2012 Şubat Anneleri

bardak kaşıkmıı
koymadım
bebek içnmi yoksa kendimiz içinmi koyacazz
pişik kremi ıslak mendil biberon emzik koydumm 2 takım hastane çıkışı kalın polar battaniye 1 penye battaniye 2 iç zıbın 1 penye yelek çocuk bezi koydumm
daha kendiminkini hazırlamadımm bebişinki hazırr

yok kız bebek ıcın bardak kasıkmı olurmus:)
kendın ve refakatcın ıcın dıyorum :)
ıyı koymusun bebege. kendınınkınıde hazırla ne olur ne olmaz.

4 ocakta gitmiştim.. bugün şubede herkes karnın aşağıya inmiş bide armut gibi duruyo karnın dedi:44::44:aklım karıştı.. az önce bebek pozisyonlarına baktımda iyice sinirim bozuldu bi dönüyomuş normal doğum pozisyonu bi dönmüyomuşş sezeryan oluyomuş.. bide makat pozisyonu diyo o çok tehlikeliymiş bilginiz var mı bu konu hakkında

makat pozisyonu neden tehlikeliymişş

ooo ben tuvalet kagıdı bıle koydum dusun :1: bırde bıcak unutmayın..

aaa bak bıçak aklıma gelmedi bende koyıyım bari.ya bişey duydum ama aslı varmı bilmiyorum çok alakasızda aklıma geldi şimdi soğan varya doğumdan sonra soğanı ikiye bölüp bebeği emzirmeden önce göğsümüze sürcekmişiz yara olmasını engelliyomuş sizce mantıklımı bana biraz saçma geldi ama yinede size bi sormadan edemedim eğer mantıklı gelirse bide soğan koyalım bari :)))

yok kız bebek ıcın bardak kasıkmı olurmus:)
kendın ve refakatcın ıcın dıyorum :)
ıyı koymusun bebege. kendınınkınıde hazırla ne olur ne olmaz.

ben bu bebeciklerden herşeyi bekliyorum arkadaşımınki 2 aylık kollarından tutuyoruz yürüyo adım atıyo
sürekli konuşmaya çalışıyo sesler çıkartıyoo

4 ocakta gitmiştim.. bugün şubede herkes karnın aşağıya inmiş bide armut gibi duruyo karnın dedi:44::44:aklım karıştı.. az önce bebek pozisyonlarına baktımda iyice sinirim bozuldu bi dönüyomuş normal doğum pozisyonu bi dönmüyomuşş sezeryan oluyomuş.. bide makat pozisyonu diyo o çok tehlikeliymiş bilginiz var mı bu konu hakkında

haftasonunu bekle bence cnm az daha sabret bence. cok olmamıs gıdelı cunku.
benım karnımı gorsen gulmekten olursun o kadar dustukı karnım anlatamam top gıbı duruyor
ufakken karnımıza top koyardıkya sıpsıvrı :1: aynı ole
cnm bebek ole zırt prıt donmez kım dıyo onu yaa.. bnm 33 mu 34 muydu neydı dondugunde cok sancılı donmustu. makat gelısıydı hıcbı sorunda olmuyordu.
dogum kanal pozısyonuna gırınce bı daha donmez herkese kulak verme kusum sen

aaa bak bıçak aklıma gelmedi bende koyıyım bari.ya bişey duydum ama aslı varmı bilmiyorum çok alakasızda aklıma geldi şimdi soğan varya doğumdan sonra soğanı ikiye bölüp bebeği emzirmeden önce göğsümüze sürcekmişiz yara olmasını engelliyomuş sizce mantıklımı bana biraz saçma geldi ama yinede size bi sormadan edemedim eğer mantıklı gelirse bide soğan koyalım bari :)))

ben kordon kanını göğüslere sürünce yara olmaz diye çok duydum soğan ilkkez duydumm

kızlar ben biraz mola veriyorum birazdan gelirim belim çok ağırdı gelemezsem kendinize ve meleklerinize iyi bakın olurmu

makat pozisyonu neden tehlikeliymişş

bende anlamadım ki neden tehlikeli ilk defa duydum bide

haftasonunu bekle bence cnm az daha sabret bence. cok olmamıs gıdelı cunku.
benım karnımı gorsen gulmekten olursun o kadar dustukı karnım anlatamam top gıbı duruyor
ufakken karnımıza top koyardıkya sıpsıvrı :1: aynı ole
cnm bebek ole zırt prıt donmez kım dıyo onu yaa.. bnm 33 mu 34 muydu neydı dondugunde cok sancılı donmustu. makat gelısıydı hıcbı sorunda olmuyordu.
dogum kanal pozısyonuna gırınce bı daha donmez herkese kulak verme kusum sen

aman zaten taka taka bi olduk:9::9: bide ne kadar kilo aldı acaba en çok onu düşünüyorum..

koymak lazımm bende koyayımm aman kusur kalmayayımmm :1:
koy tabı cnm ne olur ne olmaz.
soganmı :) yok ole bıse yaa.. kokacaksınız ıkınızde sogan oldu olası salcada koyun :)
ben bu bebeciklerden herşeyi bekliyorum arkadaşımınki 2 aylık kollarından tutuyoruz yürüyo adım atıyo
sürekli konuşmaya çalışıyo sesler çıkartıyoo
masallah arkadasının bebegıne evet oyle olanlar varmıs cnm.
ben kordon kanını göğüslere sürünce yara olmaz diye çok duydum soğan ilkkez duydumm

kanmı böğk. sacmalamayın kızlar..

eger gogsunuz yara olursa veya ıhtımal gordugunuz anda vazelın surun ucuna ve cevızın yarım olan kabugunu uzeıne kapatın
buharı ıle yumusasın bebegı emzırırken ıyıce yıkayın emzırın ve tekrar uygulayın
meme ucu boylece yumusuyormus ve yara olmuyormus.
hıc olmadı bır suru krem var onları kullanın.
bosverın soganı kanı :)

kızlar ben biraz mola veriyorum birazdan gelirim belim çok ağırdı gelemezsem kendinize ve meleklerinize iyi bakın olurmu
tm cnm ıyı geceler oyleyse yorma kendını
sende ıyı bak kendıneee...
bende anlamadım ki neden tehlikeli ilk defa duydum bide

aman zaten taka taka bi olduk:9::9: bide ne kadar kilo aldı acaba en çok onu düşünüyorum..

:1: sen sut ıcmedıgın surece bekleme kılolu cocuk kuzuuu.. benden demesı. tehdıt edıyorum senı artık :)))

koy tabı cnm ne olur ne olmaz.

soganmı :) yok ole bıse yaa.. kokacaksınız ıkınızde sogan oldu olası salcada koyun :)

masallah arkadasının bebegıne evet oyle olanlar varmıs cnm.

kanmı böğk. sacmalamayın kızlar..

eger gogsunuz yara olursa veya ıhtımal gordugunuz anda vazelın surun ucuna ve cevızın yarım olan kabugunu uzeıne kapatın
buharı ıle yumusasın bebegı emzırırken ıyıce yıkayın emzırın ve tekrar uygulayın
meme ucu boylece yumusuyormus ve yara olmuyormus.
hıc olmadı bır suru krem var onları kullanın.
bosverın soganı kanı :)

ben lansinoh göğüs kremini aldım memnunum iyi geliyo bazen sızlıyo göğüslerim sürüyorumm
kordon kanıı çok iyi aslında kök hücre ben denicem emzirmeden yıkarımm

tm cnm ıyı geceler oyleyse yorma kendını
sende ıyı bak kendıneee...

:1: sen sut ıcmedıgın surece bekleme kılolu cocuk kuzuuu.. benden demesı. tehdıt edıyorum senı artık :)))

kız bana bak dr cumartesi bana 2500den az derse ki o bile az bence.. çok üzülürüm cidden ve yoğurt yedim yatarken sütümüde içerim kuzum

ben lansinoh göğüs kremini aldım memnunum iyi geliyo bazen sızlıyo göğüslerim sürüyorumm
kordon kanıı çok iyi aslında kök hücre ben denicem emzirmeden yıkarımm
hımm sen bılırsın cnm yınede.
kız bana bak dr cumartesi bana 2500den az derse ki o bile az bence.. çok üzülürüm cidden ve yoğurt yedim yatarken sütümüde içerim kuzum

en son 2200deılmıydı senın?
2500 veya uzerı olur merak etmeee.. bnm erken dgm basladı baslayalı 2850 ıle ogrendım sımdı kocaman oldu dusun son haftada ozellıkle cok alıyor.
sen dıkkat et bı gun bı gundur bebem

Son düzenleme:
hımm sen bılırsın cnm yınede.

en son 2200deılmıydı senın?
2500 veya uzerı olur merak etmeee.. bnm erken dgm basladı baslayalı 2850 ıle ogrendım sımdı kocaman oldu dusun son haftada ozellıkle cok alıyor.
sen dıkkat et bı gun bı gundur bebem

2053dü en son 2 haftada ne kadar alır ki?
bide göğüs ucu kremlerini dr önermeden alsak olmaz mı?
benim dr mıy mıy şimdi ona sormadan alsam mı diyorum..

2053dü en son 2 haftada ne kadar alır ki?
bide göğüs ucu kremlerini dr önermeden alsak olmaz mı?
benim dr mıy mıy şimdi ona sormadan alsam mı diyorum..

cnm en az 400gr almıs olması gerek..
2500 u bulmus veya gecmıs olması gerek.
senın mıymıya sormana gerek yok tavsıye uzerınede kullanabılırsın.
eczaneyede sorabılırsın aynı sey bence.
sen numus med aldınmı? kullandınmı nasıl geldı veya..

kızlar bnde 36. haftadayım bebeğim 2750 gr mış doktor iri dedi 40. hafta 3750gr olur normal doğumda zorlanırsın dedi bnce çok fazla değil gibi ama bilemiyorum sizin bebekler kaç gr kaçıncı haftalardasınız?

cnm en az 400gr almıs olması gerek..
2500 u bulmus veya gecmıs olması gerek.
senın mıymıya sormana gerek yok tavsıye uzerınede kullanabılırsın.
eczaneyede sorabılırsın aynı sey bence.
sen numus med aldınmı? kullandınmı nasıl geldı veya..

kullandım canım çok rahatladım valla..:1::1:

kızlar bnde 36. haftadayım bebeğim 2750 gr mış doktor iri dedi 40. hafta 3750gr olur normal doğumda zorlanırsın dedi bnce çok fazla değil gibi ama bilemiyorum sizin bebekler kaç gr kaçıncı haftalardasınız?

bencede çok değil canım bu drlar herşeyi abartmaya ne meraklı böyle :30::30:daha 2 hafta önce 2053 kgdı benim ki normal demişti dr.. o zaman 32 haftadaydık ama

Son düzenleme:

ne ırısı yaa normal. bnm haftalar karsıık gıdıyor sata ve usg ye gore hangısı dgru hangısını baz alarak soylenmesı gerekıyor
bılemıyorum ama en son pts gunu gıttım masallah 3250 ıdı ve normal dedı.
bnm sezeryan ama bılemıyorum onun ıcınmı normal dedı.
ama 4500a kadar yolu var normal dgumda. sakın kgsı fazla deyıp sezeryan olma
arkadasım benden sana tavsıye..

Back
X