• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

Waay bir temizlik yaptın nişanı getirdin demek hayırlı olsun ,darısı bizlere..Ben de artık doğum tarıhımı bılmek ıstıyorum ona göre şafak saymak istiyorum ..Çatı mı yapacak haftaya?Süpermiş ..Korkma ve bebeğin hareketlerı hergun say 10 olması lazım en az ok ..Unutma bu önemlı çok..

yaa iş ciddiye varınca kotu oluyormuş :((
ctesi 2 3 saat gezdim,pazar 4 saat,pazartesi temizlik, yollukları silmeyeyim diye makinenin hortumuyla yerde süpürdüm,yerlerde psilik gezdiriyor diye vileda kullanmıyorum ben yerleri de öyle sildim 110 m2 ev :S üst üste bu kadar online olunca dayanamadı bebiş ... drum dinlen dogurtcan kendini dedi :)) biraz daha dursun dedi.. bende üzüldüm sonra, ama yorulmadım ben bunları yaparken o yüzden yaptım...
dr da oyle dedi hereketleri cok onemli hareketi azalırsa gel dedi, dogum valizin herseyin hazır olsun dedi... yat dedi :))

canlarım bı arkadaşım hamıle ama doktoru yok..
kendısı maltepede oturuyo..
maltepe ve yakın yerlerde bıldığınız ıyı bı hastane var mı?bana yardımcı olur musunuz?

selammmmmmm
ben buqun 37 qun sonra kizimla bulustummmmm :p
allahima bin sukur okadar buyumuski 1840 qrm 40 cm olmus 31+5teyiz :nazar:
Suyu qayet iyi kalp atislari ve qelisimi cok quzel dedi.
Birde yavrumun kafasi soldaydi hala oyle saniyordum sol kasiqima qelmis simdi ayaklarida sol qoqsumun altindaydi yumuk yumuk :)
donmüs dahada yer deqistirmez dedi drum.
Birde elini yanaqina yaslamis uslu usu yatiyordu meleqim yaaa :nazar:

Benimolan canim icerden qelen o sesi sordum.
Kemik sesleri ve zaman zamanda icerdeki hava basincindan qelen sesler olabilir dedi.
Bebek acilinca keseden bu seslerin qelmesi normal işte artik acilamayack daralacak ve yeter disari cikmaliyim buralar bana dar qeldi dediqinde suyun qelecek dedi.
Bende uzun bir hmmmm ifadesi :d
ıste boyle yavrular 3 hafta sonra tekrar qidicem ins.

Anneme qeldim buqun burda kalicam cepten size yazayim merak etmeyin dedim.
Bbye'mmmm nerdesin sen annem nerdeeeee :)

canımmmmmmmmmmmm sorma bacım iş güç artık geldım ama mrk etmeyın maslah prensesıme benım usulu uslu dursun aferın ona cok sevındımmm sneın adına canımm ıyı oldgunaaa:)

öyle mii çok sevindim ya kimler yaptı?maşallah onlara çok sevindim..
ben yenı toparlanıyorum canım doğum yapalı 2ay bıttı..
patoloji sonucunu beklıyorum bebeğimin..
sonra inşallah bakalım hayırlısı..
ama aklım sızde hep allahım hepinize sağlıklı doğum yapmayı nasıp etsın...
sankı hamıleymısım gıbı ben de gün sayıyorum

canım bilmem tanırmısın DYGBAL arkadaşımızın ikizleri oldu, birde berfinbilgen arkadaşımızın kızı oldu. hepsi sağlıklılar.
sanırım senin 6 aylık bi süreci tamamlaman lazım. ama zaman o kadar çabuk geçiyoki bence düşünüyorsan şimdiden kendine dikkat etmeye başla. iyi beslen, bol hareket et zaten patoloji sonucun gelince de neden olduğunu bilerek tedbirli bi şekilde hamilelik yaşarsan ve Allahın izniyle hiçbişeycik olmaz. İnan bütün kalbimle istiyorum en hayırlı zamanda güzel haberlerini duyarız inşallah :)))

kızların bazılarıyla forumda yaşanan sıkıntılaR nedeniyle görüşemez olduk. inşallah onlarda iyilerdir belki de takip ediyorlardır forumu

Ferayım maşaallah kuzuna sağlıcakla büyüsün annesii:nazar:

maşşallah canım kızına
doğum şekli hakkında konuştunuz mu peki?:nazar::nazar:

vallahi bitanem normal olacak die dedi bide daha pozisyon deqismez artik dedi bebek icin yavas yavas yola qirmis dedi.

Maşaallah yavruma benim iyi tabi annesi dr da demiş zaten...Sağlıcakla gelsinler artıkk az kaldı annesi...:emir_bebek:

ayaklari ile baldirlari qozumden qitmiyor deliriorum haknurummmmmm :):):)

Selammmmmmm
Ben buqun 37 qun sonra kizimla bulustummmmm :p
Allahima bin sukur okadar buyumuski 1840 qrm 40 cm olmus 31+5teyiz :nazar:
Suyu qayet iyi kalp atislari ve qelisimi cok quzel dedi.
Birde yavrumun kafasi soldaydi hala oyle saniyordum sol kasiqima qelmis simdi ayaklarida sol qoqsumun altindaydi yumuk yumuk :)
Donmüs dahada yer deqistirmez dedi drum.
Birde elini yanaqina yaslamis uslu usu yatiyordu meleqim yaaa :nazar:

QUOTE]

Ben nasıl okuduysam 37.hafta sonunda kızıma kavustum sandım faltaşı gıbı actım gözlerımı dogurdun sandım bır anda ..

oyh oldum qulmekten cok yasa sen bidenem ya ins o qunlerde qelir.
Allahmi soyltti 37demi qelcek acaba kizcem teyzesi :)

kızlar nerhaba nasılsınız bebişler nasıl?

ben 33+3 haftalık hamileyim doğum tarihimiz nezmn belli olur? birde bebeğim ters düzelirmi sizce 34. haftadan sonra?

yaa iş ciddiye varınca kotu oluyormuş :((
ctesi 2 3 saat gezdim,pazar 4 saat,pazartesi temizlik, yollukları silmeyeyim diye makinenin hortumuyla yerde süpürdüm,yerlerde psilik gezdiriyor diye vileda kullanmıyorum ben yerleri de öyle sildim 110 m2 ev :S üst üste bu kadar online olunca dayanamadı bebiş ... drum dinlen dogurtcan kendini dedi :)) biraz daha dursun dedi.. bende üzüldüm sonra, ama yorulmadım ben bunları yaparken o yüzden yaptım...
dr da oyle dedi hereketleri cok onemli hareketi azalırsa gel dedi, dogum valizin herseyin hazır olsun dedi... yat dedi :))

Ben bi yerde okumustum doguma yakın annede enerjı asırı oluyormus yorulmak nedır bılmıyormus,cok dıkkat et canım..Şu terlıklerınden de hala bulamadım yaw..Aklım kaldı onlarda baska da terlık bakamıyorm

canlarım bı arkadaşım hamıle ama doktoru yok..
kendısı maltepede oturuyo..
maltepe ve yakın yerlerde bıldığınız ıyı bı hastane var mı?bana yardımcı olur musunuz?

Avrupa yakaısndayım ama cogu arkadas karsıda sanırım ..Tam yerıne geldınız konu ıcın

canım bilmem tanırmısın DYGBAL arkadaşımızın ikizleri oldu, birde berfinbilgen arkadaşımızın kızı oldu. hepsi sağlıklılar.
sanırım senin 6 aylık bi süreci tamamlaman lazım. ama zaman o kadar çabuk geçiyoki bence düşünüyorsan şimdiden kendine dikkat etmeye başla. iyi beslen, bol hareket et zaten patoloji sonucun gelince de neden olduğunu bilerek tedbirli bi şekilde hamilelik yaşarsan ve Allahın izniyle hiçbişeycik olmaz. İnan bütün kalbimle istiyorum en hayırlı zamanda güzel haberlerini duyarız inşallah :)))

kızların bazılarıyla forumda yaşanan sıkıntılaR nedeniyle görüşemez olduk. inşallah onlarda iyilerdir belki de takip ediyorlardır forumu

evet canım doktorumda söyledi 6ay süreci ama düşünürsen de gel dedi..
başlarda düşünmüyodum ama yavas yavas iistiyorum sankı.yoksa aklımdan çıkmıyor...
2ay bıttı 3.aya gırdım önümüzdekı ay sonuçlar çıkacak..nısan gibi olabilir insallah..
hayırlısı..
bılıyorum arkadaşları erken doğum yapmışlardır ozaman dimi allahım analı babalı sağlıklı bı sekılde büyütmelerini sağlar..

Arkadaşlar ben çıkıyorum başım dehşet ağırıyo gözüme vuruyo resmen azcık yatayım belki geçerrr:14:

canımmmmmmmmmmmm sorma bacım iş güç artık geldım ama mrk etmeyın maslah prensesıme benım usulu uslu dursun aferın ona cok sevındımmm sneın adına canımm ıyı oldgunaaa:)

oy kurban olurum sana ya canim cok sukur iyiysen mesele yok.
Kizlarla merak ettik seni sukur qeldin :)

kızlar ben çıkıyorumevden görüşürüz artık.. anadolu yakasında oturmuyorum canım yardımcı olamıycam ama sımarık o taraftaydı sanırım belki hastane bilgisi vardır...
hepinizi tek tek öptüm.. görüşürüz:54::54::54:

ücretsiz doğum fotoğrafı çekmek istiyorum ilgilenen var mı?kartalda oturuyoum istanbulda

Neden ücretsiz?

başlarda düşünmüyodum ama yavas yavas iistiyorum sankı.yoksa aklımdan çıkmıyor...
2ay bıttı 3.aya gırdım önümüzdekı ay sonuçlar çıkacak..nısan gibi olabilir insallah..
hayırlısı..
bılıyorum arkadaşları erken doğum yapmışlardır ozaman dimi allahım analı babalı sağlıklı bı sekılde büyütmelerini sağlar..

Neyi var bebegın,gecmıs olsun

vallahi bitanem normal olacak die dedi bide daha pozisyon deqismez artik dedi bebek icin yavas yavas yola qirmis dedi.

ayaklari ile baldirlari qozumden qitmiyor deliriorum haknurummmmmm :):):)

oyh oldum qulmekten cok yasa sen bidenem ya ins o qunlerde qelir.
Allahmi soyltti 37demi qelcek acaba kizcem teyzesi :)

İnşallah canım,37 de kötü değil herkesın doguma basladıgı zamanlar nasılsa..En azından karnımızda uyumuyorduk yanımızdayken uyumamıs oluruz ..:49:

kızlar nerhaba nasılsınız bebişler nasıl?

ben 33+3 haftalık hamileyim doğum tarihimiz nezmn belli olur? birde bebeğim ters düzelirmi sizce 34. haftadan sonra?

Walla bana hem ultrasona göre 35.tesın dedı doktor hem de 2 hafta sonraya werdı randewu dogum konusulacak sanırım 37de konusuluyor..Çatı da 36dan ıtıbaren yapılıyor da pekı bız ya o arada dogursak ..Onu hıc de anlamadım,40ta doguran pek göremedım de.:45:

oy kurban olurum sana ya canim cok sukur iyiysen mesele yok.
Kizlarla merak ettik seni sukur qeldin :)

Canım bu diyeceğim yanlış anlaşılmasın ama çok dikkat ettiğim ve duyduğumdada kendimi uyarmak zorunda hissettiğim bir cümle kurmuşsun uyarmak istedim...Sana kurban olurum demek dinimizce ççok yanlışmış kul kula kurban olmazmış ve bunu ağzına almamalıymış sadece bunun yerine seni verene yaradana bağışlayana kurban olurum gibi kullanabilirmişsin ihmihalde okumuştum beni yanlış anlama olurmu öpüyorum ferayımmm:34:

hayırlısı..

evet canım doğumları çok erken oldu ama sağlıklılarmış şükür ki
hadi bakalım bekliyorum güzel haberlerini inşallah
avrupa yakasındayım doktor konusunda yardımcı olamıyorum maalesef :((

Back
X