2012 Şubat Anneleri

otursam ıyı ıkı kelıme yazıyorum hoopp cekyata yuvarlanıyorum top gıbı bı oyana bı buyana donup duruyom :1:
evde esım yaa ama hava guzel ya bnm derdım baska :52:

tadını çıkar havanın kız girin kocanızın koluna gezin azcık bebek dogunca zor buluruz bugünlerikarnım felaket büyüdü sanki içinde plates topu var, daha büyümese ya çok çatladım ben:2:

merhaba kızlar, szin oralarda havalar güzelmiş bizim burada felaket kar yagıyo dışarıda çıkamadım, çekmece dolap düzledim biraz ama felaket yoruldum bende, nolcak bizim bu halimiz

hg cnm
ıyıce agırlastık cnm normaldır.
yavas yavas yapmak lazım yorulmadan :50:

otursam ıyı ıkı kelıme yazıyorum hoopp cekyata yuvarlanıyorum top gıbı bı oyana bı buyana donup duruyom :1:
evde esım yaa ama hava guzel ya bnm derdım baska :52:

Seni eşin hayatta cıkartmaz kı Nihlee ama yemege cıkın kız en azından yemek yapamam artık falan dersın he?Bence ya yemek yap ya da dısarı götur dersen dısarı cıkarsınnn ...:emir_bebek:

merhaba kızlar, szin oralarda havalar güzelmiş bizim burada felaket kar yagıyo dışarıda çıkamadım, çekmece dolap düzledim biraz ama felaket yoruldum bende, nolcak bizim bu halimiz

Ewet kendımızı taşıyamaz hale geldık gece yataga yatana kadar nefes nefese kalıyorum ..:2:Daha çook işim war benım yarına da dolap we cekmecelerını doldurucam bebegımın newresımlerı falan da attık makıneye..

Seni eşin hayatta cıkartmaz kı Nihlee ama yemege cıkın kız en azından yemek yapamam artık falan dersın he?Bence ya yemek yap ya da dısarı götur dersen dısarı cıkarsınnn ...:emir_bebek:

Ewet kendımızı taşıyamaz hale geldık gece yataga yatana kadar nefes nefese kalıyorum ..:2:Daha çook işim war benım yarına da dolap we cekmecelerını doldurucam bebegımın newresımlerı falan da attık makıneye..

canım senin için çokmuş bebeginkileri bitirdim ben, kendi dolabım allakbullak onu düzlemeye çalışıyorum, buarada gece saga sola dönerken bacaklarımın arası agrıyor ama son zamanlarda çıtırtılarda duyuyorum, galiba kemiklerde oynamaya başladı:18:

aynen dedıgın gıbı hayatta cıkarmıyo:)
arabamızda yok ya mumkun deıl.. yemekte kendı yapar.
artık dısarıya sadece camdan bakıyorum :1:

canım senin için çokmuş bebeginkileri bitirdim ben, kendi dolabım allakbullak onu düzlemeye çalışıyorum, buarada gece saga sola dönerken bacaklarımın arası agrıyor ama son zamanlarda çıtırtılarda duyuyorum, galiba kemiklerde oynamaya başladı:18:

gece yatatken ben ayaklarımın arasına yastık koyuyorum
eger denemedıysenız deneyın cok rahat oluyor..

aynen dedıgın gıbı hayatta cıkarmıyo:)
arabamızda yok ya mumkun deıl.. yemekte kendı yapar.
artık dısarıya sadece camdan bakıyorum :1:

canım benim götürmüyomu eşin dışarı seni yakın olsak çıkardık beraber:4:

gece yatatken ben ayaklarımın arasına yastık koyuyorum
eger denemedıysenız deneyın cok rahat oluyor..

canım denedim ama bana etki etmedi benim aşırı agrım oldu galiba az yürümekten kaynaklı ama çıkamadım buralar kaç aydır çok soguk

allah herkese hayırlı eş nasip etsin ki rahat rahat doğuralım kızlar bugün eşime acaip sinir oluyorum... bennebileyimede çok özeniyorum ne güzel eşin bebeğin odasıyla uğraşıyo..

canım benim götürmüyomu eşin dışarı seni yakın olsak çıkardık beraber:4:

canım denedim ama bana etki etmedi benim aşırı agrım oldu galiba az yürümekten kaynaklı ama çıkamadım buralar kaç aydır çok soguk
yok normalde cıkalım desem cıkardı.
ama bu halımle ne cıkarttırır ne cıkarır :50:
dınlen ıyıce yat sureklı ayaklarını sarkıtma otururken..
allah herkese hayırlı eş nasip etsin ki rahat rahat doğuralım kızlar bugün eşime acaip sinir oluyorum... bennebileyimede çok özeniyorum ne güzel eşin bebeğin odasıyla uğraşıyo..

amin ama,
kusum sacmalama esın yorgundur bbugun ondan olsa gerek..
hormonlarına yenılmeeeee..

amin ama,

hiç bişey demiyorum eşime kavgada etmiycem hormonlarımla azda olsa ilgisi vardır canım ama genel anlamda bakarsak eşimle alakalı sanırım.. dün izinliydi cuma yarım gün çalıştı ben bile daha çok çalıştım yorgunluktan olduğunu sanmıyorum

hiç bişey demiyorum eşime kavgada etmiycem hormonlarımla azda olsa ilgisi vardır canım ama genel anlamda bakarsak eşimle alakalı sanırım.. dün izinliydi cuma yarım gün çalıştı ben bile daha çok çalıştım yorgunluktan olduğunu sanmıyorum

olsun cnm benım gormezden gel sende sımdılık baska bıselerle ugras
hanı demın dısarı cıkarlım demıstı sende cıksana guzelce hazırlanıp
bıraz kafa dagıtırsın..

canım erkekler değişkendir sen çok takılma boşver, bizimkide acayip stresli sanki doguracak olan o, bende takmadıgım için çok rahatım,geçen seneyi düşünüyorumda manyakmışım ben herşeye ağlardım,ne yoracam kendimi artık böyle çok daha iyi

amin ama,

haklı tabi senin özel durumun var , kız sende azcık sabret birhaftan kaldı şurda ne güzellll

hg cnm
ıyıce agırlastık cnm normaldır.
yavas yavas yapmak lazım yorulmadan :50:

Walla cok agırlastık napacagız bılmıyom ..O zaman bı cay ıcmeye cıkın yakın bır yere olmaz mı kızz..dışarı aserdım ben dersın..:1:

Benim ew de darmaduman ama bebeğin herşeyi hazır olsun da gerisi mühim değil yaptırırım veya yavas yavas yapılır yazık bebeğime yaa..Bütün Şubat enneleri odaları tamamladı hala bızımkının odası bıle dagınık ve esya dolu ..:2::2:

Ne oldu canım cıkmadınız mı sız hala,nıye cıkartmadı ...Bazen gercekten öküzden farkları olmyuor..Bize de bu dönemlerde batıyor bunlar sen de acık acık söyle cıkalım de..

canım erkekler değişkendir sen çok takılma boşver, bizimkide acayip stresli sanki doguracak olan o, bende takmadıgım için çok rahatım,geçen seneyi düşünüyorumda manyakmışım ben herşeye ağlardım,ne yoracam kendimi artık böyle çok daha iyi

haklı tabi senin özel durumun var , kız sende azcık sabret birhaftan kaldı şurda ne güzellll

ay bu sefer ben sabredıyom da kız sabretmıyo :1:

olsun cnm benım gormezden gel sende sımdılık baska bıselerle ugras
hanı demın dısarı cıkarlım demıstı sende cıksana guzelce hazırlanıp
bıraz kafa dagıtırsın..

saolsun kızlar yatışıyım haaklısınız bana zarar sonuçta .. bende umursamaz davranayım bari.. hatta bi yemek yiyim geliyorum az konuşun olur mu:32::32:

Kızlar merhabaa. Ben haziran annesi olacağım inşallah, neler konuşuluyo , neler yapıyorsunuz merak ettim. Sizlere çok özendim. Bizim göbişler daha yeni yeni çıktı. Mevzumuz da bu aralar 3 lü 4 lü testler. Tanımıyorum sizleri ama Allah hayırlısı ve sağlıklısı ile kucağınıza almayı nasip etsin.

Kızlar merhabaa. Ben haziran annesi olacağım inşallah, neler konuşuluyo , neler yapıyorsunuz merak ettim. Sizlere çok özendim. Bizim göbişler daha yeni yeni çıktı. Mevzumuz da bu aralar 3 lü 4 lü testler. Tanımıyorum sizleri ama Allah hayırlısı ve sağlıklısı ile kucağınıza almayı nasip etsin.

mrb hg:)
umarım testlerınız temız cıkar.
cumlemızınkını ınsallah rabbım hayırlısı ıle kucagımıza almayı nasıp eder
aminn

kızlar herkese merhaba çok moralim bozuk sizden başka anlatcak paylascak kimsem yok dün eşimle çok kötü kavga ettik ve bu kavganın sonunda ben çok kötü şiddet gördüm hemde 8 aylık hamile olmama ragmen evden kovuldum o yagmurda gecenın bı vaktı kapıya atıldım ama gıdıcek yerım olmadıgı ıcın gerı dondum sonra hastaneye gıttık gece cok sukur bebeğimin kalbi atıyor bişey olmamış yavruma ama ben cok kötüyüm kafam şiş her yerim mosmor ne yapcagımı bılmıyorum cok caresızım ve ayrıca bu yasadıgım ilk şiddet olayı değil şu anda cook agrım var alt bolgemde ve sol kasıgımda ne yapmalıyım sızce...

Back
X