• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

benim eşimde çok kilo aldı göbeklendi sanırım 8 aydır oruçta olmamızdan... şişti adammmm:52:

vallahi biz tatile de girmedik, işte bir bu ay haftada 1 e indik , ama adamın benden cok canı bişiler çekiyor, geçen akşam saat 11 de canı hurma var ya meyve olan sarı hurma ondan cekti gittik aldık :)) benden fazla yiyor görseniz sanki ikiz büyütüyorr karnında :))

:1::1: gelecekmısın akyazıya. yoksa ordamı olcak dgmun

s:D:D

yok en son 1 inde geldim,görümcecimi ve bazı yakınları gördük seyehat sayfasını kapattık :) dogumdan sonra gideriz inş .. bu geldiğimde de çok soguktu akyazıı... dondums

:1::1::1:

hhahahahahha ay benımkıde gobek yaptı ondan demek :1:
efor yok ya ortada :1:
valla arkadaşları ondn diyomuş ben onların yalancısııyım... haknurun kocişte hiç göbeek olmaması lzm ozaman du sorralım bakalım varmıymış..konu uzmanı o nasılsa:52:
aaaaaa bağımlılık yaptınız beee:1:

Bi yemek yapmaya çıktım yine geldim :9:

iyi yaptın bende bi börek yapcm akşama.... hhaknur bi araştırma yapıyoruz kocandaa göbek varmı :52:

hehe :)) o zaman ben şanslıyım :) şuan aramızda bir ay varmış gibi duruyor .. ben hamile kaldım o daha cok şişti ... ben ama hamiş halimi seviyorum bee :)) ton ton tatlı bişi olduk,kadına yakışıyor bu haller :)) anaç ruhlu yüklü gebişleriz

Hımmm.
Ben arada bi seviyorum.
Ama genelde sevmıyorum.
Hele onu oyle fit gordukce feci kıskanıyorum.

bilmem :1: sanırım bnm evdeki otoritem daha fazla hep benm dediğime geldiği için her zamn rahat kıyameti koparırım yani:52:

tmm derim valla amaa o bboyuta gelmez susar o hemen:1:

Rabbım bozmasın.
Bende kıyametı koparıyorum ama bazen kuru bır kıyatle kalıyor benımkı (:

:1::1: gelecekmısın akyazıya. yoksa ordamı olcak dgmun

ay yanı beklesın bıraz.

ay cıddımı :1:
pardon arkadasım calıs calıs:D:D

He beee.
Bır de bu halimle 5 dk gec kaldıgımda bi cekınıyorum kı sorma.
Aman benımkı de salaklık ıste ama, laf anlatamıyorum kendıme.

:1::1::1:

hhahahahahha ay benımkıde gobek yaptı ondan demek :1:
efor yok ya ortada :1:

Laaa benım adam ondan mı fit?
Neyse yakında greve baslarız bızde.
Gercı doktor yasak dedı ama, bız hala devam edıyoruz :27:

valla arkadaşları ondn diyomuş ben onların yalancısııyım... haknurun kocişte hiç göbeek olmaması lzm ozaman du sorralım bakalım varmıymış..konu uzmanı o nasılsa:52:

iyi yaptın bende bi börek yapcm akşama.... hhaknur bi araştırma yapıyoruz kocandaa göbek varmı :52:

Artık huyunuzu iyi bildiğim için siz sormadan cevabınızı verdimmm gıcıksınız kızım sizzz:1:

yok canım o konuda rahat ol biliyorsun ondan olsaydı benim kociş incecik olurdu şimdi göbek yarıştırıyoruzzz:9:
amaaaannnn hevesimi kursağımda bııraktın azcık takıllcaktık sana :19: desenee kilo ooooo:18:
evet sanırım oydu(yanlışlık olmasında) canım onunda suyu azalmıştı zor tutuyolardı, bugün yatırmış doktor inşallah kolay dogum olur

Allah yardım eetssin inşşşşş

Elefera benim adım çıkmış sen bendende betersin hadi bizim dr yasaklamadı diye devam ediyoruz siz daha betersiniz yahuu dr yasaklamış dursanıza benim olan bak eleferaya sen tak kafayı onun adını çıkarrr:36:

Artık huyunuzu iyi bildiğim için siz sormadan cevabınızı verdimmm gıcıksınız kızım sizzz:1:

Hımmm.
Ben arada bi seviyorum.
Ama genelde sevmıyorum.
Hele onu oyle fit gordukce feci kıskanıyorum.

Rabbım bozmasın.
Bende kıyametı koparıyorum ama bazen kuru bır kıyatle kalıyor benımkı (:

He beee.
Bır de bu halimle 5 dk gec kaldıgımda bi cekınıyorum kı sorma.
Aman benımkı de salaklık ıste ama, laf anlatamıyorum kendıme.

Laaa benım adam ondan mı fit?
Neyse yakında greve baslarız bızde.
Gercı doktor yasak dedı ama, bız hala devam edıyoruz :27:

dünürüüüüümm okudunmu bunlar hala yarramazlık yapıyomuş.. bizde bakıyoruz kedinin ciğere bakması gibi...:17: daha çok beklerizzz bizz:1::1::1:

Elefera benim adım çıkmış sen bendende betersin hadi bizim dr yasaklamadı diye devam ediyoruz siz daha betersiniz yahuu dr yasaklamış dursanıza benim olan bak eleferaya sen tak kafayı onun adını çıkarrr:36:

Ama seyyyy ben...
Yani nasıl desem ki :17:

Ni var yav ni var?
Libidomuz yuksekse, suc bızım mı?

Kızlar afedersiniz açık olacak ama size bişey sorcam çamaşırım şuan damla damla gelen suyla baya bi ıslandı bu ne ya akıntımı sumudur:26:

dünürüüüüümm okudunmu bunlar hala yarramazlık yapıyomuş.. bizde bakıyoruz kedinin ciğere bakması gibi...:17: daha çok beklerizzz bizz:1::1::1:

Sey ama, eskıye nazaran cok az oluyo.

Hem hersey normal dogum ıcın :1:
Vucudumu hazırlıyorum ben.
Baska maksadım yok :27:

Kızım artık huyunuzu biliyorum sizin pabuç bırakırmıyımmm:33:

:1::1::1::1:ikinizede kocaman peeeeeeeesss diyorum valla :1: kocalarınızmı sabırsız yoksa sizmi çözemedim yavvvv benm adamda iyi sabır vvar ozman.. cennetlik:38:

geçmş olsun cnm acılı baharatlı hiç bişey yeme dikkat et... zor hastalık ...bu arada avatarındaki senmisin? bi türlü soramadımmm:44:

canım çok pardon kayınvalidem geldi oturmaya da cevap yazamadım. evet fotoğraftaki benim :)

kızlar benim kereta hiç oynamıyor zaten tansiyonum da bi yükselip bi düşüyor korkuyorum bişey oldu mu diye:50:

canım bi ara bende de oldu o tansiyon oynamaları ama düzene girdi sonra. bebek oynamayınca zaten hep telaş yapıyorum ben. inşallah hepsi geçecek, yeterki sakin olmaya tuzlu yememeye bol su içmeye çalış.

ladykedi hayırlı doğumlar diliyorum sana, bebişinde sende sağlıkla atlatırsınız inşallah

Back
X