2012 Şubat Anneleri

valla yaa ne güzel...:30: bizimkilerin hem pipisi hem askerliği hem düğün masrafı dünya kadar olck..kızın bi tek çeyizi var ohh miss....:19:

ah aha bide ele gelin verecez, herşeye yetiyor o zaten:14:

Hehehe bi kıskançlık sezdimmmm:33::33::33:Sizinde kulak deldirme derdiniz olcakkk:1:

canım yeni nesilde erkekler daha çok deldiriyo amaaa:8::8:

elma81

canım yeni gelebildim ben
doktorum hemoroid için ilaç vermedi bana
zaten hiçbişeye vermiyo

bana faydası olan şeyleri söylüyorum
kesinlikle kuru peçeteyle falan silmiyceksin
ben bebeğe aldım ıslak mendillerden birini açtım onu kullanıyorum
sonrada zeytinyağı sürüyorum
o acıısını azaltıyo biraz

kesinlikle kabız olmaman lazım
bana incir ye dedi doktor hergün aç karnına 3 tane sonrada 1 bardak ılık su iççen
benimki kanıyo bugünlerde
günlük ped koydum arkaya doğru yerleştirdim
bi süre sonra geçecek diyolar bekliyorum bakalım

ama umarım doğumda falan sorun olmaz
ıkınmak iyi değilmiş

hoşgeldin canım sağol ya yeni oldu bende de şaşırdım nekadar ağrı yapıyo oturamıyorum sanki :(( ilaç tedavisi olmuyomuş söylediklerini deniycem inş.iyi gelir zeytin yağı iyi geliyomuki hani bi kremi felan yookmu acaba yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim çok sağol

Kızz öyle deme onlarda kız verme derdi var bizdede kız alma sevinci ohh ohhh:21::21::21:
ama nazlarını yine biz çekicez...bir sürü şey isticekler altına kadar....:30:
Canlarım ben çıkıyorum eşim gelir birazdan öpüyorum sizi yarın grsz inşaallah...:16:
by by balım eşini rahat bırak bak adam bi gece uyusun hadi iyi akşamlar sana .....:52:
doğru diyosun uzanayım biraz açda değilim ama atıştırayım bişeyler

uzan cnm inş geçer hadi öptüm seni...:54:

sormak lazım aslında ama bunu çocuk doktoru yapar.... canları acırmı narkoza gerek olurmu iyi bişeymi sormak gerek....:44:inş aklıma gelir o günde sorarım....:24:

Canım çocuk dr una gidiyorsun o seni ürolojiye sevkediyo üroloji yapıyo sünneti çocuk dr u değil...Narkoz vermiyorlar küçük bebeklere kremli bir uyuşturucu varmış ondan sürüyolarmış...Ben sordum heppp:16:

canım çok şükür benim sorunum yok ama korkuyordum çünkü hamile kalmadan önce kabızlık çok çekiyordum, gece yatarken yogurt çok iyi geliyormuş galiba bak şimdi aklıma geldi bende her gece yemeye çalışıyorum zaten kuru meyvede yiyorum çok şükür çok rahattım hamilelikte

bu hamilelikte daha neler gelicek başımıza acaba ah annelik ahh böyle bişeymiş demek insanın kimyası değişiyomuş bee

ama nazlarını yine biz çekicez...bir sürü şey isticekler altına kadar....:30:

by by balım eşini rahat bırak bak adam bi gece uyusun hadi iyi akşamlar sana .....:52:

uzan cnm inş geçer hadi öptüm seni...:54:

Valla öyle isteyen gelinle işim olmaz almamkii:1::1::1:Canım bu gece kocişi ben rahat bırakırımda o bırakırmı bilmem:9::9:

haknur kulak delme dedide aklıma kız kardeşim kulağını deldirdiğimiz gün geldi eczanede tabancı ile deliyolar ve hemen küpeside kulağına geçmiş oluyo pek acı duymamıştı ama çok cici olmuştu yaaa :16::16::16: heyyy gidi günler heyyy şimdi 13 yaşında...

haknur kulak delme dedide aklıma kız kardeşim kulağını deldirdiğimiz gün geldi eczanede tabancı ile deliyolar ve hemen küpeside kulağına geçmiş oluyo pek acı duymamıştı ama çok cici olmuştu yaaa :16::16::16: heyyy gidi günler heyyy şimdi 13 yaşında...

Benimde erkek kardeşim 16 yaşında çok özledim onu hiç açma bu konularıı ağlarım valla...Gece zaten onları gördüm gece ağlayarak uyandım uzun sürede kendime gelemedimm:14:

Valla öyle isteyen gelinle işim olmaz almamkii:1::1::1:Canım bu gece kocişi ben rahat bırakırımda o bırakırmı bilmem:9::9:

Canım çocuk dr una gidiyorsun o seni ürolojiye sevkediyo üroloji yapıyo sünneti çocuk dr u değil...Narkoz vermiyorlar küçük bebeklere kremli bir uyuşturucu varmış ondan sürüyolarmış...Ben sordum heppp:16:

adın çıkmış dokuza inmez sekize artık senin...viva bugün senin için dediki sevişgen arkadaşımız dedi.....gül gül öldüm doğru ama alınma sakınnnnda :60:.....yaramaz şeyler sizi..... doğurcn nerdeyse hala kaşınıyon bi rahat bırakın çocuğu yavvvv:52:

aklımda olsun üroloji o zaman :44:

adın çıkmış dokuza inmez sekize artık senin...viva bugün senin için dediki sevişgen arkadaşımız dedi.....gül gül öldüm doğru ama alınma sakınnnnda :60:.....yaramaz şeyler sizi..... doğurcn nerdeyse hala kaşınıyon bi rahat bırakın çocuğu yavvvv:52:

aklımda olsun üroloji o zaman :44:

Anammm ben yokken benimi kaynattınız siz pis dedikoducularrr:1::1::1:yok be ben alınmam ben herşeye açığım böyle olmasa nasıl gülcez:1::1:

Son düzenleme:
aysebaharcım aşkolsun alınır mıyım hiç
benim_olan gece çok güzel geçti dermişim ama nerdeeee

ölümüne kankayız biz
forumda bi sevişgen arkadaşımız vardı da kimdi şimdi aklıma gelmiyo
haknurmuydu acaba
onun keyfi yanında bizim ki ne olaki
yoksa nihlee miydi

bugün başıma bi gelecek var ya hadi hayırlısı :35:

sevişgen miiii:1::1::1: haknur haknur....nerdesin haknur bide bana diyodun adımı çıkardın diye bak herkes aynı şeyi düşünüyo hakkında...tek ben değil....:1::1:

Sizi gidi pis dedikoducularrrr:1::1::1:

herkes gidiyor sanırım neyse ben buralardayım daha işimide bitirdim bugün herşeyim hazır bi anacıgım gelmedi daha doguma hazırız ve gidene kadarda netteyim

herkes gidiyor sanırım neyse ben buralardayım daha işimide bitirdim bugün herşeyim hazır bi anacıgım gelmedi daha doguma hazırız ve gidene kadarda netteyim

bende bu hafta kalan eksiklerimi tamam etcm ne bitmez şey bu doğum çantası.....oda gelir inş cnm...bende burdayım daha işim yok zaten...yarın yaparım olanıda...:34:

Back
X