2012 Şubat Anneleri

oyelken le denk gelemedik bi türlü yaa
eskiden girerdi sürekli ne güzel

artık yavaş yavaş azalıcaz sayıca zaten
doğuran arkadaşlar sık giremiycek

şimdi ben diyorumki hani bu normal doğum sancıları geliyo
mantıklı düşünmeye çalışıyorum, ameliyat yok
bayılma yok
tek yapılması gereken artan sancılara sabretmek
mantığım hep başarabilirsin diyo
ama normal doğuranlara soruyorum "iyi düşün" "sezeryan ol kurtul" vs diyolar
sonuçta doğuruyolar ve hemen ayağa kalkıyolar
hiç mi dayanılmaz bu acıya yaaaa

vivacım en sonlarda ben doğurcam sanırım demirbaş olarak ben beklerim hepinizi bebişleriniz gelince b,ile yalnız bırakmayın beni..
bidee ben o acının zor olduğunu herkesin tahmin ettiği kadar edebiliyorum senin içinde böyle sonuçta ve diyorum ki doğuranlar doğuruyo acı çekiyo ama doğuruyo deniycem işte:1::1:
ama suda varmıs annem derkı her zmn eeeee annelık boyle bırsey yasamadan anlamassın
acı cekeceksın kı kıymetını bıleceksın, bız sızlere neden kolay kolay kızıp bagırıp cagırıp dovemıyoz..
annelık hakkı neden odenmez dıyorlar.. der.
bıde kıc ıslanmadan balık tutulmazmıs :1::1::1:
cok dokunaklı gırıs yapıp olayı bu sekılde bıtırıyor dusun :1::37:

kız laflara bak aha aha ahaaaa:24:

vivacım en sonlarda ben doğurcam sanırım demirbaş olarak ben beklerim hepinizi bebişleriniz gelince b,ile yalnız bırakmayın beni..
bidee ben o acının zor olduğunu herkesin tahmin ettiği kadar edebiliyorum senin içinde böyle sonuçta ve diyorum ki doğuranlar doğuruyo acı çekiyo ama doğuruyo deniycem işte:1::1:

kız laflara bak aha aha ahaaaa:24:

:21::118:...........

hıc sanmıyorum cnm :50:
karnım burnumda gunum vardı bı allahın kulu gelmedı yardıma dusun..
saolsunlar cevremdekıler bıseler hazılransın yıyelım ıcelım de nerden gelırse gelsın..

canım annen kayınvaliden görümcen kız kardeşin yokmu senin çok kızdım şimdi hepsine annem benden haber bekliyor ben haftaya çagırırım diyorum
ayıp ediyo seninkilerde çok kızdım çoook:20::20:

canım annen kayınvaliden görümcen kız kardeşin yokmu senin çok kızdım şimdi hepsine annem benden haber bekliyor ben haftaya çagırırım diyorum
ayıp ediyo seninkilerde çok kızdım çoook:20::20:

cnm bnm annem, kendıne zor bakıyor keske saglam olsada hıcbıse yapmasa bana..
kayınvalıdem durdu durdu kac ay kac gun kac hafta boyunca sımdı su dolaplarını bı sıleyım dedı. oda ısıme gelmedı. sınırlenmıstım cunku..
gorumcem artvın'de
kız kardesım okuyo bu sene stajyer bı tek pazar gunu bos. ondada ders calısıyor dınlenıyormus falan
ablam ın ıkı sıpası var ısıne gelınce kayınvalıdesıne bırakır gezer tozar bana gelınce bırakamadı nedense
teyzem var gelecem bakarız vs. dedı hala gelecek..
yanı kısaca herkes kendı alemınde. kımse dusunupte yardım edeyım demez
bende hayatta tenezzr etmem kımseye.
bı kez temızlıkcı cagırdım. e azda deıl 120 tl yolu harıc.
onada para dayanmaz..
ne derler kor kendı ısını kendın gor..

cnm bnm annem, kendıne zor bakıyor keske saglam olsada hıcbıse yapmasa bana..
kayınvalıdem durdu durdu kac ay kac gun kac hafta boyunca sımdı su dolaplarını bı sıleyım dedı. oda ısıme gelmedı. sınırlenmıstım cunku..
gorumcem artvın'de
kız kardesım okuyo bu sene stajyer bı tek pazar gunu bos. ondada ders calısıyor dınlenıyormus falan
ablam ın ıkı sıpası var ısıne gelınce kayınvalıdesıne bırakır gezer tozar bana gelınce bırakamadı nedense
teyzem var gelecem bakarız vs. dedı hala gelecek..
yanı kısaca herkes kendı alemınde. kımse dusunupte yardım edeyım demez
bende hayatta tenezzr etmem kımseye.
bı kez temızlıkcı cagırdım. e azda deıl 120 tl yolu harıc.
onada para dayanmaz..
ne derler kor kendı ısını kendın gor..

kıyamam sana bennnnn
desene herkes kendi aleminde kaybolmuş

kızlarrrrrrrrrrrrrrr...bugün boyunca belden vuran bi sancım vardı.size selam verirken daha da arttı ve sonrada giremedim zaten çıktım...hemen hastaneye gittik acile..bebek haftasına göre önde ultrasona göre suyuda azalmış dedi neyse düşündük bizzz perşembe günü için dr.umuzla sözleştik Allah ın izniyle perşembe günü kızıma kavuşuyorum...çok heyecanlıyım aptal gibiyim...:52::52::52::52:

kızlarrrrrrrrrrrrrrr...bugün boyunca belden vuran bi sancım vardı.size selam verirken daha da arttı ve sonrada giremedim zaten çıktım...hemen hastaneye gittik acile..bebek haftasına göre önde ultrasona göre suyuda azalmış dedi neyse düşündük bizzz perşembe günü için dr.umuzla sözleştik Allah ın izniyle perşembe günü kızıma kavuşuyorum...çok heyecanlıyım aptal gibiyim...:52::52::52::52:

neeee 19 unda sezeryan mı olacaksınnn :D:D

neeee 19 unda sezeryan mı olacaksınnn :D:D

nee! 19 unda sezeryanmı olacaksın sen sımdı
normalmı?

aman şaka gibi doğuruyosun demek.. hayırlısı olsun canım.. normali mi bekliodun sen?

aaaa çok şaşırdım ne kadar hızlı olmuş böyle
işte bu su meselesi çok önemli yaaa
gözün aydın mı diyim ne diyim çokta sevindim çünkü
babasıda şaşırmıştır şimdi :52:

aaaa çok şaşırdım ne kadar hızlı olmuş böyle
işte bu su meselesi çok önemli yaaa
gözün aydın mı diyim ne diyim çokta sevindim çünkü
babasıda şaşırmıştır şimdi :52:

aslında bekliyoduk ama bu kadarını beklemiyoduk:52::52::52:belliydi zaten sancımda var zaten sat a göre 37 olucam pazartesi günü...ultrasona göre de önde gidince beklemenein bi anlamı yok dedi dr.um hayırlısı artık bilmiyorum ki...

Back
X