2012 Şubat Anneleri

Canım aştık biz o durumuuu....Konuştum kocişle yemin ediyo öyle bişey olmadığına sadece oğlunu öyle hayal etmiş o arada sersemlikle sayıklamışş....Kızzz yapmaz benim kocamm çok düşkün bana:nazar::nazar::nazar:eşimi tanıyan bi arkadaşıma dedim sen yaparsın o yapmaz kızım gözünün içine bakıyo diyoo:nazar::nazar::16:

Canım aştık biz o durumuuu....Konuştum kocişle yemin ediyo öyle bişey olmadığına sadece oğlunu öyle hayal etmiş o arada sersemlikle sayıklamışş....Kızzz yapmaz benim kocamm çok düşkün bana:nazar::nazar::nazar:eşimi tanıyan bi arkadaşıma dedim sen yaparsın o yapmaz kızım gözünün içine bakıyo diyoo:nazar::nazar::16:
aman aman yapmasın zaten :57: parçalarsın yoksa sen bilirimm:1:
Buklem kızz tutişin nasıl olduuu:9:

bnde sordum ama tutiş heee :1::1:

merhaba kızlar :) nasılsınız dicem ama sabahtan beri sizi okuyorum iyisiniz maşallah:) siz dip bucak temizliğinizi kaçıncı haftada yaptırdınız ben çok kararsızım bu cuma 35.haftam bitecek doktorumda daha doğum konusunu hiç açmadı 37 haftan gelsin doğumu öyle konuçaz diyo ee zaten o saatten sonra doğuma pek bişey kalmamış oluyo o zamana kadar bitireyimmi temizlik işini çevremdekilerde acele etme temizliğini 1 hafata kala yaparsın temiz kalsın diyorlar siz nasıl ayarladınız bu işleri

Teşekkürler canım beğenmenıze sewındım..Elefera bırsey sorucam sen kac yıllık ewlısın ??Hala esıne bu kadar aşıksın ya ondan merak ettim..

(:
Yenı okudum yorumunu.
Ve gulumsedım ıster ıstemez.

12 Nısan'da 3 yılımız bıtecek.
Aynı zamanda tanısmamızın 4. yılı bıtmıs olacak.

Vay beee, demek oradan bıle hıssedılıyor esıme olan askım :16:
Ama sana bırsey dıyeyım mı, bana cok kısı demıstır, 'esınden bahsederken gozlerının ıcı guluyor, ne cok sevıyorsun sen onu' dıye.
ınsallah o da benı oyle sevıyordur.

Kız sende 1 gün sonra 36 na gircen hee aboww büyümüş sıpacıkkk:emir_bebek:
3 4 gün var senle aramızda dimi :44: heee büyüdüler yaa şükürrr az kaldı ama korkularda başlıyo yavaş yavaş azcık ağrım olsa gelck sanıyorm :18: başıda aşşağıda sıpamın tedirginim ondan birazzz
benim olan naber? nerdesin sen akşamda resimleri ekledin kaçtın:33::33:

kocam evdeydi balım kimseyide görmedim çktım gördüm dünürümle kulaklarımı çınlatmışınıız okudum sağolun:54:

3 4 gün var senle aramızda dimi :44: heee büyüdüler yaa şükürrr az kaldı ama korkularda başlıyo yavaş yavaş azcık ağrım olsa gelck sanıyorm :18: başıda aşşağıda sıpamın tedirginim ondan birazzz

kocam evdeydi balım kimseyide görmedim çktım gördüm dünürümle kulaklarımı çınlatmışınıız okudum sağolun:54:

Canım benimde başı aşağıda merak etme o normal bişey gelmez hemen...Az kalmadı ya sanki zaman geçmicek bana yaaa:14:

dünürünle zaten hep seni konuşuyoruz senin bu dünür damadına düşkün olacak haberin olsun:16::16:

...............................................
cnm şehriyeli tavuk çorbası yaptım içinde tavuk etide var eşim istedi dün pilav yaptım gel buyur beraber yiyeeekkkk:56::56:
(:
Yenı okudum yorumunu.
Ve gulumsedım ıster ıstemez.

12 Nısan'da 3 yılımız bıtecek.
Aynı zamanda tanısmamızın 4. yılı bıtmıs olacak.

Vay beee, demek oradan bıle hıssedılıyor esıme olan askım :16:
Ama sana bırsey dıyeyım mı, bana cok kısı demıstır, 'esınden bahsederken gozlerının ıcı guluyor, ne cok sevıyorsun sen onu' dıye.
ınsallah o da benı oyle sevıyordur.

ondan zaten çokta kıskanıyosun belli olmazmı :38: bizde 5 ci yılımıza girdik ekimde 5 yılda bi bbek yaptık :52:

cnm şehriyeli tavuk çorbası yaptım içinde tavuk etide var eşim istedi dün pilav yaptım gel buyur beraber yiyeeekkkk:56::56:

ondan zaten çokta kıskanıyosun belli olmazmı :38: bizde 5 ci yılımıza girdik ekimde 5 yılda bi bbek yaptık :52:

Ayy süper olurdu valla...Ama ben bursadayımmm:17:Neyse dışardan söyleyeyim bişeyler çok yoruldummm:14:

Back
X