2012 Şubat Anneleri

kızlar 2 de randevum var doobler usg çektirecem çektiren varmı nasıl oluyor vajinal mi abdominalmi?

neden ıstedıkı drun :S
ben yaptırdım yarm saat suruyor. karnından bakıyor. kasıklarına kadar ınıyor. rahıme gıden damarlara falan bakıyor

aysebaharcım aşkolsun alınır mıyım hiç
benim_olan gece çok güzel geçti dermişim ama nerdeeee

ölümüne kankayız biz
forumda bi sevişgen arkadaşımız vardı da kimdi şimdi aklıma gelmiyo
haknurmuydu acaba
onun keyfi yanında bizim ki ne olaki
yoksa nihlee miydi

bugün başıma bi gelecek var ya hadi hayırlısı :35:

aysebaharcım aşkolsun alınır mıyım hiç
benim_olan gece çok güzel geçti dermişim ama nerdeeee

ölümüne kankayız biz
forumda bi sevişgen arkadaşımız vardı da kimdi şimdi aklıma gelmiyo
haknurmuydu acaba
onun keyfi yanında bizim ki ne olaki
yoksa nihlee miydi

bugün başıma bi gelecek var ya hadi hayırlısı :35:

sevişgen miiii:1::1::1: haknur haknur....nerdesin haknur bide bana diyodun adımı çıkardın diye bak herkes aynı şeyi düşünüyo hakkında...tek ben değil....:1::1:

merhabalar cümleten.....

kızlar sezeryan günüm belli oldu, 25 Ocak. Dün nst'ye girdim. iyi çıktı. 25 ocak çarşamba sabahı 9,30 gibi gel, aç karnına gel, tahlillerini yapıp, sezeryana alırız dedi doktor. kesin tarih belli olunca iyice bir heyecan sardı beni :))

merhabalar cümleten.....

kızlar sezeryan günüm belli oldu, 25 Ocak. Dün nst'ye girdim. iyi çıktı. 25 ocak çarşamba sabahı 9,30 gibi gel, aç karnına gel, tahlillerini yapıp, sezeryana alırız dedi doktor. kesin tarih belli olunca iyice bir heyecan sardı beni :))

hadı hayırlı olsun cnm :)

merhabalar cümleten.....

hayırlı olsun canım.. ne güzel işte günü belli saati belli :)) kac haftalıkken olacak sezeryan ??

tünaydın canım nasılsın ??

iyiyim tatlım,bugün cok iyiyim... siz sardırmışsınız muhabbetiii :)

hayırlı olsun canım.. ne güzel işte günü belli saati belli :)) kac haftalıkken olacak sezeryan ??

canım tam 38 hafta doluyor o gün. dün bezini, ıslak mendilini falan aldık. bir tek hastane için terliğim kaldı. bu arada kilosu 3'ü bulmuş. tam olarak söyleyemedi doktor kilosunu büyüdüğü için ama 3 kilo olmuş dedi :))

canım tam 38 hafta doluyor o gün. dün bezini, ıslak mendilini falan aldık. bir tek hastane için terliğim kaldı. bu arada kilosu 3'ü bulmuş. tam olarak söyleyemedi doktor kilosunu büyüdüğü için ama 3 kilo olmuş dedi :))

oo maşallah o zamana kadar 3,5 olur heralde :) hazırsın yani minik fareyi kucaklamaya :))

bu arada biberon falan goturulcek ya her ihtimale karşı sterilize etmeyi unutmayınnn ,kızlarrr ... ben unutmustum rüyamda gordum dün yaptım :))

merhabalar cümleten.....

hoşgeldin cnm hayırlı olsun allahım sağ sağlim kurtarsın inş...:34:

Back
X