2012 Şubat Anneleri

aaaaaa cok acıyoooooo...
temızlık yapıyom yrn kontrol varya :1:
genel temızlık yıkama yaglama :52:
drcuk muyane ederse temız olsun bıde dgma hazırlık olur dıye :1:
sızlerıde merak edıyorum cok yazmayın olurmu :D

Tek bir tane normal doguran arkadasım war genclerden o da dıyor kı ''acılmayınca kesmısler asagısını ve aylarca üstüne oturamadım ,yarama bakamadım aynayla bakmaya ugrastım..Sezeryanda en azından yaranı göruyorsun dıyordu ''..Beni iyice soguttu ..Zaten hıc sewmıyordum normal dogumu ..

Canim yuzlerce doguma ve sezaryene girmis biri olarak soylim o normal dogumdaki kesi cok zor durumda atiliyo ve o deri o kadar agrimiyo dikisi bir haftada kapanip gidiyo tamamen kapaniyo o kisi belki dikkat etmemistir.veya kesi kendiliginden olursa simetrik olmuyo ama tecrubeli biri olursa hemen ufak bi kesi atiyo ve bebek rahat cikiyo

ben geldiiim... bir taraftan iş yapıyorum bir taraftan sizi mrk ediyorum ne kaynatıyorlar diye... kızlar yaa dayanabildiğiniz kadar çalışın vallahi ben erkenden oturdum eve şimdide vakit geçmiyor dün akşam ağladım eşime benide götür işe diye ama götürmedi ilk günler güzeldide artık yapacak bişey bulamıyorum...tv de seyretmem zaten sanırım ruh hastasıyım bir dizi seyredemezmi insan benim bir televizyonun içine girip dövmediğim kalıyor, ağzımdan çıkan sözlere kendim bile inanamıyorum o yüzden seyretmiyorum artık oluşum gerilmesin diye...iyiki sizler varsınız yoksa tırlatırdım:54:

Sabah zaten kadın programlarında cinayet haberleri izlemekten gerim gerim gerilmişsindir...
HAberlerde ayrı bir olay zaten duyduğuma ağlıyroum..
Dizi de yok ki adam gibi....
Sen takıl buraya hacerim...
Bu arada gönderdim...

iş yerimde face yasak evde de yok net..patronun odasına girip gizlice faceye mi girsem valla çatlıcam meraktan :1:

Sen eklemedin hala bak...

Bugün sırf buradakı arkadaslar için facebook açtım kendıme ve maıl adresı aldım aslında kullanmıyordum ..Bana özelden yazar mısınız adreslerınızı eklıyım cok sewınırım ..Şimdi kahvaltıya cıkıcam ..1,5 saat oldu uyanalaı hala siteden cıkamadım ,açımm..:9:

Canım az sonra gönderiyorum

demek beğendin beni hımmmm
dur bakim yeni bi resim daha ekleyimde akşam
yorum yap bana olur mu bitanem
güzel miyim senden duymak çok güzel oluyo:21::21::21:

Tamam canım yorum yazmam mı sana?
Çok tatlsıın valla
Genç tatlı şirin...
Maşallah....
Çokta yakışıyorsunuz eşinle...

bende sizinle facede arkadas olmak istiyorum yaa ...çok merak ediyorum sizi

Gönderiyorum canım..

Tabi ki tercih meselesi canım,ben normal dogumdan korkuyorum kendıme guwenmıyorum ..Herkes kendını bılır sonucta ,ben yapamam diye düşünüyorum ama etrafımda özellıkle büyüklerin dewamlı normal doğur ısrarı beni iyice soğuttu normal doğumdan ..Hatta beni büyük konusturdukları için erken doğuracağım diye ödüm kopuyor..Sezeryan olan bir sürü arkadasım war herkes de çok memnun ve rahat..Tek kötü yanı 2 yıl çocuk yapamamak o kadar..

Canım benimkilerin arası 17 ay olacak...

valla bravoo :)) aynadan bakıp yapıstırıp cekmek :)) ben yaptırırken zorlandım , seni tebrik ediyorum eli öpülesi kadınsın :))
yok kız epılasyon aletı ıle yapıyorum.
yoksa agdalık kadar yok hayatta almaz.
Canim benimde yarin kontrolum var aksama aynen bende ugrasicam kolay gelsin sana.kac haftaliktin sen

usg ye gore 37+4 falan olmam gerek.
2,5 hatfa once usgde 35 cıkmıstı.
ama sata gore 35+6 yım

allah ıyılıgını versın.:1:
koca gobekle nasıl yapıyorum bı bılsen :1: ara verdım geberecem yoksa
apartmandan dguruyo bu hatun dıyecekler dıyede sesımı cıkaramıyorum :52:

Seni tbr ediyorum ben hic agda makina vuramadim hamileligimde cunku gormuyorum egilemiyorum bel fitigim var baskasinada zaruretharic asla acamam oyle rezil oldum iste:)helal sana.bu arada usg ye gore deil sat a gore gununu takip usg bi onde gider bi geride gider ona takilma yakiniz demekki bakalim dr ne dicek

ya kısaysa niye alıyorsun tatlım .. yorma kendini boşverrr ..zaten ilerde haftan, dogurecenn :))
balım catı muyanesı falan yaparsa ayıp olur yaa.. dguma kadar cıkmaz heralde.
Seni tbr ediyorum ben hic agda makina vuramadim hamileligimde cunku gormuyorum egilemiyorum bel fitigim var baskasinada zaruretharic asla acamam oyle rezil oldum iste:)helal sana.bu arada usg ye gore deil sat a gore gununu takip usg bi onde gider bi geride gider ona takilma yakiniz demekki bakalim dr ne dicek

bendede fıtık var zar zor ugrasıyorum ıste.
bakalım yrn sezeryan ıcın konuscaz drla ne dıcek merak edıyorum..

Kiz suyun felan gelir dikkat et yorulmaman lazim bi bakarsin bebis geliyo

Anam yok nerde o günlerrrr:9::9::9:Dr naparsan yap bu bebek şubattan önce gelmez dedi:9::9::9:öldüm valla yorgunluktan ama hayatta yarım bırakamam bırakırsam gece uyuyamam takıntı var bende temizlik hastasıyım:37:

Back
X