- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #55.161
günaydın kızlar,bugün okula gitmedim topiğe nezamndır uğrayamıyordum bir hal hatır sorayım dedim nasılsınız????
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam canım ..
ikiz anneleri yaaa eskiden ikiz mi değil mi anlaşılmıyo du ya o zaman nasıl oluyodu ? aklıma takılıyo hep siz sezeryan mı olacaksınız?:44:
selam cnm ayşeden haberin varmı geçmişe pek bakamadım ama....nasılsın sen..akşam yemekten sonra oğlum oynadı çok şükür korkuttu beni sıpaa...
![]()
günaydın kızlar,bugün okula gitmedim topiğe nezamndır uğrayamıyordum bir hal hatır sorayım dedim nasılsınız????
ayşeden haber var sanırım hızlı hızlı baktım ama önemlli bişeyim yok yazmış sanırım..sen sıpandan korkma artık hareketleri zorlaşcak yerleri dar bide sularıda sabit seviyeye geçiyomuş artık dün okudum bende..doğurmak istiyorum ama 9 şubatta nedense öyle istiyorum
günaydın cnmm.... kaç kilo tam olarak cnm ve kaçıncı haftandasın normal dediyse dr un merak etme derim .... her çocuğun yapısı farklı bence hiç kafaya takma...
günaydın balım sanada hayırlı günler cnmm![]()
güldürdün sabah sabah valla beni...genelde ikizlerin kilosu birbirini tutmuyo cnm yaa üzülme hiç...
ay napıyım canım gıcık oldum pıstırmış kızımı oğlum sıkıştırmış köşeye garibim kendisi yerleşmiş yayılmış bi güzel heyt toplan dedim çabuk kardeşine yer aç dedim ama nerdeeeee:)))
cnm ishal için bol bol sıvı tüket meyve yee su çok önemli..genelde çoğu anne adayı oldu burda şubat ishal...aman dikkat edin....el temizliğide çok önemli bu hastalıkta çok geçmiş olsun..ağrın sızın varsa nane limon kaynat iyi gelir cnm bnm....![]()
iyiyizz cnm niye gitmedin sen öğretmenmiydin cnm....valla ben çok şükür şuan çok iyiyim bugün 35 bitti bnm ondan keyfim yerinde yani...![]()
selam kızlar nasılsınız?
aysebahar gittin heralde dra nasılsın canım?
var mı kızlar bi havadis
selam cnm ayşeden haberin varmı geçmişe pek bakamadım ama....nasılsın sen..akşam yemekten sonra oğlum oynadı çok şükür korkuttu beni sıpaa...
![]()
günaydın herkese..
biz geldik,bugün biz de güneşli bir güne uyandık
kızlar karma_x'den haber yok kaç gündür , nerelerde olduğunu bilen var mı?
33.haftamdayım ama benim fazla zamanım kalmadı doktor 8 şubat sezeryan dedi gerçi ozaman kadar beklermi benim kuzular şüpheliyim doğrusu:))))
selam kızlar..
Doktora gittim...
Durumum "Plasenta previa" imiş..
daha önce çok sayıda sezaryen geçirmiş gebe kadınlarda da görülürmüş..
Hiç ağrı hissetmedim dedim..
Bunda ağrısız kanama olur dedi doktorum..
Gece olurmuş bunda kanamalar..
Dinlen ev işi yapma dedi...
Gerekirse raporunu bozalım dinlen evde dedi..
İşte hep oturuyorum dedim.
Bakalım duruma göre haber ver dedi...
Sen dikkat edeceksin dedi..
Kanama olunca yatacak..
Olmayınca kalkacaksın dedi:))
Bu bebeğin eşinin önde olması durumuymuş kızlar...
Aslında üzüldüm..
Hiç beklemiyordum belki ondan..
Şimdi iyiyim ...
Durumu doktordan dinlemek rahatlattı biraz..
Erken olabilirmiş bebek bu yüzden sezeryan tarihimi öne alabilirmişiz...
istemiyorum dedim..
Sevgilir günü hediyem o benim:)))
Gülümsedi...
İnşallah dedi...
Hepinizi öpüyorum kızlar...
Sabah görüşürüz...
kızlar benim sadece sağ ayağım şişiyo neden acaba ? kızım o tarafta olduğu içinmi ki kızımında kilosu oğluma göre düşük damarlarda bi sorun olabirmiki acep yoksa vesvese mi yapıyorum ......
aman aman iyi olsun inş .... yaa inş şubata kadar dururlar bazen kasıklarım adet sancısı gibi ağrıyo korkuyorum 3 gündür var normal işeydir inş..inş bekler sıpalarımız şubat ayını....![]()
evet cnm öğretmenim hala doğum izninede ayrılmadım 2. döneme aktarıp dönemi kapatmayı düşünüyorum inş,muşta yaşıyorum buralar kar buz kayıp düşerim diye de korkuyorum bugün sevk aldım son 1 haftamız kaldı hayırlısıyla
selam canım ..
ikiz anneleri yaaa eskiden ikiz mi değil mi anlaşılmıyo du ya o zaman nasıl oluyodu ? aklıma takılıyo hep siz sezeryan mı olacaksınız?:44:
Canım Muş ta mısın sen?
dikkat et buzlara...
Zaten haftaya tatil okullar...
Doğum günü belli mi senin
aman aman iyi olsun inş .... yaa inş şubata kadar dururlar bazen kasıklarım adet sancısı gibi ağrıyo korkuyorum 3 gündür var normal işeydir inş..inş bekler sıpalarımız şubat ayını....![]()
görevin gerçekten çok kutsal ve zor bi iş..allahım öncelikle yardımcın olsun bide muşta o soğukta çok zor işin..bide hamilesin...keşke izne çıksaydın ama tabi şartlarını sen daha iyi ayarlarsın...inş herşey senin için daha mkolay olur bundan sonra cnm.... tebrik ediyorum seni böyle bi anne adayı olduğun için valla....evet cnm öğretmenim hala doğum izninede ayrılmadım 2. döneme aktarıp dönemi kapatmayı düşünüyorum inş,muşta yaşıyorum buralar kar buz kayıp düşerim diye de korkuyorum bugün sevk aldım son 1 haftamız kaldı hayırlısıyla
bilmiyorum cnm hacerde olmuştu bi ara sonra bi kişi daha oldu ismi aklıma gelmiyo herhalde hamilelikte olağan bişey ama çok dikkat edilmeliymiş...bol su iç ishal vücuttaki suyu sürekli dışarı atar çünkü...vücudun susuz kalmasın...en iyi ilacı aslında kola ishali hemen keser ama hamile olduğun için iç diyemiyorum gerçi ben dayanamam içiyorum amagerçekten mi salgın falanmı var acaba suyu bol tüketiyorum zaten ama nane limon olayını nasıl yapıcam bilmiyorum kokusu beni öldürüyo
Gittim canım..
doktorumla görüştüm şimdi iyiyim..
geceki msjım burda ...
Canımsın nasılsın gülüm....
Yok evet karmax
nerde ki?
az kalmış evet canım
36. haftanda yani..
HAyırlısı olsun...
hamilelikte ayak şişmesi en normali en tehlikeli olan yüz şişmesi tansiyon çıkmasına işaret... özellikle silikon gibi oluyosa dudaklarınız dikkat edilmeli tuzluya falan ben kaçırınca hemen yüzüm şişeranlarım ordan mesela....ama tek bi ayak şişmesi o ayağında damar porobleminede işaret edebilir dikkat et bence bide o ayağını bol bol uzat dinlerdir cnm bnm..
aman kasık ağrısı deme
bekler kuzum görürsün bizim bebeler geç gelecek herkesin doğumunu görcez burda![]()
görevin gerçekten çok kutsal ve zor bi iş..allahım öncelikle yardımcın olsun bide muşta o soğukta çok zor işin..bide hamilesin...keşke izne çıksaydın ama tabi şartlarını sen daha iyi ayarlarsın...inş herşey senin için daha mkolay olur bundan sonra cnm.... tebrik ediyorum seni böyle bi anne adayı olduğun için valla....Allah yardımcın olsun her zaman inş...
teşekkür ederim ALLAH hepimizin yardımcısı olsun inş
yok canım ne ellerim nede yüzüm hiç şişmedi daha benim ama sağ ayağım panda gibi oldu özellikle bilek tarafım bilmiyorum ki niye tansiyonumda hep normal halbuki hamilelik öncesi yüksek tansiyonum vardı hamile kaldım kalalı 12 normali 14- 16 falandı benim hamilelik tansiyonu ii geldi yani:)))