2012 Şubat Anneleri

Kiyafetlere bayildim, benim aldiklarimin hicbiri olmadi pramature icin yeni birkac kiyafet aldik

ç.içi arkadaşlarım hepinize günaydın,

tahmini doğum tarihleriniz belli mi? dün duş aldım,epeyce yürüdüm eve gelince tuvaletimi yaptılktan sonra sanki altımdan su süzüldü ya da bana mı öyle geldi diyecem ama az birazdı..suyun gelmesi çok miktarda mı oluyor bileniniz var mı? başka bişieyim olmadı, 36.haftamdayım,çrş günü kontrolüm var, çrş gününü bekliyecem ,haftaya cuma günüde çatı muayenem olacak,tek isteğim vakitlice gelsin inş..çünkü çalışıyorum ve şubatın ilk haftasına kadar burda olmak zorundayım..

gunaydın kızlar....

bebısının odası da cıcılerıde cok guzeller canımmm allahım agız tadıyla kullanmak nasıp etsınnn....

bende bırazdan doktora gıdıyorum bizim ıcın dua edın bebegım henuz 35hafta 2gunluk ve syum azaldıgı ıcın 10gune kadar alma durumları var.persembe gıttım pazartesı tekrar gel dedı.bebegın durumuna gore kesın karar vereceklerrr.cok korkuyorum umarım 10gunden sonra alırlar..daha erken almaları gerektırecek bır durum yoktur

inş cnm en azından 39-40 haftayı bulalım,hayırlı haberlerle gelirsin inş...

yok canım kızmam...çok haklısın hiç canımın kıymetini bilmiyorum..
halbuki ver eline yapsın eşim dimi..
yok illa ben yapcam...
en son koltukları çekti o ben süpürüp silerken takıldım kaldım dedim dayanamıcam sonra işte bunlar oldu.
eşim kalanını tamamladı..
bende bundan sonra hiiiç elimi sürmeyi düşünmüyorum...olduğu kadar napim.:19:

Esının ızın vermemesı gerekırdı en basta.
Supurmek ve sılmek cok yorucu cunku.
Son demlerındeyız artık, bırak evın bıraz dagınık, pis olsun.
Bebegınden daha degerlı degıl.
O gelsın dunyaya, sonra ıstedıgın gıbı temızlıgını yap.
Ama sımdı bol bol ıstırahat et.
Sen temızlık yapıyorsun dıye, kımse sana odul vermeyecek cunku.

ç.içi arkadaşlarım hepinize günaydın,

tahmini doğum tarihleriniz belli mi? dün duş aldım,epeyce yürüdüm eve gelince tuvaletimi yaptılktan sonra sanki altımdan su süzüldü ya da bana mı öyle geldi diyecem ama az birazdı..suyun gelmesi çok miktarda mı oluyor bileniniz var mı? başka bişieyim olmadı, 36.haftamdayım,çrş günü kontrolüm var, çrş gününü bekliyecem ,haftaya cuma günüde çatı muayenem olacak,tek isteğim vakitlice gelsin inş..çünkü çalışıyorum ve şubatın ilk haftasına kadar burda olmak zorundayım..

Subat ın ılk haftası mı?
Kacıncı haftada ayrılacaksın sen?
Neredeyse 39 oluyor, oyle degıl mı?

Kızlar, cumartesı aksamından berı regl olacakmısım gıbı belım agrıyor?
Bu normal mı, dogum ıle ılgısı var mı, cozemedım?

Su an yıne basladı, sankı wc ye gıttıgımde regl oldugumu gorecekmısım gıbı bır his ve agrı var.

Canım cok guzeller.
Rabbım ıyı gunlerde, saglıkla ve nese ıle gıyındırmeyı nasıp etsın ınsallah.

Su an yıne basladı, sankı wc ye gıttıgımde regl oldugumu gorecekmısım gıbı bır his ve agrı var.

Subat ın ılk haftası mı?
Kacıncı haftada ayrılacaksın sen?
Neredeyse 39 oluyor, oyle degıl mı?

evet şuan 36ıncı haftadayım,39-40ıncı haftada ayrılıcam inş bakalım normal yada sezeryan olma durumu kesinleşince belli olacak..

kızlar herkese günaydın Nasılsınız bakalım geçmişi okuyamadım.Umarım herkes iyidir. Biz de iyi olmaya çalısıyoruz.Perşembe gecesi mide bulantısı ve istigfar yüzünden hastanelik oldum.Tansiyonum o kadar düşüktü ki ölçemediler bile.Çok korktum gebelik zehirlenmesi yaşıyorum diye:((( Beni doğumhane bölümüne aldılar acil olarak.Açılma olduğu için...Ama sancı olmadığı için ve çocugun durumu iyi oldugu için çok şükür serum verip bulantımı geçirdiler.Niye istiğfar ettiğimin de sebebini bulamadılar.Çok şükür şimdilik herşey yolunda . Ama açılma olduğu için gebelik kısalması teşhisi koydular.Yani her an doğum başlayabilir.Şimdilik çalışmaya devam ediyorum.Yarın dr. gidicem ve çalışıp çalışmamaya ozaman karar vericez. bizim için sizden dua bekliyorum.En azından 36 haftaya kadar durursa bebeğim küvöze ihtiyaç duymadan kucağıma alabilirim...

kızlar herkese günaydın Nasılsınız bakalım geçmişi okuyamadım.Umarım herkes iyidir. Biz de iyi olmaya çalısıyoruz.Perşembe gecesi mide bulantısı ve istigfar yüzünden hastanelik oldum.Tansiyonum o kadar düşüktü ki ölçemediler bile.Çok korktum gebelik zehirlenmesi yaşıyorum diye:((( Beni doğumhane bölümüne aldılar acil olarak.Açılma olduğu için...Ama sancı olmadığı için ve çocugun durumu iyi oldugu için çok şükür serum verip bulantımı geçirdiler.Niye istiğfar ettiğimin de sebebini bulamadılar.Çok şükür şimdilik herşey yolunda . Ama açılma olduğu için gebelik kısalması teşhisi koydular.Yani her an doğum başlayabilir.Şimdilik çalışmaya devam ediyorum.Yarın dr. gidicem ve çalışıp çalışmamaya ozaman karar vericez. bizim için sizden dua bekliyorum.En azından 36 haftaya kadar durursa bebeğim küvöze ihtiyaç duymadan kucağıma alabilirim...

Gecmıs olsun canım.
Su an ıyı olmana sevındım.
Insallah Rabbım hakkında hayırlısını nasıp eder.
Bebegını saglıklı bır sekılde kucagına alırsın.

canlarım herkese günaydın..
geçenlerde yıne yazmıstım ama bi arkadaşım var istanbul maltepede oturuyo..
suan hamıle fakat doktoru yok,o cıvarlarda oturanınız varsa bana yardımcı olabılır mısınız?
hangi hastaneyi önerirsiniz?

kahogulo;

Benım bılgım yok ne yazık kı ):
ınsallah dıger arkadaslar yardımcı olur.

Ben cıkıyorum kızlar, subenın bırıne gıdecegım.
Gec donerım muhtemelen.
Donunce de ıslerımı yaparım.
ıs yerımdekı son 13 gunum :21:
Safak sayıyorum resmen.
Optum hepınızı.

Eloşş o doğum sancısı. Ben o sancıyla hastaneye gitmiştim 1 cm açılmam olmuştu ama 1 hafta daha kalmıştı bebeğim karnımda.

Eloşş o doğum sancısı. Ben o sancıyla hastaneye gitmiştim 1 cm açılmam olmuştu ama 1 hafta daha kalmıştı bebeğim karnımda.

Nee :53:
Yorumunu gorunce ısımı bıraktım.

Yanı yakında dogum mu var?
:18:
Dun aksam da vajınamda agrılar vardı.
Kemıklerım sızladı resmen.
Ama cabuk gectı.
Bende artık bu agrılara alıstıgım ıcın, hıc ıstıfımı bozmadım.
Bıraz kıvrandım, sonra oluruna bıraktım.

bu sancılar önce azar azar sonra artarak sonrada dayanılmaz olduğunda açılmalar oluyormuş,bnmde geceleri bek ve kasık ağrılarım var sanırım 2 hafta daha bekler yaramaz kızım çünkü çok sık değil ağrılarım

Neden o kadar gec ayrılıyorsun?
Dınlenmek ıcın kendıne hıc zaman ayırmamıssın.

CNM biz ablamla aynı departmanda çalılyırouz o bir ay evvel doğum yaptı aramızda tam 2 ay vardı bende şimdi o bebeğinde mauhrum kalmasın diye burda beklemek zorundayım, farkındayım son ana kadar burda olmak çalışmak hiç iyi değil oturarak çalışsan dahi uzanamıyorsun evdeki gibi, ablamda cuma günü doğum yapacakatı o haftanın p.tesi günü çıktı izine düşün:(

Nee :53:
Yorumunu gorunce ısımı bıraktım.

Yanı yakında dogum mu var?
:18:
Dun aksam da vajınamda agrılar vardı.
Kemıklerım sızladı resmen.
Ama cabuk gectı.
Bende artık bu agrılara alıstıgım ıcın, hıc ıstıfımı bozmadım.
Bıraz kıvrandım, sonra oluruna bıraktım.

E gelsinler artık yavaş yavaş:49:
Vallahi bunlar iyi günleriniz.
Hele hayırlısıla bi doğsunlar sarılıktan başlayacak hepatitine kadar sonra yok dişiydi yok gribiydi bilmem nesiydi çek dur bizim ki 3 yaşında o hastalanınca dünya sanki başıma yıkılmış gibi.:26:

merhabalar;bende yarın 35.haftama giriyorum doğumla ilgili çok endişeliyim bel fıtığım olduğundan sezeryan doğum yapmayı düşünüyorum onunda genel mi epidural mi olması konusunda çok geriliyorum sizler neler düşünüyorsunuz netten araştırıyorum iyi ve kötü yorumlar var genel anestesi alıp hiç birşey duymamak görmemek mi iyi yoksa ilk bebeği gören olmak onu koklamak mı bilemiyorum

cnm bende bel fıtığından ameliyat olmuş bi gebeyim ama dr.um bana normal doğum yapabileceğimi söyledi zaten en çok hamile olduğumuz sırada fıtığa dikkat etmek gerekiyomuş.fıtığın kaçıncı derece bilmiyorum ama normal doğumda yapailirsin belki konuş dr.unla sezeryan hakkında bi fikrim yok ama yengem epidural yaptı ve çok rahattı ama bebek doğduktan sonra dikişleri beklemek sıkıyomuş çok uzun sürdüğü için

Back
X