• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

yaaaaaaaaaaaaaaa gitmeyin yatmayın durun burda beni uyutmuyo sıpam sizde durunnn:14:

Teyzeleri içimdeki fırlama resmen dışarı çıkmak istiyor gibi tekme tokat ne varsa dalıyorr annesinin sabrı taşmak üzere lütfen bişeyler deyin uyusun uyutsun yahuuu:47:

Ona dıyeceqım tek sey MasaLLah tosunuma :nazar: :nazar: :nazar:

sen nerdesın yoktun bugun

net yOktu arıza vardı canım.

valla ben butun sorularımı kızı gorunce unutuyorum :1:
ben grıbı saymıyorum tabı artık demırbas oldu artık bende
ıyıydım ama sımdı sıddetlı ayak agrısı var evın ıcınde dolanıp yatayım
gecte oldu zaten sen ıyısın ınsallah

Aha yıne duydum :D ıyıyım aLLahıma sukur baLım saol

kızlar ben cıkıyorum mahvettı bu ayaklar benı
yanı utanmasam aglıcam he :14:
bu ne bole bı dus alırım olmadı soguk soguk.
yrn grsz ıns. opuyorum sızı ve meleklerınızı.
yaradana emanet

sorma arkadasım bende aynen oyleyım hamıle bı kaldım ne ıgnesı ne fıtılı ne jelı kaldı.
haplar cabası 5 tane hap ıcıyorum gunde dusun.

ay ben keske sureklı hareket halınde olsa dıyorum
bence buna sevınmelısın cnm

Canım bi yandan iyi tabiki ama çok hareketli ya maşaallah uyuyamıyorum bu normalmi acaba aşırı hareketlilik son 2 gündür kudurdu resmen:37:Bana gelecekmiş gibi bi his doğuyor ama hadi hayırlısı:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

kızlar ben cıkıyorum mahvettı bu ayaklar benı
yanı utanmasam aglıcam he :14:
bu ne bole bı dus alırım olmadı soguk soguk.
yrn grsz ıns. opuyorum sızı ve meleklerınızı.
yaradana emanet

Hadı ıyı ıstırahatLer canım bı dus aL bencede beLkı ıyı qeLır :26:

gözlerim kapanıyorrrrrr ama o da ne tekme üstüne tekme...Fırlama ya bu çocuk uyuma diyo resmenn:47:

Çocuklar annelerinin yemeğe oturduğunu uyuduğunu adeta koklarlar :)

Çocuklar annelerinin yemeğe oturduğunu uyuduğunu adeta koklarlar :)

Koklamak ne kelime yaa....Başka bişey bu mesela eşim geldi göbeğimi açtım hareketlerini gösteriyorum şok oldu çok sevindi beğendi dur dedi videoya çekelim dedi kamerayı getirdi sıpa sanki anladı durdu inatmıyım inadım dedi hiç kıpırdamadı eşim kamerayı kaldırdı oynamayacak bu dedi ...Sonra tekrar başladı oynamaya bende eşş...eşek dedim sonundaa:9::9:işimiz var ya beter bişey buu:37:

Yandı senın qeLın yandı :1:
Benımkıde durmadan koL bacak ne varsa dayıyO karnıma hıkkk dıe kaLıyorum :emir_bebek:

Ben gelin almıcam ki oğluma o yüzden yanmasına gerek yok...AAAAA ben bu kadar çekiyorum bide bunun doğurması büyütmesi var oldu bide başkasınamı vercem onu vermemmmm:50::52::52::52::52:

Kızlarr ben aşkımı özledim yaaa....Uyumasam bile gidip ona sarılmak istiyorummm bu velet aramıza giriyo böyle kocişimden ayırıyo beni ama müsade etmicem sıpayaaa iyi geceleer sizee:34:

ağrı kesici kullanmak dan konu açıldı cnm..yaa kızlar ben evdeyim doğumdan sonra inş..şu ggöğüs pedi denilen şey lazım olurmu yaa cidden almakta çok kararsızım..bide emzirme sutyenimi alsam atletinimi alsam......bazıları o daha iyi demişte:44:hala bitiremedim çantamı yaa daha terliğim yok...:50:

Ben kış oldugundan emzırme atletının daha yarayacagını dusunuyorum,hem üşüyormus lohusalar cok fazla..Göğüs pedı de mutlaka lazım bısey aslında alsan iyi olur,hatta doguma gıderken götur..Arkadasım ekımde dogurdu tişörtu hep süt lekesı oluyormus süt taşıyormuss..

Kızlar isim konusunda yardım edin..sizce hangisi...?

Zeynep Ela
Zeynep Duru
Zeynep Berra
Eylül Nisa
Eylül Beril
Eylül Berra
Beren
Beril
Berra

Bence ikili isimleri çok uzun seçmişsin pek hoş durmuyor..Beren'i seçtım ben ..

KIZLARR EBRUDA CILGIN CUMA VEE LOHUSA PİJAMASINI ALMAYANLAR SÜPER TAKIM 65E DÜŞMÜŞ HARIKAAAAhttp://www.ebrumaternity.com/?page=categories&id=46

BU DA PİJAMAA Baby Love Lohusa - Hamile Pijama Takımı | Gebe ve Hamile Giyim Ürünleri

ferayx ve haknurr sizi de mı uyutmadı bebelerinizz..Benimki bugun çoook yawastı yaa..Umarım uyudugu içindir..:5:Yatmaya korkuyorum ya kımıldamazsa dıye..

Kızlarr ben aşkımı özledim yaaa....Uyumasam bile gidip ona sarılmak istiyorummm bu velet aramıza giriyo böyle kocişimden ayırıyo beni ama müsade etmicem sıpayaaa iyi geceleer sizee:34:

Gittin mi kızz yatağaa ...Sen barıstın mı kocanla erıttın mı buzları ..Yazık kız cocuga araya giren muamelesı yapmasana:)

selam kızlar hepinize iyi akşamlar
çantası hazır olmayanlardan biride benım vallahı hala çalıştıgım ıcın ancak yıkama utu ıslerım bıttı bıtenlerı koydum cantaya ama daha eksıklerım var bu cmt yıne emınonundeyum bebek sekerı terlık sabahlık falan alıcam seker ıcın neresı ıyıydı orda?

:) acaba dogrusu ne bılmıyorum su an kısaltmalardan bakmak lazım

primanın ilk hediyem paketıymıs az once baktım forumda alan varmı? nasıl haberdar oluyoruzkı?

canım okadar gereksiz bişey ki eski pakaetlerde bir sürü hediye varmış ama yenilerde bişey yok geçen hafta gldi banada 4 tane bez tupperin mama kabı küçüçük, geriside hep kagıt ıvırzıvır yani

Şeker için havuzluhan warmıs emınonunde bebekle ilgili herşey orada kampanyalı olurmuş diye duymustum ..Oraya bak ıstersen gıtmısken ..Prima paketı de geldı,arıyorlar bırkac gun önce ve yolluyorlar ama ew adresı wermıstım ben..Gerçekten çok da bişey yok..Aaa eskı paketlerde neler warmıs kii??Alan yok muu?

çalışıyorum canım öğretmenim perşembelerim boş ama ben yine tavuk gibi erkenden kalkıyorum bide çok sık wc ye gidince uyku falan kalmıyo
gönderecez diye aramışlardı,kargoyla geldi benimki evde yoktuk kağıt bırakmışlar aramadılar korocular, eşim gitti aldı

Ben de sınıf öğretmenıyım ama erkenden izne ayrıldım suyum azaldıgı söylendıgı dönemde ..Ben çok geriliyorum sınıfım cok kalabalıktı bu yıl 68 kişiler ve hepsi haşarıydı..Dedim stresle yaşayacagıma erkenden giderim ewe yatarım..Nöbetcılık de zor oluyordu ..Sen nasıl bu haftaya kadar dayandın brawo..

actık cnm konuyu..
gul koklamak ne yapıyormus kı..
cıger seftalı cılek bunları sagına soluna surmek ıyı deılmıs
bıde sakız cgnemek bebegı salyalı yaparmıs ole derler.
ben sakızın tadını unutmustum bugun attım azıma artık cnm ıstedı:D

kocakarı adetlerine göre ilk 3 aylık dönemde gül koklayınca bebeğin alnında burun kısımlarında gül zamanı alerji gibi isilikler çıkarmış :)) vallahi ben mahalle hatunlarının yalancısıyım :))

kız hepsini duydumda sakızı nerden duydun yaa ben hep çiğnedim ama bilmeden inş bişey olmaz napalım...

açtı dünürüm cnm sağ olsun...dybalın hikayeside çok güzel çok şükür bişey olmadan doğmuş bebeler....

inş tüm forum da saglıklı dogumlar yaşarr... ya nerden bakabilirim ben actıgınız sayfaya ??

Back
X