- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #54.341
Arkadaşlar ben çıkıyorum başım dehşet ağırıyo gözüme vuruyo resmen azcık yatayım belki geçerrr![]()
dinlen bitanem qorusuruz ins.
Ortalikta salqin var aman dikkat edin nolur kizlar rabbim korusun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar ben çıkıyorum başım dehşet ağırıyo gözüme vuruyo resmen azcık yatayım belki geçerrr![]()
dinlen bitanem qorusuruz ins.
Ortalikta salqin var aman dikkat edin nolur kizlar rabbim korusun.
evet canım doğumları çok erken oldu ama sağlıklılarmış şükür ki
hadi bakalım bekliyorum güzel haberlerini inşallah
avrupa yakasındayım doktor konusunda yardımcı olamıyorum maalesef(
kızlar nerhaba nasılsınız bebişler nasıl?
ben 33+3 haftalık hamileyim doğum tarihimiz nezmn belli olur? birde bebeğim ters düzelirmi sizce 34. haftadan sonra?
canım dygballa berfinbilgen doğurmuştu şimdi bide ladykediden haber yok, sanırım o da doğum yaptı ama emin değilim tabi
Ben bi yerde okumustum doguma yakın annede enerjı asırı oluyormus yorulmak nedır bılmıyormus,cok dıkkat et canım..Şu terlıklerınden de hala bulamadım yaw..Aklım kaldı onlarda baska da terlık bakamıyorm
.
Avrupa yakaısndayım ama cogu arkadas karsıda sanırım ..Tam yerıne geldınız konu ıcın
evet ben de dahıldım bu gruba ama basımdan talıhsız olay geçtı koptum sizden..
toparlandım şimdi ..
arkadasım hamıle yenı öğrendi ama doktor arıyo..
bana yardımcı olursanız cok sevınırım
Canım bu diyeceğim yanlış anlaşılmasın ama çok dikkat ettiğim ve duyduğumdada kendimi uyarmak zorunda hissettiğim bir cümle kurmuşsun uyarmak istedim...Sana kurban olurum demek dinimizce ççok yanlışmış kul kula kurban olmazmış ve bunu ağzına almamalıymış sadece bunun yerine seni verene yaradana bağışlayana kurban olurum gibi kullanabilirmişsin ihmihalde okumuştum beni yanlış anlama olurmu öpüyorum ferayımmm![]()
bende 35 hft. dönmemiş canım(
ben berfinbilgeni kaçırmışımm canım..
ayy hemde ne enerji var!!!gönderirim tatlım , adres ver , yarın gider alır kargolarım.
evet ben de dahıldım bu gruba ama basımdan talıhsız olay geçtı koptum sizden..
toparlandım şimdi ..
arkadasım hamıle yenı öğrendi ama doktor arıyo..
bana yardımcı olursanız cok sevınırım
ben pendik civarında yapıcam inş.kimler anadoolu yakasında kartal civarında doğum yapacak?
canım hoşgeldin nasılsınn?? ben pendikteyim .Ama kartal umut hastanesinde birsen hanımı çok övüyorlar.Çok iyi bir dr.muş .canlarım bı arkadaşım hamıle ama doktoru yok..
kendısı maltepede oturuyo..
maltepe ve yakın yerlerde bıldığınız ıyı bı hastane var mı?bana yardımcı olur musunuz?
Selammmmmmm
Ben buqun 37 qun sonra kizimla bulustummmmm
Allahima bin sukur okadar buyumuski 1840 qrm 40 cm olmus 31+5teyiz![]()
Suyu qayet iyi kalp atislari ve qelisimi cok quzel dedi.
Birde yavrumun kafasi soldaydi hala oyle saniyordum sol kasiqima qelmis simdi ayaklarida sol qoqsumun altindaydi yumuk yumuk :)
Donmüs dahada yer deqistirmez dedi drum.
Birde elini yanaqina yaslamis uslu usu yatiyordu meleqim yaaa
benimolan canim icerden qelen o sesi sordum.
Kemik sesleri ve zaman zamanda icerdeki hava basincindan qelen sesler olabilir dedi.
Bebek acilinca keseden bu seslerin qelmesi normal işte artik acilamayack daralacak ve yeter disari cikmaliyim buralar bana dar qeldi dediqinde suyun qelecek dedi.
Bende uzun bir hmmmm ifadesi :d
Iste boyle yavrular 3 hafta sonra tekrar qidicem ins.
Anneme qeldim buqun burda kalicam cepten size yazayim merak etmeyin dedim.
Bbye'mmmm nerdesin sen annem nerdeeeee :)
Yok kıız olur mu hiç ,sen şimdi gerçekten hiç kalkma bile dinlen ki hareket halındeyken suyun gelse anlamazsın falan ..Az kaldı dogumuna hıc yorma kendını ..bulurum elbet netten falan ..
..[/COLOR]
ben pendik civarında yapıcam inş.
canım hoşgeldin nasılsınn?? ben pendikteyim .Ama kartal umut hastanesinde birsen hanımı çok övüyorlar.Çok iyi bir dr.muş .
canım maşallah bebişineeeyerim ben onu yerrr
![]()
ferayım..
Doktora gitmişsin gözün aydfın canım
Kızın da sağlıklıymış maşalalh...
kilosu falan süper kızın hatta uzunn boylu gibi geldi bana:)
yok canım dolaşmam,arabayla gider gelirim,merak etme sen.. artık gezmicem,hep yatıcamm :) sen at özelden ya da herhangi bir kargo firması varsa o şubeye gönderirim sen oradan alırsın,sonucta acık adres olayı biraz tedirgin edici olabiliyor,bu devirde..