• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

kız dedim haknur topik açtı diye ama o ara kalabalıktı kimse sormadı:52:

Neyse aklında bulunsun millete gösterelim konu kalabalığından kimse farketmemiş...Çok zevkli olcak nasıl olsa dr bu bebeğin doğmaya niyeti yok dedi:9:bi sürü zamanımız varrr:9::9:

Neyse aklında bulunsun millete gösterelim konu kalabalığından kimse farketmemiş...Çok zevkli olcak nasıl olsa dr bu bebeğin doğmaya niyeti yok dedi:9:bi sürü zamanımız varrr:9::9:

hay allahım ya zorla çocuğu erken doğurtcaktın :60::60:

Valla dr un yüzüne baktım hmen doğum desin diyede olmadı 2 hafta sonra kontrol dedi sonrada haftada bir görcem dedi...:37:

ocak annelerine bakıyorumda çoğu normal doğum beklediği için 40+lardalar artık ayyyy bunun tezcanlı olmakla bi alakası yok doğmayınca doğmuyo demek ki:67:

ocak annelerine bakıyorumda çoğu normal doğum beklediği için 40+lardalar artık ayyyy bunun tezcanlı olmakla bi alakası yok doğmayınca doğmuyo demek ki:67:

Evet ya dr da bana öyle dedi gelmeye niyeti yok dedi şubattan önce bekleme dedi...Bende zamanında gelse şükür diyorum 40 ı da geçebilir vallaa:18:

Evet ya dr da bana öyle dedi gelmeye niyeti yok dedi şubattan önce bekleme dedi...Bende zamanında gelse şükür diyorum 40 ı da geçebilir vallaa:18:

yaa öylee bari zamanında gelseler

bide lazer operasyon fiyatlarına baktım doğum sonrası içi keyfim kaçtı ama banane yaptırcam işte:84:

Selam millet.. Kk iphone uygulamasi yapmis telden cok rahat giriliyor suan telden actim kizim yeni daldi uykuya (coksukur) nabersiniz?..

uzun bir süre yattı...Tühhh alamadım sıranı senin:1:Bu arada mesaj attım sana aldınmıı:34:

sımdı okudum :1:
okumasına okudum da bnm cekılıs ısı yalan olur.
cekılıs olacakta ben alacam da kargolıcam da pardon 15 gune hangı bırını sıgdıracam :1:

bnm ıcın yas oldu :50:

Back
X