2012 Şubat Anneleri

evet çok hızlıyım buldum:16::16:
31 aralıkta 33.haftasında 1900kg ağırlığında sezeryanla doğum yapmış..
maşallah iyiler :nazar::nazar:

son adet tarıhını cınsıyetını sole bakem ben yapem sen ekle

Erken merken deqıL yav sana verıLen tarıhe 1 hafta var Okadar Onuda yatarak qecır demıs.
aLLah yapısı deqıLkı bu saatı saatıne uySun sezeryanda oLSa şaşıyo beşiyo demekki yavrum tırSma canımSın.
2 Hazıran 2011 Kız çucuuu kendisi :D

Feray ım yanlış okudun heralde benim bi rahatsızlığım yok iyiyim ben...Kızlar laptop gitmedi servise hafta sonu götürcez yani kurtulamadınız bendenn:37:

oyLemı aman ıyı oLunda ben yanLıs anLayayım sorun deqıL zaten kafam trıLyon bu qunLerde :)

Nıhlee bende isterim sat 8 mayıs
erkek çucuuu kendisi :emir_bebek:

tüh haknurdanda kurtulamadık yaaaaa :27:

çucuuu hemi :52:
sorma ya Laptop bozuk dıo bozuLsa noLur nerden qeLıosa qırıyor yıne işte tüffi tüffiiiiii :27:

Erken merken deqıL yav sana verıLen tarıhe 1 hafta var Okadar Onuda yatarak qecır demıs.
aLLah yapısı deqıLkı bu saatı saatıne uySun sezeryanda oLSa şaşıyo beşiyo demekki yavrum tırSma canımSın.

oyLemı aman ıyı oLunda ben yanLıs anLayayım sorun deqıL zaten kafam trıLyon bu qunLerde :)

sorma ya Laptop bozuk dıo bozuLsa noLur nerden qeLıosa qırıyor yıne işte tüffi tüffiiiiii :27:

http://lbdf.lilypie.com/lNpYp2.png
bak bakım beyenecekmısın cnm

Son düzenleme:
cnm maşallah bebeğine...üzülme bence zaten artık gelişimleri tamamlandı biliyosun..açıklığın kaç cm.miş?alttan baktı dimi??

Kızım laptop bozuk hala sizin için bozuk laptoptan giriyorum bozuk dediğimede bakmayın yarım saatte bir şarjı bitiyo normal değil bu onun için servise götürcektik hafta sonuna kaldı aman iyi be istemiyorsanız girmem hıhhhhh:35:

eLLerıne saqLık quLum
kOntroL paneLı neresı tıcker yazan yere ekLıcekmısım haknur dedı ama qoremedım hanqı sokak orası :26: jkljkljkl

Anam benim dediğime bakmayın karıştırdım...Kontrol paneli var üst tarafta orayı tıklayın profili düzenle var ordan sonra sayfanın alt taraflarına doğru sol tarafta takip çizelgesi falan diyo oraya yapıştırıp kaydet diyeceksiniz alt taraftan...

Son düzenleme:
Al canım yaptım ben sana...Bunu al kontrol panelinden tıcker olan bölüme yapıştır....

http://lauf.lilypie.com/JAgHp2.png

vayyy bu ilgi bu alaka, vallahi çok şımardım şuan
o bozuk laptopla bile burda bizler için çabalaman çok hislendirdi beni
seninle uğraştığım için pişmanlık duyuyorum affet lütfen :27:

nihlee de yollamış saolsun
şimdi birini koysam öbürünü koymasam olmaz ikisinide koycam ben
oluyomu öle bişey acebe :1:

Ayy duygulandım bakkkk:5::5::5:Sen nıhleninkini yap canım benimkini beğenmeyebilirsinn:1::1::1:

yok canım malesef olmuyo bak bende hazırlarım bi tane iyice arada kalırsın :1::1:

beğenmez miyim
bunu nereye ekliyorum piki

eLLerıne saqLık quLum
kOntroL paneLı neresı tıcker yazan yere ekLıcekmısım haknur dedı ama qoremedım hanqı sokak orası :26: jkljkljkl

canlarım. profılınıze gırın (sag en ustte ısmıne tıkla)
orda cızelge bolumu var yolladıgım sayfayı oraya yapıstır(lınkı)
cnm maşallah bebeğine...üzülme bence zaten artık gelişimleri tamamlandı biliyosun..açıklığın kaç cm.miş?alttan baktı dimi??
alttan deıl cnm ultrasyondan rahım agzı acıklıgı cogalmıs.
saskınlıktan soledıysede hatırlamıyorum bolbol dınlen dedı
heran bebek gelebılırmıs.
sok oldum ole deyınce..
Yok canım kız anaları sabırsız sabırsızzz:1::1::1:

:1::1:
valla bnmkıde sabırsız noluyosa.

Back
X