2012 Şubat Anneleri

selam kızlar nabersiniz varmı bi yaramazlık
sanırım ben grip oldum kötüyüm
yarın kontrolum var hem nst ye gireceğim çok merak ediyorum

merhaba kızlar :) nasılsınız dicem ama sabahtan beri sizi okuyorum iyisiniz maşallah:) siz dip bucak temizliğinizi kaçıncı haftada yaptırdınız ben çok kararsızım bu cuma 35.haftam bitecek doktorumda daha doğum konusunu hiç açmadı 37 haftan gelsin doğumu öyle konuçaz diyo ee zaten o saatten sonra doğuma pek bişey kalmamış oluyo o zamana kadar bitireyimmi temizlik işini çevremdekilerde acele etme temizliğini 1 hafata kala yaparsın temiz kalsın diyorlar siz nasıl ayarladınız bu işleri

valla cnm ben evde olduğum içiin enerjim olduğu günlerde yavaş yavaş temizliği yapıyorm eviim çok büyük değil bnm ondan işimde bitti ama tüllerini falan yıka derim dr un 37 yi bekle demiş ama baklım bebeklerimiiz beklermi onun için işlerini tamamla bence ne demişler bu günün işini yarına bıırakma diye zaten kış şimdi evler kolay kolay toz olmuyo da varsın temiz olsun herşeyin...hergün bi odanı yapsan bitti gitti iş:34:

Son düzenleme:
iyiyiz cnm hşgeldin
oğlumda iyi şükür seninkide maşallah 3 kg olmuş yarında 37 olcn ocak annesi olcan o zaman sen son zamanda gelirsee eğer maşallahhh:nazar:

Hosbulduk canım :)

34+6 da 2750 gr dı. 3 olmutur herhalde 2 haftada. Eger 10 gun gun almadan dogarsa 25 Ocaga geliyor dogumum. Bakalım hayırlısı artık.

selam canım hoş geldin sen nerelerdesin göremiyorum seni bayadır? bebişler tepikliyo napsınlar :)

Bıraz once aklıma geldın.
Epeydır gorunmuyor dıye.
Napalım, son gunlerı sayıyoruz.
Safak 42

Fazla girmiyorum nete o yuzden goremiyorsunuzdur. Arada bakıp cıkıyorum iste :)

Tepiklesinler tepiklesinler :)

Ben de saymaya basladım Son 22 eger erken gelmezse :)

geçmiş olsun hepimiz bi alemiz sanırım allahım hepimize sağlık versin akşam bizde nsy ye bağlandık ayyy elektirik çarpması gibi bişey allahtan doğurmuyosun dedi dr yatış verdi uzanıyorum

benim yaramaz bugün fazla tepiklemedi kızlar...
bende zaten kendimi iyi hissetmiyorum çok yorgun ve uykusuzum..
arada pıt pıt yapıyor o kadar bişiyi yoktur dimi :25:

benim yaramaz bugün fazla tepiklemedi kızlar...
bende zaten kendimi iyi hissetmiyorum çok yorgun ve uykusuzum..
arada pıt pıt yapıyor o kadar bişiyi yoktur dimi :25:

bişi yoktur cnm korkma sen yorgun olduğun içiindir eve gidince başlar merak etme

yaaa kızlar niye kimse bebeğinin cicilerini eklemiyo diğr topiğimize.... vvalla mart anneleri bizdn hızlı her aldıklarını eklemişller sizde ekleyin eevdeykeen yaa:14::14::14:

Biz hala wcye gıtsek mesaj atarız,ben teneffuslerde bıle 5 dakıka da olsa arar mesaj atarım ,o cok anlatmıyor gununu ama ben butun gunumu a dan z ye anlatırım sen gibi..Aslında bu da cok iyi degıl,ama dınleyen warken neden konusmayalım dı mı?:1:NİHLE ve BENİM OLAN sizin de facebook warsa beklıyorum ozelden mesaj ??SEnın yok dı mı elefera

Benım esım tanıstıgımız gunden berı sevmez mesaj gondermeyı.
Cok nadır gonderır.

Esım de gununu ayrıntıları ıle anlatmayı sevmez.
Ben her aksam bulurum anlatacak bırseyler mesela, ama o cok onem verdıyse anlatır.
Yada komık bırsey olmussa.

Cıks benım facem yok ):
Esım ıstemıyor.

nerelerdesin dünürüüüm yaa özledim seni kolay gelsin doğurcan sen temizlikmi yapıyosun bakiimmm:34:

aferin en iyisini yapıyosun valla allah bozmasın:46::46::46:

Gercı bazen cok sarıyorum adamcagıza.
Olmadık hıkayeler uretıp, oyleymıs gıbı davranıyorum ama...
Alıstı garıbım bu hallerıme de.

balım yrn dr gıtcem ya o mesele :1:

Hımmm ısabetlı bır temızlık olmus.
Bende hafta sonu yaptım ama resmen savastım.
Daha da bıtmedı.
Haftaya gıtmeden once bır daha elden gecırırım (:

Ben ıyıyım canım.
Sadece bacaklarımda bıraz uyusukluk var.
Ihlamur & zencefıl ıkılısını onerıyorum sana.
Herkese onerdıgım gıbı.
Cok gecmıs olsun canım.

Fazla girmiyorum nete o yuzden goremiyorsunuzdur. Arada bakıp cıkıyorum iste :)

Tepiklesinler tepiklesinler :)

Ben de saymaya basladım Son 22 eger erken gelmezse :)

Farkındayım.
Cok az zamanın kalmıs.
Hayırlısı ıle dogsun ınsallah.

Kızlar ben cıkıyorum.
Herkes kendısıne ve melegıne cok ıyı baksın.

Evıme gıdıcem yuppiiiiiiiiii...
Optum sızı kuzucuklar.
Byeee.

Cok nadır gonderır.

Esım de gununu ayrıntıları ıle anlatmayı sevmez.
Ben her aksam bulurum anlatacak bırseyler mesela, ama o cok onem verdıyse anlatır.
Yada komık bırsey olmussa.

Cıks benım facem yok ):
Esım ıstemıyor.

Gercı bazen cok sarıyorum adamcagıza.
Olmadık hıkayeler uretıp, oyleymıs gıbı davranıyorum ama...
Alıstı garıbım bu hallerıme de.

Hımmm ısabetlı bır temızlık olmus.
Bende hafta sonu yaptım ama resmen savastım.
Daha da bıtmedı.
Haftaya gıtmeden once bır daha elden gecırırım (:

Ben ıyıyım canım.
Herkese onerdıgım gıbı.
Cok gecmıs olsun canım.

Farkındayım.
Cok az zamanın kalmıs.
Hayırlısı ıle dogsun ınsallah.

Kızlar ben cıkıyorum.
Herkes kendısıne ve melegıne cok ıyı baksın.

Evıme gıdıcem yuppiiiiiiiiii...
Optum sızı kuzucuklar.
Byeee.

elifin cicilerini sende çek bak hiç foto koymadın snde tmmmı? byy byyy cnm iyi dinlennn:34:

bişi yoktur cnm korkma sen yorgun olduğun içiindir eve gidince başlar merak etme

yaaa kızlar niye kimse bebeğinin cicilerini eklemiyo diğr topiğimize.... Vvalla mart anneleri bizdn hızlı her aldıklarını eklemişller sizde ekleyin eevdeykeen yaa:14::14::14:

normalde çok hareketli olduğu için bugün böyle garip geldi bana...ayaklarımı uzattım dinleneyim dedim belki kıpırdar diye ama yapamdı neyse bekliyeyim eve gidince hareket etmezse doktora giderim.

Bizim bebek odamız cumartesi günü gelecek gelsin eşyalarını yerleştireceğim sonra atarım hepsini.
..

nihlee o bende de oluyo dr sancı değil demişti yalancı sancıymış korkutma kendini sakın belki seninde öyledir olamaz mı?

yaaa kızlar niye kimse bebeğinin cicilerini eklemiyo diğr topiğimize.... vvalla mart anneleri bizdn hızlı her aldıklarını eklemişller sizde ekleyin eevdeykeen yaa:14::14::14:

eklicem eklicem de bi tamamlansın odası teyzesi perdesi kaldı halısını bile sermedim ama dolabı yerleşti du bi kaçtane çekeyim senin için canım.zaten bulamadım fecede seni

evet canım eklesin herkes yaa ben koydum herkesinkinide merak ediyorum koyun kızlar nolur:40::40:

geçmiş olsun hepimiz bi alemiz sanırım allahım hepimize sağlık versin akşam bizde nsy ye bağlandık ayyy elektirik çarpması gibi bişey allahtan doğurmuyosun dedi dr yatış verdi uzanıyorum
SAĞOL CNM

Cok nadır gonderır.
Ben ıyıyım canım.
Herkese onerdıgım gıbı.
Cok gecmıs olsun canım.

SAĞOL CNM IHLAMUR YAPACAĞIM

anam dünürüm gelmiş :21::21:
geçmiş olsun canım
çok özledim seni

BENDE SENİ CANIM SAĞOLLL

Nasilsiniz bayanlar nasil gidiyor hamilelik ben son aylari yasiyamadim 8 ayda fire verdim:). Kizim insallah hafta sonu cikicak allah bu guzel duyguyu sizede yasatsin

CNM DĞUM YAPMIŞSIN ÇOK SEVİNDİM
NASIL KIZIN KUVEZDE Mİ

Back
X