2012 Şubat Anneleri

Sağol canım.. Güzel bir gün bugün...
Hava güneşli...

Amin canım... hepimizi inşallah..
Az kaldı bir ay...
Ama benartık nefes almakta zorlanıyorum..
Sizde durum nasıl....
Çok kilo aldım ondan olabilir...

canım ben toplamda 10 kilo aldım...
öyle aşırı şişliğim yok ama bel ağrım ve bacak aralarım çok ağrıyor...
tutişime doğru ağrı saplanıyor çoğu zaman...
şükür başka şikayetim yok...

şımarık seniiiiiiiiiiiiiiiii:)))
noldu anlat bakalım...:)))

"plasenta previa' canım...
Ben çok takmıyorum:))))
rabbi,m neylerse güzel eyler...:)

canım kiloları kaç bebeklerin?

Aynen eşek öldüren güneş ama:)))
olsunnnn:1:

anım ister eşek öldürsün ister katır :)))) :1::1: Biz ve bebişlerimiz iyi olalılımda

benim ki 2 hafta önce 600 gr almıştı 2 hafta sonra gittim 350-400 gr kadar almış normal ama eskiye nazaran daha az almış o yüzden endişelendim fakat doktor daha çok tansiyonumun üzerinde durduğu için o arada kaynadı soramayı unuttum bu gittiğimde sorcam...biraz önce bi arkadaş bebek az kilo alıyor damarlarda mı bi problem var deyin de ondanmı kaynaklanıyor diye endişelendim...neden olduğunu bende bilmiyorum...:50:

önce doktorndna al sen bebgınel ılgılı bılgıyı cnm önceden sıkma cnaını

benim ki 2 hafta önce 600 gr almıştı 2 hafta sonra gittim 350-400 gr kadar almış normal ama eskiye nazaran daha az almış o yüzden endişelendim fakat doktor daha çok tansiyonumun üzerinde durduğu için o arada kaynadı soramayı unuttum bu gittiğimde sorcam...biraz önce bi arkadaş bebek az kilo alıyor damarlarda mı bi problem var deyin de ondanmı kaynaklanıyor diye endişelendim...neden olduğunu bende bilmiyorum...:50:

anım çokmu yüksek tansiyonun bendede tansiyon var benim dr çok üstünde duruyor bebeğin gelişiminde sıkıntı yoksa haftasıyla uyumluysa kilo sorun degil diyor tansiyon damarlarda daralma yaptığı için bebiş biraz az kilo alabiliyor ama önemli olan diğer ölçümler .... Bende tedirgin oluyorum biraz

günaydın herkese..
biz geldik,bugün biz de güneşli bir güne uyandık:nazar:
kızlar karma_x'den haber yok kaç gündür , nerelerde olduğunu bilen var mı?

anım çokmu yüksek tansiyonun bendede tansiyon var benim dr çok üstünde duruyor bebeğin gelişiminde sıkıntı yoksa haftasıyla uyumluysa kilo sorun degil diyor tansiyon damarlarda daralma yaptığı için bebiş biraz az kilo alabiliyor ama önemli olan diğer ölçümler .... Bende tedirgin oluyorum biraz

benim hep azdı da o hafta yüksek çıktı...13 dü doktor 14 olunca mutlaka haberim olacak dedi...bende tansiyon aleti aldım,hergün ölçüyorum sabah akşam 10-11 arasında değişiyor...bakalım inşallah problem çıkmaz sona az kaldı çünkü Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin..

Canım ikiz olmalarına rağmen çok iyi kiloları
Evet dediğin gibi kızı ezmiş oğlun ama
Kaçıncı haftandasın bilmiyorum ama benim oğlum 2 kg düşün...

33.haftamdayım ama benim fazla zamanım kalmadı doktor 8 şubat sezeryan dedi gerçi ozaman kadar beklermi benim kuzular şüpheliyim doğrusu:))))

geçen gün iş yerinde bi sıkıntım oldu tartıştım falan 12 ye çıktı demekki sinirlenmemem gerekmiş...birde ne farkettim biliyormusunuz, tartışırken hemen elim ayağım titredi sesim ani yükseldi bir iki cümle kurdum ve kendimi dışarı attım halbuki daha çok cümlem vardı o şahsın yüzüne söyleyeceğim kendimi bile zar zor savundum...ii ki dışarı atmışım kendimi çok sinirlendim çünkü ve ellerim acayip titredi.....sizdede oluyor mu sinirlenince???

benim hep azdı da o hafta yüksek çıktı...13 dü doktor 14 olunca mutlaka haberim olacak dedi...bende tansiyon aleti aldım,hergün ölçüyorum sabah akşam 10-11 arasında değişiyor...bakalım inşallah problem çıkmaz sona az kaldı çünkü rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin..

geçen gün iş yerinde bi sıkıntım oldu tartıştım falan 12 ye çıktı demekki sinirlenmemem gerekmiş...birde ne farkettim biliyormusunuz, tartışırken hemen elim ayağım titredi sesim ani yükseldi bir iki cümle kurdum ve kendimi dışarı attım halbuki daha çok cümlem vardı o şahsın yüzüne söyleyeceğim kendimi bile zar zor savundum...ii ki dışarı atmışım kendimi çok sinirlendim çünkü ve ellerim acayip titredi.....sizdede oluyor mu sinirlenince???

anım olmazmı hemde nasıl mesela ben poliklinikte çalışıyorum aksama kadar bir sürü hasta laf anlata anlata bazen gergin olyurum bayılam sanıyorum başım da dönüyor az kaldı am bi izine çıksam allah hayırlısıyla kuağımıza almayı nasip etsin ........

canım ben söyledim onu ama benim ikizlerim olucak biri diğerinden daha kilolu bide sağ ayağım şişiyo sürekli kızımda o taraftaydı acep sağımda damar sorunu olabilirmi dedim di sen sıkma canını hem senin bebeğin için kilo alımı gayet ii zaten 34. haftadan sonra bebeğin kilo alımı yavaşlarmış yeri daralıp hareketi azaldığı için ağır ve emin adımlarla gidicekler artık sağlıcakla bebeğin ok evham yapma sakın bak senide sıkıntıya sokmuşum kendim gibi hayallah:(((

canım ikiz gebeliklerde erken mi oluyor sezeryan bende 33. haftamdayım 22 şubat doğum hatta ben erken diye düşünmüştüm kendimi:26:

evet ikizlerde 36 dan sonra sonra doğuran pek olmuyo canım zaten dayanılmıyoda
bebeklerde dayanamıyo ben gene 8 şubata dayanmaya çalışıyorum ama 34 ten sonra her an doğurabilirim diye düşünüyorum pek halim kalmadı :))))

günaydın kızlar...benim de olloşum geçen haftalara nazaran az kilo almıştı...neden kaynaklanıyor acaba damar falan demişsiniz kafam karıştı...
günaydın cnmm.... kaç kilo tam olarak cnm ve kaçıncı haftandasın normal dediyse dr un merak etme derim .... her çocuğun yapısı farklı bence hiç kafaya takma...:34:
Günaydın annişlerrrrrrr herkese haırlı cumalar gusel bı gun gecırmenız dılıyorummm
günaydın balım sanada hayırlı günler cnmm :34:
oğlum 2300 kızım 1850 zavallı kızım çiroz kalmış oğlumun yanında her yerde erkek egomanyası ya ezmiş kızımı sıpa oğlum:))))
güldürdün sabah sabah valla beni.:1::1:..genelde ikizlerin kilosu birbirini tutmuyo cnm yaa üzülme hiç...
33 haftalığa girdim bugün damperli kamyon gibiyim zaten kendimi zor taşıyorum bide bu ishal çıktı:)))

cnm ishal için bol bol sıvı tüket meyve yee su çok önemli..genelde çoğu anne adayı oldu burda şubat ishal...aman dikkat edin....el temizliğide çok önemli bu hastalıkta çok geçmiş olsun..ağrın sızın varsa nane limon kaynat iyi gelir cnm bnm....:34:

Back
X