2012 Şubat Anneleri

çok iğrenç bişey ya düşünüyorum da:18::18::18::18:neyse yapıcak bişey yok...ben pzt si girmeye çalışırım ama girmemzsem eklersin nihlecim doğduğunda diğer bilgilerini yazarım inşallah...

kusum pts yazarsan ben goremem anca pazar gunune kadar yazarsan gorebılırım
pts bende dgm yapacam ya:)

çok iğrenç bişey ya düşünüyorum da:18::18::18::18:neyse yapıcak bişey yok...ben pzt si girmeye çalışırım ama girmemzsem eklersin nihlecim doğduğunda diğer bilgilerini yazarım inşallah...

hatta soyle yapalım sen bebegın adını ne koyacaksın..

sondadan niye korkuyosunuz krkmayın.çünkü uyuşnca takıyorlar anlamıyosunuz bile.ben hasta bezini yanlış almışım ona dikat edin en büyüğünden alın.mama almamıştım emer nasılsa diye.ama ben ameliyattan çıkana kadar çok acıkmış şekeri düşmüş mama istemişler eşim hemen almış.bi de biberon götürün .mamayı biberonla vermiyorlar ama suyu falan ölçmek için işe çok yaradı.hastane çok sıcaktı mümkünse kısa kollu da alın yanınıza.kayısı kompostosu yaptırın blendırdan geçirtin ondan için bol bol.gaz probleminiz olmaz inşallah.şimdilik aklıma gelenler bunlar.

sondadan niye korkuyosunuz krkmayın.çünkü uyuşnca takıyorlar anlamıyosunuz bile.ben hasta bezini yanlış almışım ona dikat edin en büyüğünden alın.mama almamıştım emer nasılsa diye.ama ben ameliyattan çıkana kadar çok acıkmış şekeri düşmüş mama istemişler eşim hemen almış.bi de biberon götürün .mamayı biberonla vermiyorlar ama suyu falan ölçmek için işe çok yaradı.hastane çok sıcaktı mümkünse kısa kollu da alın yanınıza.kayısı kompostosu yaptırın blendırdan geçirtin ondan için bol bol.gaz probleminiz olmaz inşallah.şimdilik aklıma gelenler bunlar.

hasta bezi mi???e biz almadık ondan çok gerklimiki???sondayı hastayı hazırlarken takıyolarmış adesecim bu arada tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün solunum sıkıntısı olmadı demi???

ooo daze anne adayına bakkk. yaz cnmm valla ıyı oluyo ben notlarımı alıyorum.
resmıde yuklemeye calıs cok merak edıyorumm:)
sondayı ne zmn cıkarıyorlarkı.
sendede benım gıbı kılo vardı demı..
kılo sorunu yasadınmı amelıyatta.

Ay maşallah, Haknurdan sonra adese de kavuşmuş bebişine... Allah sağlıkla büyütsün inşallah :nazar: Sırada Nihle ve aselkuzum var galiba, kızlar umarım en sorunsuz, en kolay biçimde alın kucaklarınıza...
Benim bir sorum olacak, adet sancısı gibi bir sancım var, hatta bazen tuvalete gidip adet olduğumu görecek gibi hissediyorum. Normal mi?

Ay maşallah, Haknurdan sonra adese de kavuşmuş bebişine... Allah sağlıkla büyütsün inşallah :nazar: Sırada Nihle ve aselkuzum var galiba, kızlar umarım en sorunsuz, en kolay biçimde alın kucaklarınıza...
Benim bir sorum olacak, adet sancısı gibi bir sancım var, hatta bazen tuvalete gidip adet olduğumu görecek gibi hissediyorum. Normal mi?

cnm teşekkür ederim darısı başınıza...ben dönem döenem yaşıyodum o tarif ettiğin ağrıyı...

bana müsade kızlar....hazırlıklarımı yapiyim yavaş yavaş....bana dua etmeyi unutmayın olur mu?Rabbim hepimiizin yardımcısı olsun inşallah.....iyi geceler herkese:16::16::16::16::16:

bakalım bnm pazartesıye ertelendı. eger o zmna kadar doguran olmazsa aselden snra ben olurum ama sanmıyorum yıne 1 2 kısı olur :1:
amac ılk 10a gırmek :1:

hımm duruma gore degısır cnm o sancı. ıstersen drunla bı gorus..

asellllllllllllllllll
http://www.kadinlarkulubu.com/subat...at-anneleri-dogum-listesi-4.html#post22723050
bak bakım:P

bana müsade kızlar....hazırlıklarımı yapiyim yavaş yavaş....bana dua etmeyi unutmayın olur mu?Rabbim hepimiizin yardımcısı olsun inşallah.....iyi geceler herkese:16::16::16::16::16:

aa cıkmıs:(
hadı kolay gelsın cnm sana allah'a emanet dualarımız senınle.
ıyı geceler :54:

feray ım gecmısı bırakamadın ben de cıkıyorum artık gec oldu..
yrn grsz bebem kıb.

:16:

ıyı geceler canlar cumleten bende cıkıyorum
yarın grsz ınsallah
yaradana emanet :3:
bash bashhh

Son düzenleme:
ıyı qeceLer merakSız yük arkadaşLarım doqursak haberı oLan yok :19: :19: :19:
qecmısı okuyup qece feray qeLmıs bızıde sormus bak bak bu kız nerdekı dıyen yOk :19: :19: :19:

Haknuruma ve adeseme maşaLLah dılekLerımLe :nazar: :nazar: :nazar:
raßßım hepınızı korur koLLar her sancıda her sızıda qunahLarımızı teßessumLe doktuqumuz
ve yavruLarımızın kokuSunu buram buram aLdıqımız doqumLar nasıß eder ınsaLLah ...
aLLaha emanetSınız meLekLer:emir_bebek:

ıyı qeceLer merakSız yük arkadaşLarım doqursak haberı oLan yok :19: :19: :19:
qecmısı okuyup qece feray qeLmıs bızıde sormus bak bak bu kız nerdekı dıyen yOk :19: :19: :19:

Haknuruma ve adeseme maşaLLah dılekLerımLe :nazar: :nazar: :nazar:
raßßım hepınızı korur koLLar her sancıda her sızıda qunahLarımızı teßessumLe doktuqumuz
ve yavruLarımızın kokuSunu buram buram aLdıqımız doqumLar nasıß eder ınsaLLah ...
aLLaha emanetSınız meLekLer:emir_bebek:

sen nıye artık erken gelmıon bakım :57:

Back
X