2012 Şubat Anneleri

...

Canım kasılmaları sayma..
Tekmelerini say...Kımıldanışını say...
canım yaa ben ayırt edemiyorum galiba..of çok korkuyorum yaa bebeğime bişey olucakta ben hissedemeyeceğim diye. :(( cuma günü dr.daydım.tabi devlet hastanesi olduğu için saolsunlar hiçbişey demediler.Ama herhalde suyu falan az olsaydı söylerlerdi dimi:(

selamm..
drdaydım bugun yenı geldım eve
ben bu adamı bogacam
ınanın artık tahammulum yok :14: yeter dayanamıyorum sancılara
adamın dedıgıne bak yaa.. bu agrılar normal sankı normal doguracam yaa
39 bıtecekmıs aldıgı zmn once cuma gunune gun verdı.
anestezı dru pazartsı dedı
kısaca 23/1/2012de bızım ufaklık kucagımızda olcak
tabı o zmna kadar dogurmassam. adama dıyorum hareket edemıyorum artk
ne guzel ıste yat dınlen dıyo yaa..
sınırden olecektım neredeyse..
3250gr olmus masallah:nazar: dogana kadar sanrıım 4 olcak.
sankı tasıması cok kolay gıbı bıse olmaz dıyo. :57:
ufffffff sıkıldım artık agrım cok bana ınanmıyo salak dr :14::43:

canım sabret.çok az kaldı.Onun o mis gibi kokusunu duyunca bu acıları hiç yaşamamış gibi olucaksın ...:emir_bebek::49:

şu kas katı olması normalmiymiş kızlar bu haftalarda benimde aynen öyle oluyo sağ tarafımda toplandı oğlum top gibi oldu okşadım ona ne iltifatlar ettim ama kendi istediği zaman açıldı burak efendi daha şimdiden kendi istediklerini yapıyorlar dimi kızlar

buklecim sen ne zaman doğuruyon gülüm nihleyle takışmaktan arada doğuru vericen kız

hayırlısıyla inşallah kolay doğum nasıp olur sanada bizede :*

o zaman senmi istedin sezeryan olmayı...
yok cnm dr onerısı bnmkı bı kac sebebı varmıs..
baslıcası dusugumun olması..
şu kas katı olması normalmiymiş kızlar bu haftalarda benimde aynen öyle oluyo sağ tarafımda toplandı oğlum top gibi oldu okşadım ona ne iltifatlar ettim ama kendi istediği zaman açıldı burak efendi daha şimdiden kendi istediklerini yapıyorlar dimi kızlar

sorma.. her ıstedıklerı oluyo yatakta yatıs seklımıze kadar karısıyo sıpalar :))

canım yaa ben ayırt edemiyorum galiba..of çok korkuyorum yaa bebeğime bişey olucakta ben hissedemeyeceğim diye. :(( cuma günü dr.daydım.tabi devlet hastanesi olduğu için saolsunlar hiçbişey demediler.Ama herhalde suyu falan az olsaydı söylerlerdi dimi:(

canım sabret.çok az kaldı.Onun o mis gibi kokusunu duyunca bu acıları hiç yaşamamış gibi olucaksın ...:emir_bebek::49:
ınsallahhhhhh...
buklecim sen ne zaman doğuruyon gülüm nihleyle takışmaktan arada doğuru vericen kız

ay bukleeemm :52:
bnden once dogururmussun ne guzel olur heeee:1:

yok cnm dr onerısı bnmkı bı kac sebebı varmıs..
baslıcası dusugumun olması..

sorma.. her ıstedıklerı oluyo yatakta yatıs seklımıze kadar karısıyo sıpalar :))

düşük yapınca sezeryanmı olması daha iyimil nihle bende ilk düşük yapmıştım daha doğrusu kese oluşmamış demişti dr 4 haftalık gitmişti bebeğim bu ikinci hamileleiğim dr henüz doğum hakkında bişey demedi son hafta kontrole çağırdı o zaman bakar heralde

pomakcım bende öyle bi korkuya girdim şimdi herkesi telkin ederken ya ben doğurursam diye
yoksa Allah mı söyletti canm ya:44::44:

düşük yapınca sezeryanmı olması daha iyimil nihle bende ilk düşük yapmıştım daha doğrusu kese oluşmamış demişti dr 4 haftalık gitmişti bebeğim bu ikinci hamileleiğim dr henüz doğum hakkında bişey demedi son hafta kontrole çağırdı o zaman bakar heralde

cnm benım 2,5 aylıktı tedavılıydı. dustu kurtajsız dusuk yaptım bırde..
hemen 2,5 ay snra tekrar gebe kaldım. rısklerı cok progestandı vıtamındı crınone jellerdı vs vs vs
kullanmadıgım ılac kalmadı bu yuzdden normal benım ıcın rısklıymıs
bırde bende bel fıtıgı ve kıloda var cnm yanı etken cok sezeryana ıten..

pomakcım bende öyle bi korkuya girdim şimdi herkesi telkin ederken ya ben doğurursam diye
yoksa Allah mı söyletti canm ya:44::44:

hayırlısı bacım açılışı yaparsın işte fenamı :1: hayırlısı bitanem vakti zamanı gelmişse yap ne olcak kurtulursun bir an önce sen kaç haftalıksın ben35 haftalık görünüyo ultrasona bakmıyorum artık hamileleikten hesaplıyorum kafam karışıyor sonra

cnm benım 2,5 aylıktı tedavılıydı. dustu kurtajsız dusuk yaptım bırde..
hemen 2,5 ay snra tekrar gebe kaldım. rısklerı cok progestandı vıtamındı crınone jellerdı vs vs vs
kullanmadıgım ılac kalmadı bu yuzdden normal benım ıcın rısklıymıs
bırde bende bel fıtıgı ve kıloda var cnm yanı etken cok sezeryana ıten..

Hımmm anladım canım hayırlısı şu pregoston ayyy ilk 3 ay bende hem iğne hem alttan hem yutma yani her yönünü kullanmıştım geçen dr ağrım oluınca yine verdi gece içiyorum ama daha iyi sakin oluyoruz birazda olsa hemen hamile kalmışsın korunman gerekmiyormuydu ben altı ay sonra hamile kaldım oda çatlatma iğnesiyle kaldım benim yumurtalarım çatlayamıyormuş dr dediğine göre

hayırlısı bacım açılışı yaparsın işte fenamı :1: hayırlısı bitanem vakti zamanı gelmişse yap ne olcak kurtulursun bir an önce sen kaç haftalıksın ben35 haftalık görünüyo ultrasona bakmıyorum artık hamileleikten hesaplıyorum kafam karışıyor sonra

birlikte doğuralım ben tek korkarım ama:emir_bebek::emir_bebek:

birlikte doğuralım ben tek korkarım ama:emir_bebek::emir_bebek:

ha haaaaaaay canım benim elimde olsa 40 değil 50 haftalık doğurucam ben.çok korkuyorum ben güzelim hemde normalde sezeryanda hiç farketmiyo korkuyom işte her halinden bazen oğluma diyorum bitanem seni nasıl çıkarıcam diye 34 haftalıktık 2 kiloyduk boyumuz 47 cm şimdi nekadar olmuştur oğlum allah bilir allahtan rejim yapıyoruzda gerçi bu aralar boğazımı tutamıyorum 14 kilo toplam aldım allah vereki son 2 haftada çok almayayım bi resmimi görsen ekleyemedim sizi top gibi karnım var

kızlar hepinize iyi akşamlarrr çoook öptüm sizlerii...
sabaha spriz yapıp doğuma gitmeyin :1::1::1:
tabi benim içinde geçerli :1::1::1:

allahıma emanet olun :16::16::16:

Son düzenleme:
ha haaaaaaay canım benim elimde olsa 40 değil 50 haftalık doğurucam ben.çok korkuyorum ben güzelim hemde normalde sezeryanda hiç farketmiyo korkuyom işte her halinden bazen oğluma diyorum bitanem seni nasıl çıkarıcam diye 34 haftalıktık 2 kiloyduk boyumuz 47 cm şimdi nekadar olmuştur oğlum allah bilir allahtan rejim yapıyoruzda gerçi bu aralar boğazımı tutamıyorum 14 kilo toplam aldım allah vereki son 2 haftada çok almayayım bi resmimi görsen ekleyemedim sizi top gibi karnım var

bende korkuyorum ama diyorum ki sonra korkunun ecele faydası olsun bitsin:34:

Back
X