- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #55.321
Selam kızlar nasılsınız?Ben bugün sağlık ocagına gittim rutın kontrole ve hemşire dizimin altındakı kısma bastırdı ödem için ,sonra benım oram öyle cukurlastı kaldı..Bu cok riskli wücudun su topluyor demektir ve yüksek tansiyon habercisi dedi..Heftaya her gün tansiyon takibimi yapacağız..Gerçekten de her zaman 8-5,9-5 çıkan tansıyonum 11-7 çıktı ve çok korktum ..Kızlar tuzlu yemıyoruz zannetsek de 3 zeytın bıle vücudunu şişirmeye yeter dedi..Yani tuzsuz peynır yememız ve zeytını bıle yememmemız lazımmıs bu son ay çok önemlıymıs ve erkenden teşhisi koyarsak tedavısı ılacı warmıs lutfen sız de dıkkat edın ve bacagınıza parmagınızla basın,cukurlasma oluyorsa ve beyazlık kısa zamanda gıtmıyorsa sız de tansıyonunuzu hergun ölçün weya kontrole gidin..
Bu arada SUYUMUN geldiğini nasıl anlayacagımı da anlattı:Bazılarının fışkırarak gelirmiş bir anda boşalırmıs o zaten anlasılırmıs,bazıları ise sızarak su kaybedermısız..Yapacagımız sey şu:Alştımıza peçete koyuyoruz tuvalete gıdınce ıslanan pecetemızı alıyoruz ve kenarda kurumasını beklıyoruz..EGER PECETEDE HIC LEKE YOKSAA BU BIZIM AMNIYORTIK SUYUMUZUN AKTIGINI gösterırmıss...Ben yapacam aksam siz de deneyın ..Suyumuz fark etmeden bitmesin..
bnde 2 saat komşuma indim kadınlar toplanmış oturmaya gelmişler bnde takılıyım dedim sağ ayağımı aşağı sarkıtıp oturmuştum şişmiş hemen kalkarken farkettim solda birşey yok,artk dikkatli olmak lazım bnde dayanamıyorum yememize dikkat etmeli hamur işlerini yememeye çalışmak lazım ama bu ara iştahım açık cnm çok çekiyor tatlı tuzlu herbişeyi