2012 Şubat Anneleri

kız ben sana demedim mi doğurda gel diye :52::52:
drda şaşıp kalsaydıı
canım deliliğe vur nolcak sankii
az kaldı şurda ne kaldı ki
benimde dün akşamdan beri akıntım sular seller gibi gecede rengi bozuktu eşime bile demedim
gelecekse gelsin die nasılsa 2kgı geçti diye..
bugünde bebek tekme atmıyoda sanki kasılıp ittiriyo gibi karnımsağ tarafta toplu şekilde yamuk resmen:30::30:
gelip dövüm mi drunu hııı söle

manyak bu dr ya.. öluyom dıyom evde yat ıyılesırsın dıyo.
aman bu hafta ne zormus.. daraldım ıyıce.. :14:
dıkkat et sende :50: duruma gore doktoruna haber ver mutlaka.
ıhmal etme balım..

Son düzenleme:
selam kızlar ben geldım.doktora gıtmıstım.bebısımın suyu cok azalmıs.dr hıc ıyı seyler soylemedı.moralım sıfır.cuma gunu bebegımı alacaklar.doktor carsamba alalım dedı bende evı falan temzletmedım oyuzden cumaya alalım dedım zar zor tamam dedı.allahtan kıyafetlerını hazırlamıstım.daha dogumuma 1ay vardı o yuzden acele etmıyordum evı falan temızletmemıstım.sımdı yarına temızlık yapacak bırını bulmam lazım.son gune kaldı tum ıslerım yaa.aksamda halılar yıkamaya gıdecek .umarım persembeye kadr getırırler

cnm geçmiş olsun çok mu azalmış suyun?kaç haftalıksın?bebeğin kilosu falan nasıl?benimkide perşembe dedi bakalım ama kafam çok karışık:44::44::44::44::44:

selamm..
drdaydım bugun yenı geldım eve
ben bu adamı bogacam
ınanın artık tahammulum yok :14: yeter dayanamıyorum sancılara
adamın dedıgıne bak yaa.. bu agrılar normal sankı normal doguracam yaa
39 bıtecekmıs aldıgı zmn once cuma gunune gun verdı.
anestezı dru pazartsı dedı
kısaca 23/1/2012de bızım ufaklık kucagımızda olcak
tabı o zmna kadar dogurmassam. adama dıyorum hareket edemıyorum artk
ne guzel ıste yat dınlen dıyo yaa..
sınırden olecektım neredeyse..
3250gr olmus masallah:nazar: dogana kadar sanrıım 4 olcak.
sankı tasıması cok kolay gıbı bıse olmaz dıyo. :57:
ufffffff sıkıldım artık agrım cok bana ınanmıyo salak dr :14::43:
öncelikle bebeğine maşallah canım allah nazardan saklasın,sıkma canını hiç sinirlenme ne güzel işte nekadar az kaldı bebeğine kavuşmana

geçmiş olsun cnm öncelikle araştırdığım kadarıyla doğum aslında ultrasona göre değil de son adet tarihi baz alınmalıymış kafam karıştı benimde:44::44::44::44::44:

evet usgde 38 b ıtmıs bnm
ama sata gore alacaklarmıs..
senın cuma kesınmı cnm

selamm..
ben bu adamı bogacam

canım benim sinirlenme anlamıyor bu doktorlar bizi bacım dediğin gibi taşıması çok kolay sanki ee sen normal doğum yapmicaksan sezeryan olacaksan neden 39 a kadar bekletiyoki seni alsın gelişimi tamamlanmıştır artık bebişinin dimi,evet son günler geçmiyo bende geçen gece nst ye girdim ağrım vardı ebe korkma doğum sancısı değil dedi olurmuş hadi benim daha var ocağı bitir sık dişini doğurma diyor (oğlum duydunmu dr amcayı sakın ocak çıkmadan gelme dedim )yanında bebeiğime şubata girelim istediği zaman gelsin zaten 15 şubat tan sonrada normal gelme zamanıymış neyse canım sinirlenme sakin bi ılık süt al yanına uzan biraz şuan bende öyle yaptım kara bakıyorum camdan :emir_bebek:

hayırlısı olsun cnm
keske ertelemeseydın belkı oyle daha ıyıydı. temızlık her turlu olurdu.
bak ıste neden son gune bıraktın kı..
rabbım hakkımızda hayırlısını versın cnm
korkma hıcbısecık olmaz..

ınsallah canım bebısıme bısey olmasında baska bısey ıstemıyorum.cuma gunu temızlık yaptıracaktım nasıl olsa gunum var dıye.hepsı yalan oldu.sımdı yarına herseyı bıtırmem lazım.carsamba yıne hastanede olacam cumada dogum var,persembe gunumde telaslı gececek bısey yapılmaz o gun ıstesemde.yarına bıtırebılırler umarım

manyak bu dr ya.. öluyom dıyom evde yat ıyılesırsın dıyo.
aman bu hafta ne zormus.. daraldım ıyıce.. :14:
dıkkat et sende :50: duruma gore doktoruna haber ver mutlaka.
ıhmal etme balım..

sen az rahat ol zamanın azaldı ondan bu kadar bunaldın farkındayım :44:
üzülme bak bebeğide orda sıkıştırma sonra özliycez bu hamile hallerimizi:34:

selam kızlar ben geldım.doktora gıtmıstım.bebısımın suyu cok azalmıs.dr hıc ıyı seyler soylemedı.moralım sıfır.cuma gunu bebegımı alacaklar.doktor carsamba alalım dedı bende evı falan temzletmedım oyuzden cumaya alalım dedım zar zor tamam dedı.allahtan kıyafetlerını hazırlamıstım.daha dogumuma 1ay vardı o yuzden acele etmıyordum evı falan temızletmemıstım.sımdı yarına temızlık yapacak bırını bulmam lazım.son gune kaldı tum ıslerım yaa.aksamda halılar yıkamaya gıdecek .umarım persembeye kadr getırırler

selam hayırlısı olsun canım bozma moralini sağlıkla gelsin herşey olur temizliğide dert etme sen hamilesin kimse ayıplamaz seni boşver bebeğini al elinede sağlıkla da herşey olur demek cuma alıcaksın bebeğini artık kucağına hadi hayırlısı :nazar:

arkadaşlar merhaba.. fikrinize ihtiyacım var.. şu iki beşik arasında kararsız kaldım, 2. yi şımarık34 almıştı ve beğenmişti. 1. resimdeki de yeni çıkmış. sizce hangisini alsam? bu hafta almam lazım, haftaya Allah kısmet ederse doğumum var çünkü :))))

Eklentiler

• $besik1.webp
    $besik1.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 19
  • $besik2.webp
    $besik2.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 20

bozma moralini canım allah hakkında hayırlısını versin inş.bebeğin durumu nasıl kaç kilo? evin temizliğini ne takıyosun boşver siz sağlıklı olun.gelen temizliğene bakıcaksa hiç gelmesin sen ve bebeğin iyi ol

öncelikle bebeğine maşallah canım allah nazardan saklasın,sıkma canını hiç sinirlenme ne güzel işte nekadar az kaldı bebeğine kavuşmana
amin inş.
az kaldı ama sancılar cogaldı:50:
canım benim sinirlenme anlamıyor bu doktorlar bizi bacım dediğin gibi taşıması çok kolay sanki ee sen normal doğum yapmicaksan sezeryan olacaksan neden 39 a kadar bekletiyoki seni alsın gelişimi tamamlanmıştır artık bebişinin dimi,evet son günler geçmiyo bende geçen gece nst ye girdim ağrım vardı ebe korkma doğum sancısı değil dedi olurmuş hadi benim daha var ocağı bitir sık dişini doğurma diyor (oğlum duydunmu dr amcayı sakın ocak çıkmadan gelme dedim )yanında bebeiğime şubata girelim istediği zaman gelsin zaten 15 şubat tan sonrada normal gelme zamanıymış neyse canım sinirlenme sakin bi ılık süt al yanına uzan biraz şuan bende öyle yaptım kara bakıyorum camdan :emir_bebek:

bı bılsem neden bekletıyor.
tamamlamıs olması lazım gelısımını.
ben hıc nstye gırmedım sancım var dıyorum ınanmıyormu ne yapıyor anlamıyorum..

ınsallah canım bebısıme bısey olmasında baska bısey ıstemıyorum.cuma gunu temızlık yaptıracaktım nasıl olsa gunum var dıye.hepsı yalan oldu.sımdı yarına herseyı bıtırmem lazım.carsamba yıne hastanede olacam cumada dogum var,persembe gunumde telaslı gececek bısey yapılmaz o gun ıstesemde.yarına bıtırebılırler umarım
cok zorlanacaksın cooook..
temızlık bı gune hallolur merak etme
halılar suphelı ama..
sen az rahat ol zamanın azaldı ondan bu kadar bunaldın farkındayım :44:
üzülme bak bebeğide orda sıkıştırma sonra özliycez bu hamile hallerimizi:34:

bebem hamılelıgı sonlandırmaktan zıyade sancısı cok sınır bozucu.
yatakta donme bıle donemıyorum dusun..
cok zorlanıyorum artık :50:

sata göre kaç oluyosun o gün cnm??benim perşembe nasipse ama kafam çok karışık biraz daha mı dursa diyorum...:44::44::44:
sata gore 38 olması gereklı.
usg 39
bılmem cnm neden persembe almak ıstıyordu senı?
arkadaşlar merhaba.. fikrinize ihtiyacım var.. şu iki beşik arasında kararsız kaldım, 2. yi şımarık34 almıştı ve beğenmişti. 1. resimdeki de yeni çıkmış. sizce hangisini alsam? bu hafta almam lazım, haftaya Allah kısmet ederse doğumum var çünkü :))))

ıkısıde guzel cnm sımarıgada ben onermıstım kırmızılıyı. kullananlar memnun pratık cunku..

ben bebek gelmeden memnunum bebek gelince fikrim degisir mi bilmem :))renklisi daha sempatik duruyor canım,ölcüleri aynı mı ? bir de belki minderi daha kalındır ben içine polar battaniye koymak zorunda kaldım.. eger daha kalınsa zemin minderi birincisini tercih et derim..

KIZLARRR BU ARADA BENİM KUCUMENCIK KIZIMMM DÖNMÜŞŞŞŞ... SEZERYANDAN KURTULDUMMM , TABİ BAŞKA BİR SORUN OLMAZSAAA :)):52::52::52::52:

amin inş.

halılar suphelı ama..

doğru diyosun son zamanlar çok zormuş ben yeni yeni başladım dönemiyorum yatakta sağolsun eşim hemen uyanıyor garibim yardım ediyor zaten lavabo saat başı yakında orada yatıcam

selamm..
ben bu adamı bogacam

Allah sağ salim ve vaktinde kucağına aldırsın bebeğim..
Sakin ol bak hepimiz zorlanıyoruz..
Doktorunun dediği doğru normal bu ağrılar...
Haftaya bebeğin kucağında olacak onu düşün..
o zamana dekte sen eksiğini gediğini tamamla emi..
İnan bende zorlanıyorum hareketlerimde..
39. haftada benimde sezeryanım..
ne kadar kalırsa inan o kadar ii..

Canım keşke ertelemeseydin..
Bebğin suyunun azalması ii bişey değil..

Canım şımarığın beşiğini beğendim ben..

amin inş.

halılar suphelı ama..

kaç kilo aldın canımcım sen?
az sabır ağrılarada masaj yaptırsana eşine ben öyle yapıyorum belki biraz işe yarar:77:

sata gore 38 olması gereklı.
usg 39
bılmem cnm neden persembe almak ıstıyordu senı?

ıkısıde guzel cnm sımarıgada ben onermıstım kırmızılıyı. kullananlar memnun pratık cunku..

benimde senle aynı cnm alındığı gün 37+4 yani işte 38 oluyor aslında su azlığı dışında pek bi sıkıntım yok ama zaten genelde 38 den sonra alıyoruz dedi dr.um sadece kilo alır dedi o saatten sonra farkeden bişey olmaz dedi.bilemedim ki ya ne yapsam:44::44::44::44::44:

Allah sağ salim ve vaktinde kucağına aldırsın bebeğim..
Sakin ol bak hepimiz zorlanıyoruz..
Doktorunun dediği doğru normal bu ağrılar...
Haftaya bebeğin kucağında olacak onu düşün..
o zamana dekte sen eksiğini gediğini tamamla emi..
İnan bende zorlanıyorum hareketlerimde..
39. haftada benimde sezeryanım..
ne kadar kalırsa inan o kadar ii..

Canım keşke ertelemeseydin..
Bebğin suyunun azalması ii bişey değil..

Canım şımarığın beşiğini beğendim ben..

dr da ole dedı dursun sana ne zararı var dedı
dedım zorlanıyorum olsun sabret dedı:50:
ama ben artık dayanamıyorum:14:

kaç kilo aldın canımcım sen?
az sabır ağrılarada masaj yaptırsana eşine ben öyle yapıyorum belki biraz işe yarar:77:

20ye yaklastım:14:
esım zavallı bugun ızne cıktı agrılarım yuzunden

Back
X