2012 Şubat Anneleri

Selammm kızlar keyifler nasıl ya benim kızım bigün çok oynuyor bigünse az bi dengede gidemiyoruz gerçi baştan beri çök hareketli bi bebe kdegildide işte insan yinede merak ediyor

ohhhhhhhhhh bitti sonunda temizliğim artık misafir falan istemiyorum ööldüm yaa evim misss oldu missss:42:

Zavallı bütün gün poliklinikte o hastayı dinle bu hastayı dinle yoruluyor galibe

ah canım kıyamam benim bebeğimde kalabalıktan gıkı çıkmıyo akşam evde tekme yağmuru
bugün akşam olmak bilmediiiiiiiiii offfffff sıkıldımmmm :27:

çarşambalar hep yoğun hep zor geçiyo

ohhhhhhhhhh bitti sonunda temizliğim artık misafir falan istemiyorum ööldüm yaa evim misss oldu missss:42:
gıcık seni benim ev nolcak kıskandım

ah canım kıyamam benim bebeğimde kalabalıktan gıkı çıkmıyo akşam evde tekme yağmuru

çarşambalar hep yoğun hep zor geçiyo

gıcık seni benim ev nolcak kıskandım

Canım senin evi bilemicem ama bu evde yaptığım son temizlik olacak toparlarım yeter çünkü dehşet yoruldum yaa:14:Yüzeyselde yapamıyorum yaptımmıda dip bucak
yapıyorum anam ağlıyor vallaaa:14::14:

Canım senin evi bilemicem ama bu evde yaptığım son temizlik olacak toparlarım yeter çünkü dehşet yoruldum yaa:14:Yüzeyselde yapamıyorum yaptımmıda dip bucak
yapıyorum anam ağlıyor vallaaa:14::14:

valla canım annem geçen hafta gitmeden dip köşe tepizledi bende temizliği muhafaza ediyorum toz alma makinalama çünkü yapamam uzun süre temiz kalması lazım:34:

valla canım annem geçen hafta gitmeden dip köşe tepizledi bende temizliği muhafaza ediyorum toz alma makinalama çünkü yapamam uzun süre temiz kalması lazım:34:

Bende annesizliğin cefasını çekiyorum işte iş başa düşüyo çok şanslısın dostummm:34:

bizde yemeklerimizi yaptık meyvemizi yanımıza aldık geldik oğlumla:39:....sabah geldim oysa oku oku bitiremedim geçmişi yahuuu geveze kuşlaar sizzi:52:

Günaydın arkadaşlar...Sizler yeni gelmişsiniz bugün topiği hacerle biz açtık erkenciydik yani hacer olmadığına göre temizliğe devam ediyor ama ben o kadar sabırlı olamadım temizliğimin henüz % u bitti ama dayanamayıp geldim ne konuşuyorsunuz diye...pek bi meraklı melahat oldumda bu günlerde:)))))))))))
ama bnde vardım sen çıkmıştım 7den beri ayaktaym uyumak için çıktım sabh 11 de ama uuyku tutmadı bende toz aldım yemek yptım ohhhh:52:
Canım ben de pendik şifa hast. gidiyorum ferda ya ama doğumumu marmara hast. yapmayı düşünüyorum.Çok övüyorlar orayı .
Canım esad ımın cicilerine baktım maşallah. Allah aldıklarını güle güle kullanmayı nasip eder inşallah... beşiği de çok güzel.Uyusun da büyüsün esad paşamız içinde... :emir_bebek:

canım benim ayşemin dedikleri benim için de tercüman olmuş.Sen güçlü olmalısın.Unutma sen sadece o adi adamın eşi değilsin ki .Meleklerinin annesisin.O yüzden biliyorum sinirle söylenmiş o şeyleri yapmazsın.O meleklerin sana emin ol daha büyük bir güç verecek.Sen şu sıkıntılı dönemi bi atlat.Bak onlar sana destek sen onlara destek nelerin üstünden geleceksiniz.
Rabbim yar ve yardımcın olsun...
biliyorum orayıda cnm doğm fiyaatı ne kadar cnm pahalı sanırsam orası:44:
Canım şifonyer 365TL ydiı onun teşhiri bulamadık ama bu seriye aylardır eşim özenerek bakıyordu çok tatlı buluyorduk ama cok pahalıydı 2 parca için..Pazar da 3,5 saat dolandıktan sonra teşhir kısmında dolabı görüp de fiyatı da görünce kosa kosa kasaya gittik anıden alıwerdık canım..:nazar: Saol canım begenmene cok sewındım ..Çok geç kaldık dıye üzülüyordum,Allah'tan yaradı butun gun dolanmamız da bos bos dönmedık ewe şükür...Eşim odaya kurunca odada cekerım fotoları ..
cnm hayırlı ollsun bu tkmın beşiğide varmı yoksa onu başka bişeymi alcan göremedimde:44: fotoları bekliyoruzz:34:
Akşama kavga var kızlar bizim evdee:1:

maviiiiişşş :1: çok tehlikeli bi durum valla içine kurt düşürmim şimdi ayşe zaten bnm aklıma geleni demiş sana:1:

Selammm kızlar keyifler nasıl ya benim kızım bigün çok oynuyor bigünse az bi dengede gidemiyoruz gerçi baştan beri çök hareketli bi bebe kdegildide işte insan yinede merak ediyor

bnm oğlumda öylee cnm inş doğduklarındada uslu olurlar böyle.... bigün deliriyo :8: bigünse bugünkü gibi sakin oluy:31: keyfine göre takılıyolar işte....:9:

buklem hastalığın nasıl oldu iyimisin?:44: eşine dedinmi :26:

Back
X