2012 Şubat Anneleri

Ballarım size bişey sorcam...Siz ikramlık napcaksınız eve gelenlere azcık fikir verin bakemmm:16:

Kayınvalıdem gecenlerde 'baklava ve zeytınyaglı sarma yaparız' dedı.
O demese, benım hıc aklıma gelmezdı.
Ust kattakı komsum, hazır baklava ve meyve suyu ıkram etmıstı.

cnm dygbal ikizdi zaten berfin ve lady bebeklerinin suyu çok azaldığı için doğuma alındılar...ladykedi nin bebeği 3000 gr.dı sanırım diğerlerini hatırlamıyorumm

allah bağışlasın bebeklerini..ark ben hastaneye gidiyorum kendinize iyi bakın...lütfen kızım ve benim için dua edin baya tehlikeli bir doğum atlattık....tansiyonunuzu ölçtürmeyi ihmal etmeyin.

hepinizden allah razı olsun güzel dilekleriniz için...amin cnm...rabbim erken doğmasını istemiiş ama ççok çok şükür bunda da vardır bir hayır diyorum...kendinize çok dikkat edin öpüyorum hepinizi.

Rabbım hayırlı etsın canım.
Artık kollarında demek melegın.
Saglıkla, hayırlı bır evlat olarak buyusun ınsallah.

Ballarım size bişey sorcam...Siz ikramlık napcaksınız eve gelenlere azcık fikir verin bakemmm:16:

Hangi ikram ne zaman ewe gelenler??Şimdi mi gelecekler ?Adını bulamadım facebooktan cıkmadı sekerım maıl at istersen..

Geldım geldım (:
ınsallah gecıcı korkulardır butun bunlar.
Oyle olmasını cok arzu edıyorum.

Aslında bazen anne-kız beraber gezenlerı gorunce cok ımrenıyorum.
Hele de annenın yası, kızının yasına yakınsa daha bi imreniyorum.

Benım kafamda bır ıkı soru ısaretı var, bıraz da onlardan dolayı tedırgınım.
Is yerımın daha uzak bır noktaya tasınması ve düne kadar kayınvalıdemın bebege bakacagını dusunecekken, sımdı bakamayacak olmasının gundeme gelmesı.
Hayırlısı ıle su ıkı soru ısaretım aydınlansa, sanırım dıgerlerını cok dusunmeyecegım.

Neden kaynanan bakamayacak kı

ayy ayy gozunaydın,bebegin bir daha bu kadar uzun ayrılmaz inş evinden... saglıkla büyütürsün inş... allah hayırlı omurler versin bebişineee

ayy bizimki de tam tersi biraz hisset diyorum,üstten okşuyor :)) boyle kavra diyorum yokk .. yeri daracıkmış bir de o sıkıstırmıcakmış... dogunca eline vermeme olayından eşim de korkuyor sen kimseye elletmezsin diyor,ama kocama veririm gibime geliyorr,ama o inanmıyorr :))

sen de asıl izine şimdi ihtiyacım var desene.. bebegin sana ihtiyacı var... ne anlayışsız sizin işyerii...

Ben yatarken sarılmasında bıle nefes alamaz oldum sadece hafıf dokunursa tut dıyorum yoksa sankı butun agırlıgı bebege werıyor gıbıme gelıyor ..Dogunca da tabı kı werrecegım ,o işten gelecek surda 3 saat ılgılencek tabı ılgılensın ısterım ..Dınlenmıs olurum ben de..

slm kızlar. bayağı uzun zamandır giremiyorum bu foruma :(
21 aralıkta uçakla geldik bursa'ya. babamızı bıraktık diyarbakırda. doğumumu bekliyorum, hayırlısıyla zaman geçerde sağ salim kavuşuruz kuzuma. babasıda heyecanla benden tarih bekliyor, tahminen ne zaman doğacak diye, oda gelecek inşallah bursaya.

pazartesi doktora gittik, 2619 gr olmuş tosbam ve 49cm boyumuz var maşallah. 34+4 dük o zaman. bir hafta önde gidiyomuş kuzum, normal doğum istediğimiz için çok kilolu olmasını tavsiye etmiyorum, sağlıklı beslenmen yeterli dedi doktorumuz.

bende 18 günde 2 kg almışım, sende dikkat et annesi dedi bana :)

tahmini doğum tarihimiz 16 şubat. bana o kadarrrrrrr çok uzak geliyo ki o tarih, Rabbim hayırlısıyla geçmesini sağlasın zamanın inş.
bütün eksiklerimiz, hazırlıklarımızda tamam çok şükür, bi kuzum kaldı gelecek :nazar::emir_bebek:

Kızlaar ben hiçbirşey bilmiyorum bu ikram ne için , ewe bebek görmeye gelenlere mı wereceğiz??Mesela,ilk hafta bir kurban kesmek gerekiyormus sanırım dün arkadasım anlattı bu kurban ne ıcın?Neden ılk hafta kesılıyor..???Mevlüt yaptırmak zorunlu mu,kacıncı gün yapılacak??Annemler cok cişey bilmiyorlar benım de kafam karıstı ..

Kayınvalıdem gecenlerde 'baklava ve zeytınyaglı sarma yaparız' dedı.
O demese, benım hıc aklıma gelmezdı.
Ust kattakı komsum, hazır baklava ve meyve suyu ıkram etmıstı.

Bende kayınvalideye bırraktım bakalım gerçi o da hazır şeylerden yana galibaaa...

Hangi ikram ne zaman ewe gelenler??Şimdi mi gelecekler ?Adını bulamadım facebooktan cıkmadı sekerım maıl at istersen..

Ben yatarken sarılmasında bıle nefes alamaz oldum sadece hafıf dokunursa tut dıyorum yoksa sankı butun agırlıgı bebege werıyor gıbıme gelıyor ..Dogunca da tabı kı werrecegım ,o işten gelecek surda 3 saat ılgılencek tabı ılgılensın ısterım ..Dınlenmıs olurum ben de..[/COLOR]

Canım ismi tekrar dene bi bulamayan sen oldun heee...Doğumdan sonra eve bebek görmeye geleceklere ikramı sordummm...

slm kızlar. bayağı uzun zamandır giremiyorum bu foruma :(
21 aralıkta uçakla geldik bursa'ya. babamızı bıraktık diyarbakırda. doğumumu bekliyorum, hayırlısıyla zaman geçerde sağ salim kavuşuruz kuzuma. babasıda heyecanla benden tarih bekliyor, tahminen ne zaman doğacak diye, oda gelecek inşallah bursaya.

pazartesi doktora gittik, 2619 gr olmuş tosbam ve 49cm boyumuz var maşallah. 34+4 dük o zaman. bir hafta önde gidiyomuş kuzum, normal doğum istediğimiz için çok kilolu olmasını tavsiye etmiyorum, sağlıklı beslenmen yeterli dedi doktorumuz.

bende 18 günde 2 kg almışım, sende dikkat et annesi dedi bana :)

tahmini doğum tarihimiz 16 şubat. bana o kadarrrrrrr çok uzak geliyo ki o tarih, Rabbim hayırlısıyla geçmesini sağlasın zamanın inş.
bütün eksiklerimiz, hazırlıklarımızda tamam çok şükür, bi kuzum kaldı gelecek :nazar::emir_bebek:

Canım merhaba bende bursadayım hangi hastaneye gidiyorsun sen???:34:

Ben yatarken sarılmasında bıle nefes alamaz oldum sadece hafıf dokunursa tut dıyorum yoksa sankı butun agırlıgı bebege werıyor gıbıme gelıyor ..Dogunca da tabı kı werrecegım ,o işten gelecek surda 3 saat ılgılencek tabı ılgılensın ısterım ..Dınlenmıs olurum ben de..

ben de kursa gidiyorum haftasonları babası bakacak inş.ayy valla bizimki simdiden korktugu için beni de baskıya sokuyor.. işte öyle tuttun , boyle yaptın diye cırcırlanırsın diyor :)) ben de yok bee diyorum..

ama annem gelecekmiş ilk günü,sakın diyorum dogumdan sonra soylersin anneme falan...annem sigara içiyor ben katlanamıyorum nikotin kokusuna bir de öper bişey diyemem diyorum.. o da al işte Tugba pencelerini gostermeye başladı diyorr....

ama annem bebek falan demiyor opuyor,ee bir de sigara içiyorrr :(( ben bile katlanamıyorum o kokuya....

hee bu arada kursa bu hafta gitmicem , sırada oturmak zor oluyor obur 2 hafta da tatil , biraz ekiyim mi yoksa dogumdan sonraya mı bıraksam ekme işlerimi ???

Arkadaşlar ben çıkıyorum sinir oldum laptop bozuldu faturasını falan bulmam lazım bide bunun tamir süreci var dönerim yine ben sizee öptm şimdilik:16:

kızlar selam
forum ocak annelerine döndü valla herkes doğuruyo maşallah :52:

bu arada doğum yapan annelere sesleniyorum
bizi unutmayın
bilgilendirin
tecrübelerinizi paylaşın

beybiler gelince bizde satışa gelmeyelim burda :27:

aysebaharcım nooldu bi gelişme varmı bebekle ilgili ??

elefera çok duygulandım işyerindeki arkadaşına
nası güzel bi davranış
hiç beklenmedik yerden birde

Somestrıde kucuk bır operasyon gecırecek.
Safra kesesınde tas varmıs, lazer ıle alınacak.

Bunu ogrendıgım gun, 'ıyılesmem lazım, daha toruna bakacagım' dedı.
Bende, 'anne sen cok hastasın, kendınle ılgılen, ben baska formul bulurum' dedım.
'Bakarız duruma gore' dedı.

Bende herhalde onun da aklından oyle gecıyordu dıye dusundum.
Hem zaten gercekten hasta bır kadın, bastan berı nasıl bakacak dıye dert edıyordum.

Esıme dun aksam dedım, 'sen soyle, bakalım ne dıyecek?' dıey.
'Ezbere konusmakla olmaz, once bakmazsa ne yapacagımıza karar vermelıyız' dıyor.
Ve ben ne yapacagımızı bılmıyorum.

ısten ayrılmak ıstemıyorum, kendımı tanıyorum, cabuk depresyona gırerım.
Ve bence depresyona gırmıs ama her vakıt bebegının yanında olan bır anneden ıse, saglıklı ama gunde bır kac saat bebegıne zaman ayıran anne ısabetlı olur.

cnm sağolasın...darısı başınıza sağlıkla inşallah...

Amın canım, ınsallah.

Kızlaar ben hiçbirşey bilmiyorum bu ikram ne için , ewe bebek görmeye gelenlere mı wereceğiz??Mesela,ilk hafta bir kurban kesmek gerekiyormus sanırım dün arkadasım anlattı bu kurban ne ıcın?Neden ılk hafta kesılıyor..???Mevlüt yaptırmak zorunlu mu,kacıncı gün yapılacak??Annemler cok cişey bilmiyorlar benım de kafam karıstı ..

Bebegınle sen evıne geldıkten sonra, sızı zıyarete gelenler olacak, evınıze.
Onlara bırseyler ıkram etmek gerekıyor-mus.
Gercı bana sacma gelıyor.
Ben perısan haldeyken, mılletın bogazını mı dusunecem!
Ama ıste dusunmek lazım-mıs!

Bende kayınvalideye bırraktım bakalım gerçi o da hazır şeylerden yana galibaaa...

Canım ismi tekrar dene bi bulamayan sen oldun heee...Doğumdan sonra eve bebek görmeye geleceklere ikramı sordummm...

Valla bence o bıle gereksız.
Nedır yanı, anne zaten yorgun oluyor.
Bebegı uyurken belkı dınlenmek ısteyecek.
Gıder zıyaret edersın, ama 5 dk sonra cıkarsın.
Bu 5 dk ıcınde ılla pasta borek yemek gerekmez.

Ben gereksız buluyorum.
Ama ıste ılla geleneklere uyulacak ya, bunu da ıfa etmemız beklenıyor.

Arkadaşlar ben çıkıyorum sinir oldum laptop bozuldu faturasını falan bulmam lazım bide bunun tamir süreci var dönerim yine ben sizee öptm şimdilik:16:

Tamam canımcıgım.
ınsallah cabuk gıderılır sorun.
Optuk senı ve bebısını.

nası güzel bi davranış

Aysebaharı bende merak ettım ama gelmedı yada ben gormedım.
ınsallah ıyı haberlerle gelır.

Evet, gercekten sasırdım bende.
Hıc beklemıyordum.
Mutlu oldum.

Selam kızlar..
Maşallah doğuranlar varmış değil mi?
Ladykedi yi duydum.. Berraksuuuu yu da okudum...
Başka var mı?

Ben daha iyiyim.. Akşam doktoruma gideceğim...

canım bennebileyim....

kurban olayı çocuk 7 yaşına gelinceye kadar kesilir...
Acelesi yok...

nası güzel bi davranış

Canım benim...
Sevgi böcüğüm:))))

Bebek içimde kımıldıyor:))))
Kanamam tamamen kesildi..
Doktorum gel bi bakalım dedi..
Akşam gideceğim...

Back
X