2012 Şubat Anneleri

Canım yanıt verdım ama arka sayfalarda kaldı.
12 Nısan da ınsallah 3 yılımız bıtecek.
Aynı zamanda o gün tanısmamızın 4. yılı bıtmıs olacak.

Sen evde kı hallerımı gor bırde.
Hele zayıf oldugum zamanlarda.
Adamın omuzlarına bınıyordum, evın ıcınde tur attırıyordum.
Ben hem asık, hemde cok sımarıgım esıme karsı :1:

Hehe demek ki cilvelisin de kız ben de odun gibiyimdir ,burdan aslında sizlerden taktık almam lazım bu konuda ..Ben bir öküzüm resmen genelde kocalar olur öküz ama ben tam bir öküzüm ..Ama anneannem ve annem de öyleler..Duygusuzluk war bizde yaw..:34:

Ne biliyon, belkı erken dogum olacak.

Allah korusun, lafımın uzerıne bırde olurmus.

Rabbım herkese vaktınde, saglıkla dogum yapmayı nasıp etsın.

Ama herkes bır anda susuverdı, benım de uykum geldı.

Gıdeyım baruı, zor bela calısayım az daha.

Zaten aksam Kuzey i ızleyemıycem, mac varmıs... pöööff

bende erken olmasın diye öle dedim canımm
gitde dinlen canım keşke bende kaçabilsem:5:

Gördum mesajını sımdı okudum 3 yıl ha ...Bizim tanısmamız 22 Aralık 2008 di,ewlılık 10 Ekim 2009du yanı 2,5 yıl gectı ewlenmelı ama ben cok kıskanıyorum bu ara hamılelık hormonlardan mı bılmıyorum hıc olmadıgı kadar yakusuklu gelıyo bana ,ama aşkım sankı bıtmıs gıbıme gelıyor yaa ben eskısı gıbı degılım o kadar neden..:2::2:

Bilmem...
Belkı cevrende paylasım yapabılecegım cok kısı vardır.
Benım hıc yok.
Canım sıkılsa esımı ararım, mutlu olsam esımı, aglasam esımı.
Galıba bırazda durustlugune cok guvenıyorum onun.
He bırde benım onumde ıkı model var, eslerınden yana mutsuz olan.
Onlara bakınca, esıme kızdıgım konuların basıt olduguna kanaat getırırp, elımdekının kıymetını bılmeye gayret edıyorum.

gobek cıktıkca ısler hakıkatten zormus yahuu
valla nasıl oldu bılemıyorum ama ısımı sonunda bıtırdım :1:
,sızler nabtınızzz..

selam canım sana özelden mesaj attım fece ekliyim yazarsan sevinirim . bayadır yazdıklarınızı okumayı bitirmeye çalışıyorum resimlerinide göremedim zaten :( hayırlı olsun canım allahım sağlıcakla büyümesini nasip eder hepimizinkini inşallah:nazar:

Canım benım ismim de o kadar çok kişi war kı bulabılır mısın bılmıyorum facebooktan ..Mesaj atmıstım sımdı Aysebahara da 10 dk gecmelı yazıyor ..Ben sana aksama mesaj atacagım ok ..weya durabılırsem 10 dk sonra atcam

Bilmem...
Benım hıc yok.
Onlara bakınca, esıme kızdıgım konuların basıt olduguna kanaat getırırp, elımdekının kıymetını bılmeye gayret edıyorum.

Biz hala wcye gıtsek mesaj atarız,ben teneffuslerde bıle 5 dakıka da olsa arar mesaj atarım ,o cok anlatmıyor gununu ama ben butun gunumu a dan z ye anlatırım sen gibi..Aslında bu da cok iyi degıl,ama dınleyen warken neden konusmayalım dı mı?:1:NİHLE ve BENİM OLAN sizin de facebook warsa beklıyorum ozelden mesaj ??SEnın yok dı mı elefera

merhaba kızlar :) nasılsınız dicem ama sabahtan beri sizi okuyorum iyisiniz maşallah:) siz dip bucak temizliğinizi kaçıncı haftada yaptırdınız ben çok kararsızım bu cuma 35.haftam bitecek doktorumda daha doğum konusunu hiç açmadı 37 haftan gelsin doğumu öyle konuçaz diyo ee zaten o saatten sonra doğuma pek bişey kalmamış oluyo o zamana kadar bitireyimmi temizlik işini çevremdekilerde acele etme temizliğini 1 hafata kala yaparsın temiz kalsın diyorlar siz nasıl ayarladınız bu işleri

Kızlar herkese selam yazılanları okuyorum bitiremedim bi türlı bennebileyim resimlerini göremedim özelden yazdım sana gelmedi sanırım gitmiyo yazdıklarım.
Akşam biz yine doktora gittik çok yormuşum bebeğimi ağrı yopuyo dr yatış verdi kızlar iki oldu reseteye bağlandı bebişimle sanırım bu gidişlede baya bi gideceğiz allahım herkesi korusun evdeyim meyve tabağı yaptım uzanıyorum ama zaman geçmiyor sanki günler ağırdan geçiyor.hııııııııııı dr dediki 33+4 günlüksün 3 hafta 21 gün sabret sonra gelsede sorun değil dedi ama normal zamanda 40 günümüz varmış öyle dedi akşam bakalım bekleyelim inşallah benimkide kımıl kımıl kızlar bazen dalgalar vuruyor karnımda çok hareketli maşallah .ama bende niz bayan panik bu güzel olayı bile paniğe bağlaya bildim vay efendim bu neden bu kadar oynuyor iyi değil falan filan ama dr dediği gibi hareketli çocuk iyi sağlıklı çocukmuş sadece karnın taş gibi sertleşirse kork kusarsan kork gebelik zehirlenmesinden dedi allah korusun.Allah ım hepimizi korusun kızlar :nazar:

Biz hala wcye gıtsek mesaj atarız,ben teneffuslerde bıle 5 dakıka da olsa arar mesaj atarım ,o cok anlatmıyor gununu ama ben butun gunumu a dan z ye anlatırım sen gibi..Aslında bu da cok iyi degıl,ama dınleyen warken neden konusmayalım dı mı?:1:NİHLE ve BENİM OLAN sizin de facebook warsa beklıyorum ozelden mesaj ??SEnın yok dı mı elefera

tm cnm eklerım. ozel attım bırıne onu beklıyorum

,sızler nabtınızzz..
nerelerdesin dünürüüüm yaa özledim seni kolay gelsin doğurcan sen temizlikmi yapıyosun bakiimmm:34:

Bilmem...
Benım hıc yok.

aferin en iyisini yapıyosun valla allah bozmasın:46::46::46:

banada ağırlık çöktü omuzlarım ağrıyo birazdn çıkarım bende... havalardan bu ağırlık yaaa:31:

Benımde bugun bacaklarım cok agrıyor ):
Agrıdan zıyade uyusukluk gıbı bırsey var.

Hehe demek ki cilvelisin de kız ben de odun gibiyimdir ,burdan aslında sizlerden taktık almam lazım bu konuda ..Ben bir öküzüm resmen genelde kocalar olur öküz ama ben tam bir öküzüm ..Ama anneannem ve annem de öyleler..Duygusuzluk war bizde yaw..:34:

Ben daha cocuklukta bellı etmısım kendımı (:
Yılısıktım bıraz, annemın bulabılecegı yerlere bıle sevgı notları bırakırdım.
Mınıcık hedıyeler alır, aıle meclısını toplar, sırayla dagıtırdım.
Ama benım ablamda bıraz katıdır.
Gercı kocası daha ıyısını hak etmıyor da zaten.

Selam hanımlar nasılsınız :)

Bebisler nasıl :49:

Bıraz once aklıma geldın.
Epeydır gorunmuyor dıye.
Napalım, son gunlerı sayıyoruz.
Safak 42

,sızler nabtınızzz..

Napalım, calıstık, ınsallarla cebellestık ve hala burdayız.
Sen ne ıs yaptın?
Cok yormasaydın kendını.

nerelerdesin dünürüüüm yaa özledim seni kolay gelsin doğurcan sen temizlikmi yapıyosun bakiimmm:34:

aferin en iyisini yapıyosun valla allah bozmasın:46::46::46:
evı deıl kendı sagımı solunu temızledım ama ne zorlandım hee..
:1:
yanlış anlmışımdır belki canım
ne zaman sancın oldu :44:

cnm belkı fark etmıssındır bu grıblıyken souluyordum ya sag kasıgım agrıyor dıye.
sımdı basınc yaparak kasıgım agrıyor epeyce.
yurutmuyor bazen oyle artıyorkı. persembeyı beklıyordum ıste yrn sorcam bakalım ne dıcek..
ılk kez dra bu kadar heyecanlı ve korkarak gıdecem sanırım:D:D

Benımde bugun bacaklarım cok agrıyor ):
Agrıdan zıyade uyusukluk gıbı bırsey var.

Ben daha cocuklukta bellı etmısım kendımı (:
Yılısıktım bıraz, annemın bulabılecegı yerlere bıle sevgı notları bırakırdım.
Mınıcık hedıyeler alır, aıle meclısını toplar, sırayla dagıtırdım.
Ama benım ablamda bıraz katıdır.
Gercı kocası daha ıyısını hak etmıyor da zaten.

Bıraz once aklıma geldın.
Epeydır gorunmuyor dıye.
Napalım, son gunlerı sayıyoruz.
Safak 42

Napalım, calıstık, ınsallarla cebellestık ve hala burdayız.
Sen ne ıs yaptın?
Cok yormasaydın kendını.

balım yrn dr gıtcem ya o mesele :1:

Back
X