Selam anneler, bayadir yazamadim, dogum yapanlar olmus hayirlisi olsun, ama daha erkendi ben dogurmiyim hemen lutfen
Hala calisiyorum ama evdeyim cogunlukla, ee kolay degil 13 kilo tasiyorum vucudumda hemen yoruluyorum, bir de seker yuksek cikti , bebegin koskocaman olma ihtimali var

bunun icin daha cok doktor goruyorum, hic sikayetim yok, hem yediklerime dikkat ediyorum hem de doktora danisiyorum aklima takilanlari, saolsunlar cok ilgililer. Haftaya iznim basliyor, annem de geliyor, son 3 hafta, cok sevincliyim
Benim_olan ; ben normal dogurucam, cok cesur gorunebilirim ordan ama secme sansim pek yok da ondan oyle konusuyorum :) Turkiye'de sezeryan istege bagli yapiliyor burda mecbur kalinmadikca yapilmiyor, epidural normal ise son durak, hani rahatlayamazsam agri esigim cok dusuk ise falan o zaman geliyor anestezi uzmani. O yuzden kuvette sicak suyla rahatlama, akupunktur, masaj artik ne varsa deniycem hastanedeki ebelerin de yardimiyla bu isin altinda kalkicaz Allah'in izniyle.
Simdiden herkese bol sans herkese zamaninda saglikli bir dogum diliyorum, arada girer okurum gene maceralarinizi