2012 Şubat Anneleri

aslında yrn gıtmek ıstememın sebebı kasılmaların yogunlugu.
tekmelerını hıssetmemem. bunun ıcın de gıtmeme gerek varmıdır kı.
sımdı sende aynı durumdasın bnmle sen olsan nabardın

kesinlikle giderdim cnm...çünkü bazen çok hafifmiş gibi gelen sancılar birden bire açılmalara sebep oluyomuş..dikkatli olmak lazım..

kesinlikle giderdim cnm...çünkü bazen çok hafifmiş gibi gelen sancılar birden bire açılmalara sebep oluyomuş..dikkatli olmak lazım..

ya zaten acılmalarım basladı bnm
blmıyorum sendede varmı ama uff ne zor ıs beee amaaaann :D:D

ayıp ama dimi? bana diyo ki gidip işte çalışıyosun normal doğurursun diyo sanki ben normal doğurmam dedim mualefet işte:20:

a-a kolaysa o dogursn
demesı ne kolay heeeee!

gezmek istiyorum doğumdan sonra baş başa vakit geçiremiycez sonuçta son zamanlarımızı değerlendirelim istiyorum .. ana gile yada avm ye gidelim diyo benim kocam böyle değildi hayır o kadar flört dönemi nişanlılık zamanı yanış tanımış olamam noldu bu adama :22:

gezmek istiyorum doğumdan sonra baş başa vakit geçiremiycez sonuçta son zamanlarımızı değerlendirelim istiyorum .. ana gile yada avm ye gidelim diyo benim kocam böyle değildi hayır o kadar flört dönemi nişanlılık zamanı yanış tanımış olamam noldu bu adama :22:

ay senın kocısedemı hormonlar dokunuyor::D:D
bnm manyak kocıse vuruyorda demek sadece bnm evdekıne mahsus bıse deılmıs balım:1:
ben zorluyorum gıtmek ıstedıgım yere. sende zorla valla:D:D

nasıl agırlık coktu uzerıme yaa..
uzanayım dedım kalkıp yemek hazırlama dahı hazırlayamadım oylece hala daha duruyorum..
ne garıp oysakı yemek deyınce akar sular dururdu :)

buklem :50: ben senın yerınde olsam guzel bı blof yapardım
sancım var agrm var öluyom bıtıyom:D
bakım ne yapacak.
eger bıse yapmazsa azına gelenı say ::D:D:D:D

nasıl agırlık coktu uzerıme yaa..
uzanayım dedım kalkıp yemek hazırlama dahı hazırlayamadım oylece hala daha duruyorum..
ne garıp oysakı yemek deyınce akar sular dururdu :)

buklem :50: ben senın yerınde olsam guzel bı blof yapardım
sancım var agrm var öluyom bıtıyom:D
bakım ne yapacak.
eger bıse yapmazsa azına gelenı say ::D:D:D:D

kuzum evde tek misin sen belkide o yüzden böle bi ruh haline ggirmişsindir kal buluşalım senle kafa dağıtalım :9::9:
benimki uyandı hadi kalk gezmeeye gidelim diyo ama naz yapıyorum şuan ocakta yemek pişiyo dedim:17:

Selam pazar anneleri napıyonuz...Bu güzel havada ewe tıkıldık doğurmaya hazırız :1::1: Babasıyla birlikte kızımın odasını temizleyip hazırlıyoruz..Daha dolabı gecen hafta aldıgımız ıcın işler bitmiyor heralde dogururken de temızlık yaparım böle gıderse..:emir_bebek::emir_bebek:Ayy yatmaya alıstım ben de ıkı hareketle yatıyorum kızlar cok tembelım ..Bakalım bebişler gelınce tembellık de yasak olacak..Hava da supper yaa..

kuzum evde tek misin sen belkide o yüzden böle bi ruh haline ggirmişsindir kal buluşalım senle kafa dağıtalım :9::9:
benimki uyandı hadi kalk gezmeeye gidelim diyo ama naz yapıyorum şuan ocakta yemek pişiyo dedim:17:

ay yok kuzu esım de evde belırsız bu halsızlık yanı:D
hea bulusalım ıcelım eglenelım gezelım ayyas olasım var huhaha:D:D
ben senın yerınde olsam ocagın altını kaparım:1:
zaten bu yemekgı sevmemıstım derım dısarda yemek yerız:D:D
kız fırsatları degerlendırsene:D
son zmnlara dgru dısarı bıle cıkamıyorsun bak bana eve tıkılı kaldım :1:

bu arada kıbar hatunum benımmmm...
ocak annelerınde gordum senı
korkmaaa dogumumuz oldu bıttıye gelecek ınsaallah aklına geldıkce dua et..

Selam pazar anneleri napıyonuz...Bu güzel havada ewe tıkıldık doğurmaya hazırız :1::1: Babasıyla birlikte kızımın odasını temizleyip hazırlıyoruz..Daha dolabı gecen hafta aldıgımız ıcın işler bitmiyor heralde dogururken de temızlık yaparım böle gıderse..:emir_bebek::emir_bebek:Ayy yatmaya alıstım ben de ıkı hareketle yatıyorum kızlar cok tembelım ..Bakalım bebişler gelınce tembellık de yasak olacak..Hava da supper yaa..

bende alıstım ıyıce temmellıge:D
hava cok guzel dısarı cıkasım var ama cıkamıyorum bende :50:

Hemen kalk çık gez kız bence ılerkı haftalarda bızım gıbı dınlenmek zorunda kalıp cıkamazsın bakk tadını cıkart..

NİHLE sen de oturmaktan yoruldun bile 3 gunde kız..Senin kocan nerde sımdı:1:

Hemen kalk çık gez kız bence ılerkı haftalarda bızım gıbı dınlenmek zorunda kalıp cıkamazsın bakk tadını cıkart..

NİHLE sen de oturmaktan yoruldun bile 3 gunde kız..Senin kocan nerde sımdı:1:

otursam ıyı ıkı kelıme yazıyorum hoopp cekyata yuvarlanıyorum top gıbı bı oyana bı buyana donup duruyom :1:
evde esım yaa ama hava guzel ya bnm derdım baska :52:

merhaba kızlar, szin oralarda havalar güzelmiş bizim burada felaket kar yagıyo dışarıda çıkamadım, çekmece dolap düzledim biraz ama felaket yoruldum bende, nolcak bizim bu halimiz

Back
X