Kordon dolanmasında hiç kımıldamıyormuş bebişler.Anlarsın mutlaka.Bazen uzun süre uyuyorlar.Dr. 12 saat boyunca takip et demişti bana.12 saattede kımıldamadığını zaten hissedersin. Valla bitanem biz de aynıyız.Bir farkımız var.Benim ki trip değil . Eşimin vurdumduymazlığı.... Ben de artık konu bile açmak istemiyorum.Yoruldum ve bebişimi üzmekten çok korkuyorum.artık sadece oğlum ve ben ...el uşağı bel kuşağı derler bizimkiler kocaları için.Bende artık aynı onlar gibi düşünmeye başladım
Ayyy bende aynı şey için üzülüyorum.Onun karnımda kımıldaması beni okadar mutlu ediyor ki ...Çıkınca eksikliğini çok hissedicem bende
Ben de sizin gibiyim bebeğimi karnımda özleyecekmısım gibi gelıyor,eşime istemeyınce sewdırmeme sansım wardı o da olmayacak uff