2012 Şubat Anneleri

evt kalp dinledi tansiyonuma baktı.kilo
takılmadım ben 2 demesine ayşeyede dediğim gibi 17 kadar beklicez işte :18::18::18:
çoooook tırsıyorum çook bildiğiniz gibi değil ne yapcam bu doğum korkusuyla bilmiyom :43::43::43::43::43:

bende cokk:43:tırsıyroum am yıne normla dogum yapmam ısıtyorumm kısmet allahım hepmızn yardımcısı olucka ısallhhh[/QUOTE]

:13::13::13::13:
al benden de o kadar canım normal doğum istiyom ama
bir yanımda sezeryan dio tırstığımdann:44::44::44::44:

bu arada kızlar kasılma nasıl oluyo nasıl anlıyosunuz:26::26::26::26:

nihlee den haber var mı?
aysebahar ne zaman kaçtı yakalayamadım :50:
kırmızıçilek16 bebeğnin odasına ve cicilerine bayıldım canım güle güle kullansın bebişin..
benim_olan 3 gündür yok gelmedi mi bugünde?
bbye bebişim senide kaçırmışım.. belim ağrıyo kasıklarıma doğru zaten kızlar doğurcam mı ne?

aynen canım desteksiz kalkamıyorum
kendime de gülüyorum kaplumbağ gibiyiz yardım almadan dönemiyoz:9::9:
amann ne biliyim pc den bakıyo 35 haftalıksın dio 2 şubat çıkıyo dio
acaba 12 mi demek istedi çok takılmadım ona zaten ben 17 bekliyom bakalım :18::18::18:

evt kalp dinledi tansiyonuma baktı.kilo
takılmadım ben 2 demesine ayşeyede dediğim gibi 17 kadar beklicez işte :18::18::18:
çoooook tırsıyorum çook bildiğiniz gibi değil ne yapcam bu doğum korkusuyla bilmiyom :43::43::43::43::43:

Anladım canım..
Kaplumbağa karats.. Kaplumbağa aysebahar:)))
Ay bu komik oldu

nihlee den haber var mı?
kırmızıçilek16 bebeğnin odasına ve cicilerine bayıldım canım güle güle kullansın bebişin..
bbye bebişim senide kaçırmışım.. belim ağrıyo kasıklarıma doğru zaten kızlar doğurcam mı ne?

Burdayım ceeeeeeeee-eeeeeeeeeeeeeeeeeee:9:

nihlee den haber var mı?

nıhlee iyi canım konuşmuştum ben bişiyi yoktu...şimdilik
ayşebahar buradaydı ama yine gelir...:1:
elefera biraz kötü gibiydi adet sancısı gibi sancıları vardı doktorunu aramış gel belki doğum sancısı olabilir demiş
oraya gidecekti 2 de ...
doğur bacımmmm ne güzel işte:emir_bebek:

elimde kalıcak haberı yok ama işte ya sabır dıyorum yusf eymen var gobsımd eona dua etsın :)

amannn bosverrr herkes ıyımı bhar bacım ya kızlar yok nerdelerrrrrrrr nıhle mesele bukle benımolan bu saatlerde burda olurladı mrk ettımm hacer yokk aaa doguranmı var acep

Yusuf Eymen mi?
Ay çok güzel isim ...
ben isim bulamadım çalsam mı ne?

DUYGUnun durumuna çok üzüldüm çok sinirlendim...
nasıl bir vicdandır bu!!!!
resmen psikopatlık bunun başka açıklaması yok...
nasıl ses çıkartmıyorsun canım sen.
ailen yok mu?
sana sahip çıkan yok mu?
8 aylık hamile bir kadın kafası morarana kadar nasıl dövülür allahım aklım almıyor :20::41:

Değil mi?
ay sorma bende çok sinirlendim bi de üstelik ağlamış sonradan..
Duyguda affetmiş sanırım
Benim ailem yok canım..
Aynı şeyleri bana yapsa eşim
İnan ardıma dönüp bakmam
Bazı şeylerin affi yoktur...
Bu da onlardan biri...

canım bende yeni okudum ne diyeceğimi bilemiyorum.Ama inş. bu son olur.Rabbim yardımcın olsun:(

ayşecim kasılmalarını falan da sayıyormusun.Benim ki artık kasılmak ve gerilmekten başka birşey yapmıyorda... tekme neredeyse hiç atmıyo.Ama karnımda dolandığını hissedebiliyorum.

Canım kasılmaları sayma..
Tekmelerini say...Kımıldanışını say...

Son düzenleme:
Burdayım ceeeeeeeee-eeeeeeeeeeeeeeeeeee:9:

oyyy tatlım nasıl özlemişim:31::31:

nıhlee iyi canım konuşmuştum ben bişiyi yoktu...şimdilik
ayşebahar buradaydı ama yine gelir...:1:
elefera biraz kötü gibiydi adet sancısı gibi sancıları vardı doktorunu aramış gel belki doğum sancısı olabilir demiş
oraya gidecekti 2 de ...
doğur bacımmmm ne güzel işte:emir_bebek:

zaten ya elefera ya ben diye diye bebekleri erken doğurtcaz ha:1::1:

DUYGUnun durumuna çok üzüldüm çok sinirlendim...
nasıl bir vicdandır bu!!!!
resmen psikopatlık bunun başka açıklaması yok...
nasıl ses çıkartmıyorsun canım sen.
ailen yok mu?
sana sahip çıkan yok mu?
8 aylık hamile bir kadın kafası morarana kadar nasıl dövülür allahım aklım almıyor :20::41:

ay canım benmi yanlış anladım yoksa gerçektenmi kafası morarana kadar dövmüş nasıl yani sekiz aylık hamile bi kadını hemde kocasımı bunu yapan?nasıl bi vicdan bu çok şaşırdım ya inanmak bile istemiyorum.

selamm..
drdaydım bugun yenı geldım eve
ben bu adamı bogacam
ınanın artık tahammulum yok :14: yeter dayanamıyorum sancılara
adamın dedıgıne bak yaa.. bu agrılar normal sankı normal doguracam yaa
39 bıtecekmıs aldıgı zmn once cuma gunune gun verdı.
anestezı dru pazartsı dedı
kısaca 23/1/2012de bızım ufaklık kucagımızda olcak
tabı o zmna kadar dogurmassam. adama dıyorum hareket edemıyorum artk
ne guzel ıste yat dınlen dıyo yaa..
sınırden olecektım neredeyse..
3250gr olmus masallah:nazar: dogana kadar sanrıım 4 olcak.
sankı tasıması cok kolay gıbı bıse olmaz dıyo. :57:
ufffffff sıkıldım artık agrım cok bana ınanmıyo salak dr :14::43:

selam kızlar napıyonuz kar başladı şimdi evimin camından bakıyorum sütümü aldım yanıma tv de hiç bişey yok bugün ne giysemi seyrediyorum.Arkadaşlar geçenlerde melisa çayının rahatlattığını duymuştum aldırdım ama bi türkü içmek kısmet olmadı taki bugün çayı sıcak suya koydum limonunu da sıktım içeyim dedim bikaç yudumdan sonra içimi kemiren bişey oldu dubi bakayım dedim içmek hamilelikte iyimi diye şimdi size o yazıyı yollicam ben çayı hemen bıraktım bikoca bardak süt aldım en garantisi lütfen sizlerde dikkat edin emiiiii kızlar kopyalayamıyorum neyse rezene ve papatya çayı süt artırdığı için lohusalıkta,ıhlamur papatya bulantı gidericiymiş uzun bi yazı gogleye yazın hamilelikte içilecek doğal çaylar yazın okuyun muhakkak:nazar:

selam kızlar ben geldım.doktora gıtmıstım.bebısımın suyu cok azalmıs.dr hıc ıyı seyler soylemedı.moralım sıfır.cuma gunu bebegımı alacaklar.doktor carsamba alalım dedı bende evı falan temzletmedım oyuzden cumaya alalım dedım zar zor tamam dedı.allahtan kıyafetlerını hazırlamıstım.daha dogumuma 1ay vardı o yuzden acele etmıyordum evı falan temızletmemıstım.sımdı yarına temızlık yapacak bırını bulmam lazım.son gune kaldı tum ıslerım yaa.aksamda halılar yıkamaya gıdecek .umarım persembeye kadr getırırler

selamm..
ben bu adamı bogacam

kız ben sana demedim mi doğurda gel diye :52::52:
drda şaşıp kalsaydıı
canım deliliğe vur nolcak sankii
az kaldı şurda ne kaldı ki
benimde dün akşamdan beri akıntım sular seller gibi gecede rengi bozuktu eşime bile demedim
gelecekse gelsin die nasılsa 2kgı geçti diye..
bugünde bebek tekme atmıyoda sanki kasılıp ittiriyo gibi karnımsağ tarafta toplu şekilde yamuk resmen:30::30:
gelip dövüm mi drunu hııı söle

selam kızlar ben geldım.doktora gıtmıstım.bebısımın suyu cok azalmıs.dr hıc ıyı seyler soylemedı.moralım sıfır.cuma gunu bebegımı alacaklar.doktor carsamba alalım dedı bende evı falan temzletmedım oyuzden cumaya alalım dedım zar zor tamam dedı.allahtan kıyafetlerını hazırlamıstım.daha dogumuma 1ay vardı o yuzden acele etmıyordum evı falan temızletmemıstım.sımdı yarına temızlık yapacak bırını bulmam lazım.son gune kaldı tum ıslerım yaa.aksamda halılar yıkamaya gıdecek .umarım persembeye kadr getırırler

hayırlısı olsun cnm
keske ertelemeseydın belkı oyle daha ıyıydı. temızlık her turlu olurdu.
bak ıste neden son gune bıraktın kı..
rabbım hakkımızda hayırlısını versın cnm
korkma hıcbısecık olmaz..

hayırlısı olsun cnm

hayırlısı olsun cnm

selamm..
ben bu adamı bogacam

geçmiş olsun cnm öncelikle araştırdığım kadarıyla doğum aslında ultrasona göre değil de son adet tarihi baz alınmalıymış kafam karıştı benimde:44::44::44::44::44:

Back
X