2012 Şubat Anneleri

olsun canım ne farkeder sende doğuruyomuşsun baksana bende bunaldım artık izne çıkar çıkmaz doğursam ne şahane olur:31::31:

sen nerde çalışıyorsun.sende öğretmenmisin.izne ayrılınca vakit hiç geçmiyor.daha bi sabırsızlanıyo insan.okuldayken çok yoruluyordum ama zaman çabucak geciyodu.

ben de katılıyorum sana öyle deseler bile belli olmuyor...ben 30. haftada gittim bebek 4'e yakın dopar belki fazla dedi 10 gün öndeydi...32. haftada gittiğimde çok az kilo almıştı bebeğim şimdi 3500 ancak doğar gibime geliyor 5 gün öndeydi en son... tamamen senin sıpanın kilo alma isteğine bağlı bence:emir_bebek:

benim bebek içinde iri olacak deniliyordu.2 hafta önden gidiyordu.şimdi durdu gelişimi.2 haftadır 3 kiloda kaldık.

olsun canım ne farkeder sende doğuruyomuşsun baksana bende bunaldım artık izne çıkar çıkmaz doğursam ne şahane olur:31::31:

sen nerde çalışıyorsun.sende öğretmenmisin.izne ayrılınca vakit hiç geçmiyor.daha bi sabırsızlanıyo insan.okuldayken çok yoruluyordum ama zaman çabucak geciyodu.

ben de katılıyorum sana öyle deseler bile belli olmuyor...ben 30. haftada gittim bebek 4'e yakın dopar belki fazla dedi 10 gün öndeydi...32. haftada gittiğimde çok az kilo almıştı bebeğim şimdi 3500 ancak doğar gibime geliyor 5 gün öndeydi en son... tamamen senin sıpanın kilo alma isteğine bağlı bence:emir_bebek:

benim bebek içinde iri olacak deniliyordu.2 hafta önden gidiyordu.şimdi durdu gelişimi.2 haftadır 3 kiloda kaldık.

yok canım malesef bankacıyım ben dikkat çekerim malesef diyorum izne muhtaç çalışıyorum ben:50:

ben geldim yine kızlar haknur doğuruyor hıı:52:

çatır çatır doğar valla:9::9::9:
ya bu kadar konuşuyorum normal doğuramazsam herkes gülecek bana:1::1: bende dahill

bende aynıyım oluşun suyu azya ben normal olsun diye kaç haftadır gidip geri geliyor...çok hareketli benimki o yüzden doktorda bekliyor sancı gelsin diye ama bewnim sıpada tık yok bakalım bu cuma ne diyecek sezeryandan çok korkuyorum

günaydınlar şubat anacıklarııı :3:
allah hepinize kolay acısız doğum nasip etsin
hepiniz normal doğum taraftarısınız ne güzell bende normal istiyorumm ama şimdilik bebecik ters
fır fır dönüp duruyodu yine terse gelmişş sıpa
normal doğum bende çok istiyorum nasipse hatta epidural iğne bile olmak istemiyorummm

yok canım malesef bankacıyım ben dikkat çekerim malesef diyorum izne muhtaç çalışıyorum ben:50:[/QU

benimde branşım matematik.malum hep ayaktasın.çok zorlanıyordum izni iple çekiyordum ama şimdi evde vakit geçmiyor.

benim daha iznime var zaten çalışabilir raporu aldım canım ben.. 8 şubata kadar devam ediyorum

bende aynıyım oluşun suyu azya ben normal olsun diye kaç haftadır gidip geri geliyor...çok hareketli benimki o yüzden doktorda bekliyor sancı gelsin diye ama bewnim sıpada tık yok bakalım bu cuma ne diyecek sezeryandan çok korkuyorum

çok lafını edince bebişlerde korktu sanırım lafını mı etmesek ne:33:

Sevgili kkızlarrr

bneı ve doktorumu tamamen herkes yalnıs anladıııı

benım bebgım 2 hafta 750 gr aldı 2 hafta sonra yıne 750 gr alırsa ve sonrakı 2 hafta yıne 750 gr alırsa bebegımm 4500 4750 olucak

bu sonuclara bakılarak sezryan denıldı k keısn degılll

ayrıca ben normal dogum tarftarı olan bı anne adayyım doktorum ve ben normal olması ııcın elımızde gereknı yapıcaz

Selam herkese...
Gercekten doguruyor mu Haknur ? :))

Sevgili kkızlarrr

benım bebgım 2 hafta 750 gr aldı 2 hafta sonra yıne 750 gr alırsa ve sonrakı 2 hafta yıne 750 gr alırsa bebegımm 4500 4750 olucak

ayrıca ben normal dogum tarftarı olan bı anne adayyım doktorum ve ben normal olması ııcın elımızde gereknı yapıcaz

oyyy kuzum alındın mı sen bana kusura bakma bebişim bilemedim ben o zaman.. kötü bişey demek istememiştim yavru kuşum öperim seni:38:

günaydınlar şubat anacıklarııı :3:
allah hepinize kolay acısız doğum nasip etsin
hepiniz normal doğum taraftarısınız ne güzell bende normal istiyorumm ama şimdilik bebecik ters
fır fır dönüp duruyodu yine terse gelmişş sıpa
normal doğum bende çok istiyorum nasipse hatta epidural iğne bile olmak istemiyorummm

kaç haftalıksın canım ? benimki de ters ters diye aglıyordum ,sızlanıyordum , 36. haftamızda döndü ,hatta 35 artı 5 te dondu gıbıme geliyor cunku mıdemin altındaki etimi sıkıştırıyordu,cürümüşcesine acıyordu .. o agrı gitti .. sonra ptesi dra gittk donmuş,acıklıgıma baktı 2cm miş ..
35 artı 1 de gittigimizde dr korkutmustu aa niye donmedi hakıkaten falan demişti... bende eyvahlandım ama döndüüü :))

selam canım çok teşekkür ederiz bilgilerin için.
hastahaneye gittiğinde bebiş için ilk giyeceği eşyaları nasıl hazırladın?
birkaç kişiye sormuştum ben iki ayaklı tulumu içe içe geçir katla koy,üst için ince iç zıbınını iç içe geçir dediler.
sonrada en üst hastane çıkışını koy dediler yani en üstü için...bende öyle yaptım...
hastane çıkışının içindeki battaniyeye tek alt tulumu ve has.çıkış setindeki tulumunu iç içe geçirdim üstünüde yanına koydum.
bir adet çorap,eldivenini şapkasını ve bir adet de bezini koydum.başka birşeye gerek varmı?
bebiş üsür mü?annem kundak yeleği örmüş minnacık yandan bağlamalı sence onuda koyayım mı?

ben alta tek kat patıklı üst için kolsuz cıtcıtlı bady birde hast çıkısı setının içinden cıkan yandan baglamalı zıbın vardı .üstunede takımkoydum hast cıkısı olandan.sapka eldıvenprima bi tane eldiven ,battanıye ve corap koymustum.bence cok koyma zaten hast sıcaktır eger üşüdüğünü hissedersen giydirirsin sonra.çok kalın gıydırmryr alıstırmayın dıyolar ama içime sinmiyo ıkı kat gıydırıyorum alt ust.

eWET BENCE DE HICBİR İRİLİĞİ YOK AMA OYLE SÖYLEDI BEN DE SEWINDIM SUBAT BAŞINDA GELIYOR BEBEGIM DIYE BAKAYIM YARIN NE DIYECEK ..:1:

TECRUBELERIN ICIN TESEKKURLER AMA KENID YATAGINDA YATMASI SAKINCALI DEGIL MI?

nıye sakıncalı olsun kı? bnce yanında yatırma sıonrasında ayırmak zor oluyomus bırde bogulma tehlıkesıne karsı sanırım.kendi yatagı bızım yatagın yanında ık dedıgınde kalkıyorum hemen elımı uzatsam dokunabılıyorum

Sevgili kkızlarrr

:16::16::16::16:

şimdi daha aydınlatıcı oldu sağol canım inşallah gönlüne göre olur...

Back
X