- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #55.001
kızlar dünyam 80 den haberi olan varmı dün ben kkdan çıkarken kanamam oldu karnımda sertleşti demişti dr gitcekti.:44: ama sonra naptı bilmiyorm çok yazmışınız geçmişte bulamadım yaaavv :44:
bu arada benle hemen hemen aynı haftalarda olanlara bişey srcam ?... müsaitken bi göbeğinize bakarmısınız bnm göbek deliiğimin altından tutişe kadar çizgi var ve bayağı aşşağıda bu çizgi dğum yakın demekmiş aşşağı inerse sizdede varmı aşşağıya kadar inmişmi?:44: bi bkın merak ettim erken gelmez inş oğlum... bu sene beebeler pek bi erkennci çünkü...çamaşırları asıp geliyoorm.
o izin aayrı o ayrı bencce doğum iznine kış izninide eklet cnm hamile olmayada bilirdin bu kış versinler iznini sert çık bence
cnm ben yarın 35 im bitiyo salı gün dr gittim bnmde 2,5 kg dı 45 cm ddi sen geride olduğun halde daha fazzla bebişin üzülme cnm çok çok iyi....![]()
aynen bende sen gibiyimoğlum doğsunda onla zaman geçer artık....
sabırla bekliyrm geliniimin haberlerini yaaaavvv
ayy o çok fena kaşındırır
O çizgi bende 6.aydan berı war asagıya dogru ınıyor göbegımden ..ama dogumu hızlandıracagını pek sanmıyorum ..O dogum cızgısı her kadında olurmus dogumdan 2-3 ay sonra da gecermıs ..Ama benım bu ara karnım aşırı sert..Senınkı nasıl?
AYŞEBAHAR SEN DAHA GITMEDIN MI DOKTORAA YARINA BIRAKMA LUTFEN BUGUN GITT..