2012 Şubat Anneleri

Feraycım hatlar karıştı galiba

ben NIHLEE ye dedimki kocan evde hala bilgisayar başındasın
oda bana dediki hiç kusura bakmasın yakında doğurcaz zaten
yani kocasından bahsetti :1:

hehe sustum bişey mi olduki ne :51:

muhehe :d
Bende kacayim ufaktan muju muju vivacim dikkat et kendine
qorusuruz kizlar opuldunuz iyi qeceler bol yastikli uykular :)

çok kötü aslında bağımlılık yapıyor burdaki sanal ortam. komşuya arkadaşa ihtiyaç olmuyor. hatta eşim evdeyken bile bakıyorum. adamla ilgilenmiyorum kızıyor

Evet haklisin baqimlilik yapior.
Cunku...
O cok tecrubeli kaynanalarimiz aqzini acip tecrubelerini bizle paylasmiyor.
Cunku...
özel sifati altindaki doktorlarimiz bile ince ince ifadelerde bulunup durmumuz hakkinda bize bilqi verirken aqizlarindan cikan her kelimenin bizdeki ehemmiyetinin umurunda deqiller.
Cunku...
Kendi annelerimiz bile ben ne anlarim haftadan usgden yoqun akintidan sola yatmaktan kordondan bizim zamanimizda ebeler eve qelir doqururduk artik allah neyle karsilastirirsa, doktormu qorduk yavrum diyecek kadar qeriden qeliyor ve bunun uzuntusunu yasiyorlar.
Cunku...
Burdaki her klavye basindaki kadinin paydasi ortak. Arayis deqil sahtecilik deqil sadece izlemek deqil.
Paydamz icimizdeki canlilar
Yasamaya muvaffak olduqumuz yuce qorev
Mukaddes sabrimiz
Ve binlerce aska deqisilemeyecek sabirla beklediqimiz o vuslat qunumuz.
Yavrularimizin kokusu...
Nasil baqimlilik yapmasin ;)

yavrum cepten qirdim qec qoruorum kusura bakma.
Canimsin ozledim seni yirim yirim..![/QUOTE]

Çok iyi yazıyorsun duygularını feray tebrıkler..

Günaydın canım...Nazarınız değdi uyutmadı emre veledi bugün beni bu saatte buralardayımmm:9:

benim emre bugün çok akıllıydı vallahi yine çok uyandım ama aralarda güzel uyumuşum...eşimi gönderdim geçmişi okuyordum...çok sıkılıyorum evde akşam ağladım benide götür işe diye ama götürmedi :43:

Evet arkadaşlar öncelikle hepinize günaydın:16:
Cümlelerime başlamadan önce selam eder göbişlerinizin içindeki sıpaları yanacıklarında kollarından bacaklarından ısırarak severimmm:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Öncelikle bu topiğe beni bağımlı hale getirip uykularımı kaçıran acaba ne konuştular diye beni merakta bırakan arkamdan dedikodumu yapan(adımı çıkaran):1: sizlere ne desem bilmiyorum ama sizi seviyorummm:54::54::54:

Ya bütün bunlar bi tarafa bu saatte ayaktayım neden mi?içimdeki velet kımıl kımıl uyutmadı bu sabah beni:emir_bebek:resmen bu şekilde takla atıyo sıpacık ama gelsin sorcam ben ona:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:Dün akşam misafirim vardı çok sevdiğim bi dostum ama bide veledi var sormayın gitsin her eve lazım cinsten yanii:1::1::1:Şuan evimde yerler mısır patlağı ve kuruyemiş atıkları kimin sayesinde artık bilirsinizzz:1::1::1:Anlayacağınız bugün bizim evde büyük bir temizlik olacak ve haknur size pek vakit ayıramayacak çünkü bu göbekle topla sil süpür yerleştir yemek derken akşam olur valla ama çok gevezelik yapmayın emi sonra aklım sizde kalıyorr siz akılllı hatunlarsınız hiç konuşurmusunuz akşam bu topiğe girdiğimde eminim bi 50 sayfa çıkacak karşımaa:37:Ama ben ara ara gireyim baride akşam bana işkence olmasın....Abowww çenem düştü:35:

benim emre bugün çok akıllıydı vallahi yine çok uyandım ama aralarda güzel uyumuşum...eşimi gönderdim geçmişi okuyordum...çok sıkılıyorum evde akşam ağladım benide götür işe diye ama götürmedi :43:

sendemi oğlunun adını emre koyacaksın canım???Canın sıkılmasın kuzum sen gel bize evi gör sıkıntı mıkıntı kalmaz merak etme:1:

sendemi oğlunun adını emre koyacaksın canım???Canın sıkılmasın kuzum sen gel bize evi gör sıkıntı mıkıntı kalmaz merak etme:1:

bizimki emre musab tatlım...bugün bende temizlik yapıcam ama hiç halim yok...birazdan başlrım yavaş yavaş artık...sanada kolay gelsin yorma kendini kuzucuk...:54:

bizimki emre musab tatlım...bugün bende temizlik yapıcam ama hiç halim yok...birazdan başlrım yavaş yavaş artık...sanada kolay gelsin yorma kendini kuzucuk...:54:

Bendede hiç hal yok valla ama mecburum bide bugün kafama koydum evde gereksiz gördüğüm eşyalar var onları çöpe atıcam direk evde ne görsem atıyorum bu aralar...Sende çok yorma kendini sanada kolay geldin cnm ama ben bi 9 buçuğa kadar buralardayım sonra başlarım:16:

farkındayım geç oldu ama ben çok pişmanım.ve bunu buradan başka hiçbi yerde hiç bi yerde dile getiremem.kimse beni anlamayacak.eminim sizlerden anlamayan yargılayanlar olacak.ama çokkk pişmanım.ben eğer hamile olmasaydım bu adamı bi gün bile çekmezdim.dayanamıyorum artık rahatlığına beni aptal yerine koyup her haltı karıştırmasına.ona göre hiç bi problem yok her şey yolunda ben abartıyorum ama ben daha önce 2 kez daha hamile oldum.ne yaşadığımı ne hissettiğimi biliyorum.utanmadan doğumdan sonra nasıl sevecek benim çocuğumu,nasıl beni koynuna alacak.şimdi benden uzakta kendine ait bi hayat yaşıyor.istediği saatte gelip istediği saatte gidiyor.bi şey de dersem kavga çıkartıyor ben de ağlamaktan yoruldum artık.kızlarımın psikolojisi bozulmasın aman annem üzülmesin diye herşeyi içimde yaşamaktan sıkıldım.ve saçma biliyorum aslında ama bebek olmasaydı ben daha güçlü olurdum bunları onun yanına bırakmazdım diye düşünüyorum.beni iyi kötü tanıdınız allah korkusu olan bi insanım ama şeytan dürtüyor bu adamdan intikamını al sende onu çatır çatır aldat acın hafiflesin.elin adamlarına kaş göz yap için soğusun diyo.lütfen yargılamayın aaaa ben olsam hayatta yapmam falan demeyin.insanı öyle bi duruma getiriyorlar ki ben bile bunları düşünebiliyorum.....sizler allah emanet olun.ve eşlerinizin kıymetini bilin.

farkındayım geç oldu ama ben çok pişmanım.ve bunu buradan başka hiçbi yerde hiç bi yerde dile getiremem.kimse beni anlamayacak.eminim sizlerden anlamayan yargılayanlar olacak.ama çokkk pişmanım.ben eğer hamile olmasaydım bu adamı bi gün bile çekmezdim.dayanamıyorum artık rahatlığına beni aptal yerine koyup her haltı karıştırmasına.ona göre hiç bi problem yok her şey yolunda ben abartıyorum ama ben daha önce 2 kez daha hamile oldum.ne yaşadığımı ne hissettiğimi biliyorum.utanmadan doğumdan sonra nasıl sevecek benim çocuğumu,nasıl beni koynuna alacak.şimdi benden uzakta kendine ait bi hayat yaşıyor.istediği saatte gelip istediği saatte gidiyor.bi şey de dersem kavga çıkartıyor ben de ağlamaktan yoruldum artık.kızlarımın psikolojisi bozulmasın aman annem üzülmesin diye herşeyi içimde yaşamaktan sıkıldım.ve saçma biliyorum aslında ama bebek olmasaydı ben daha güçlü olurdum bunları onun yanına bırakmazdım diye düşünüyorum.beni iyi kötü tanıdınız allah korkusu olan bi insanım ama şeytan dürtüyor bu adamdan intikamını al sende onu çatır çatır aldat acın hafiflesin.elin adamlarına kaş göz yap için soğusun diyo.lütfen yargılamayın aaaa ben olsam hayatta yapmam falan demeyin.insanı öyle bi duruma getiriyorlar ki ben bile bunları düşünebiliyorum.....sizler allah emanet olun.ve eşlerinizin kıymetini bilin.

Bitanem şimdi ne desem belki senin için boş olacak...Ama seni çok iyi anlıyorum yaşamadım ama anlamak için kadın olmak hamile olmak yeter diye düşünüyorum...Sen sakın onun seviyesine düşme tatlım bırak kendi naparsa yapsın sen sakın onu aldatmak gibi bişey yapma bu sefer o kadar pisliği yapan adam sana daha kötülerinide yapabilir...Evlatların var onlara sarıl ve Allaha havale et...Öncelikle bunları söyledim biraz kendini toparla diye...Evet yazdığın kadarıyla anladığım kadarıyla yazıyorum bende...Hamileyiz her zamankinden fazla ilgi şefkat bekliyoruz ama azı bile olmayınca deliriyoruz...Amann bende saçmaladım galiba ama ama ne diyeceğimi bilemedim ki şimdi:14::14::14:

Canım lütfen beni yanlış anlama peki bu kadar kötü bi evlilikte neden 3. bebek merak ettim:26:

canım benim anlıyorum seni hiç abartmıyorsun kim olsa senin düşünüdüklerini mutlaka aklından geçirir...
şimdi sinirle bunları söylüyorsun...
konuyu anladım fakat net bilmediğim için çok fazla da birşey yazamıyorum...
sakin ol evlatlarını düşün...güçlüsün sen!

Ayyy bu hamilelik bana yaramışşş:1::1::1:
Kredi kartı ekstrelerim gelmiş biri 2,66 tl:1:biri 97 lira:9::9::9:
Kocam kesin akşam bana madalya takacakkk:1::1::1:
Ama biliyorki hep nakit harcadım bunlarda nakit yetmeyen durumların ekstreleriii:1::1::1:

Back
X