- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #53.301
bu açılma mevzu beni düşündürüyo aynanın karşısına geçip kukuma baksam günde 2 kere anla mıyım acaba?
sakın dalga geçmeyin bak ha sadece bi düşünce yani![]()
Çok komıksın bukle ya gece gece güldüm çok..Bakınca görunuyorsa neden ellıyorlar kı acaba..
Kızlar aksam kıl oldum yaa bebeğin daha odasını bile tam bitiremedık ,bir sürü masrafımız için ay başını beklıyorduk,gıcık kocam gitmiş arabayı tamirciye götürmüş 1 mılyarlık masraf cıkartmıslar en az we acıl lazım dıyor..Oturmus 2 saattır arabayla ılgılı nette dolastıgı yetmedı bır de aglayacak gıbı oturuyor ..Çıl-dır-dıımm...Be baba olacak mal,sen bu kadar waktı düşünceyı bebegın eksık esyalarına,zam gelecek olan doguma ayırsaydın coktaan hallolmaz mıydı..Ufff...Arabasına bebekten düşkün mü olacak ne bu yaa![]()
maşallah canım bende17kilo aldım ama veriririm heralde, inşallah bu bebeğinde sağlıklı olur
canım erkekler baba olmadan anlamıyor bizimkide lüzumsuz şeylere para harcayıp duruyor bakalım nereye kadar böyle gidecekse..
sen sıkma canını babalar bir yolunu bulacaklar artık
Ewet canım anlamıyor kii,herşeyi bir sonrakı ay başına diye diye 9.aya geldik daha odanın perdesi bile yok yazık benim kızımmaaa
iyi geceler kizlar... kizlar dogurmak icin bolbol sex lazim biliyosunuz dimi :)
Ben normal doğum düşünmüyorum ,sex de yapmadım aylardır