2012 Şubat Anneleri

napıyosun cnm işler yoğunmu yoksa cuma tatilinemi girdin..:44: dünürümde rahatsızlanmış bi ara çıkmış bugün....gelinime bişey olmasın inşşş:5::5:

bu iş ortamı hamilelikte bana çok şey öğretti canım hem yoğunum hemde bedenende yoruyolar beni düşünmeye başladım doğum sonrası sektör değiştirmeyi düşünüyorum nihlee ye noolmuş?

Sağol kuzum benim...
İşyerindeyim ve nedense içimden benden üst birini boğmak geliyor...:1::1:
Herkese ajenda dağıtmış beni es geçmiş....:20:
Çokta umurumdaydı dedim arkadaşlara:21::21::21:

aman çok önemli sanki ajanda hayret bişi:52::52:

çok saolun kızlar ilk gebeliğim olduğu için korktum :43: allaha şükür kızım hareketli ve kanamam yok bunları takip edip geekirse gideyim dr.a

Geçmiş olsun esracım...
Dinlen bencede... uzan evdeysen...
Aç tv yi izle bişeyler

çok saolun kızlar ilk gebeliğim olduğu için korktum :43: allaha şükür kızım hareketli ve kanamam yok bunları takip edip geekirse gideyim dr.a

ay nedemek canım benimde ilk bebeklerim deneye yanıla sora öğrene bitiriyoz işte allahın izniyle bildiğimiz kadarıyla yardımcı olmaya çalışıyrız canım:)))

bu iş ortamı hamilelikte bana çok şey öğretti canım hem yoğunum hemde bedenende yoruyolar beni düşünmeye başladım doğum sonrası sektör değiştirmeyi düşünüyorum nihlee ye noolmuş?

ağrısı olmuş çıkmış ama ... dinleniyo sanırsam.... inş erken gelmez bnm gelin yavvvv :5::1:.... çalışmak zor hamileyken..bin türlü insanın sıkıntısını yaşıyosun bide sen....bi izne çıksan rahat ederdin....az kaldı sık dişini cnm bnm..:34:

:9::29::29::29::29::29::29::29::29::38::38::38::38::38:

ağrısı olmuş çıkmış ama ... dinleniyo sanırsam.... inş erken gelmez bnm gelin yavvvv :5::1:.... çalışmak zor hamileyken..bin türlü insanın sıkıntısını yaşıyosun bide sen....bi izne çıksan rahat ederdin....az kaldı sık dişini cnm bnm..:34:

onun kız az daha durucak içime doğru biliyosun içime doğan çıkıyo ocak annelerindede iyi tahmin yürütüyorum :52::52:
kız bende sıka sıka diş kalmadı bebeğimde sinirli doğar diye ödüm patlıyo:1::1:

onun kız az daha durucak içime doğru biliyosun içime doğan çıkıyo ocak annelerindede iyi tahmin yürütüyorum :52::52:

valla bebeklerimiz bütün duygularımızı alıyo üzüntümüzü sıkıntımızı..inş olmaz sinirli bide erkek bebek valla evi dar eder sana annene :9:... takmamaya çalış cnm izin günün geldiğini hayal et bebeğini hayal et sakinleş.. sık dişini....az kaldı dimi izninine senin.:44:.. ne anlayışsız insanlar yaaa hamilelere bi rahatlık vermiyolar..hödükler....:57::57::57:inş stresin rüzgarada geçmez....valla ALLAHIM tüm çalışanların yarımdımcısı olsun hamile iken çok zorr..... iyiki ben erken ayrıldım yapamazdım zaten ağırlaştımda artık...:50:

Son düzenleme:

valla bebeklerimiz bütün duygularımızı alıyo üzüntümüzü sıkıntımızı..inş olmaz sinirli bide erkek bebek valla evi dar eder sana annene :9:... takmamaya çalış cnm izin günün geldiğini hayal et bebeğini hayal et sakinleş.. sık dişini....az kaldı dimi izninine senin.:44:.. ne anlayışsız insanlar yaaa hamilelere bi rahatlık vermiyolar..hödükler....:57::57::57:inş stresin rüzgarada geçmez....valla ALLAHIM tüm çalışanların yarımdımcısı olsun hamile iken çok zorr..... iyiki ben erken ayrıldım yapamazdım zaten ağırlaştımda artık...:50:

canım ben artık ağırlaştığımı eve gidince anlıyorum malesef iş yerinde unutturuyolar bana bebeğim hissetmesinn diye çok sabır gösteriyorum şu 7 şubat bi gelse izne çıksam.. en iyisi hayırlısı senin işin oldu vvalla

kızlar merhaba
sırtımı üşüttüm sanırım acayip ağrıyor vicks sürsem birsey olurmu?zararlımıdr?
bişey olmaz sanmıyorum sür sonra sıcak havlu koy sırtına...geçmiş olsun çok kötü oluyo o yaaa
doğum korkusu sardı mı senide? geceleri çok tetikteyim ayağıma kramp giriyo aha sancı diyorum resmen çok komik:37:

kasıklarım ağrıyınca oluyo bnmde geliyomu acaba diyorum:44::18:... ama gelmesinler daha erken diyorum kendimi sakinleştiriyorum..akşam eşimde diyo şakadan sakın ben uyurken sancın tutmasın..tamam ben esada derim ona göre gelir dedim....:9::9:

kızlar merhaba
sırtımı üşüttüm sanırım acayip ağrıyor vicks sürsem birsey olurmu?zararlımıdr?
bişey olmaz sanmıyorum sür sonra sıcak havlu koy sırtına...geçmiş olsun çok kötü oluyo o yaaa
doğum korkusu sardı mı senide? geceleri çok tetikteyim ayağıma kramp giriyo aha sancı diyorum resmen çok komik:37:

kasıklarım ağrıyınca oluyo bnmde geliyomu acaba diyorum:44::18:... ama gelmesinler daha erken diyorum kendimi sakinleştiriyorum..akşam eşimde diyo şakadan sakın ben uyurken sancın tutmasın..tamam ben esada derim ona göre gelir dedim....:9::9:

ay bu adamlar öldürcek beni :19::19:
resmen dalga geçiyolar eşimde dün akşam aradım açmadı işteydi
sonra aradım doğum sancım gelse sana ulaşamıycam bi daha olmasın dedim
benim oğlum akıllıdır diyo geleceği zamanı bilirmiş
töbe töbe:22:

kızlar sizin niye sesiniz çıkmıyo hiiiiişt alttakilerrrr....:1::1:

dünürüm nasıl gelinim sen nasılsın...dayanamadın yine geldin dimi.....:9:

slmm ben geldım..
dunden berı bı alemlerdeyım
ıgneler cok yakıyormus yav.
sabah aksam kıcım agrıdı
zaten cokta korkuyorum her vurusta agladım:D ben sezeryan nasıl olcam bılmem:D

ya bıse sorcam bendeen bıseler gelıyor.
belkı bıraz ayıp kaccak ama. genelde benden yapıskan seffaf bı sıvı gelıyor.
acaba bu su mu? arada da beyaz bıseler karısıyor ıcerısınde.
bılemedım ama kan yok
kahverengımsı arada bı sıvıyla gelıyor cok hafıfce..
zaten kahverengı leke acılmaymıs dr ole dedı
ama sıvıyı bılemedım
oturamıyorum. yuruyemıyorum donemıyorum cok basınc yapıyor dr sureklı ıstrah et dedı..
kendıme 1 hafta sure verecem umarım bu surede patlak vermez acelecı kıscem:)

sızler nasılsınız

Back
X