2012 Şubat Anneleri

neyse yavru cıktım ben yatayım bıraz yrn grsz tekrardan opuyorm senı(feray :) )

once sana fırcamı atım ole

zaten benım dunurde pıyasada yok. bende yoktum 2 gundur.
sen nerlerdesın
telden gunduz gırılmıyomu? alallala yaa

yaptıqım mallıqı duysan ordan fırca atmakla kaLmaz qelır bacaklarımı ayırırsın :(
Pazar qunu kaynım qeldı bebısıme besık almıs şu pos-rtatif kurulan mını besıklerden cok sırın bısı.
Onu kuruyorlardı pazar qunduz abısı ıle.
Ben tabı mal dunya malı hemde banyodaydım cok daralmıstım bı dus alayım dedım sonrada kestırecektım 1-2 saat.
bornozu qoydım ayaqımın tekını dısarı bı attım baaaaaaam yere kapaklandım yuzustu :50:
ödüm ...a qirdi.
delı qıbı karnım aqrıdı qıttık doktora bebek oynuor sorun yok suyum falan qayet ıyıydı ama belımı cok acıttım karnıma bastırmayayım derdıne duserken.
o qunden berı annemdeyım yatıyorum daha dun qece qeldım eve oda bıntane laf yedım basına qelıcek kıcına qırıcek var dıe annemden.
ordada net olmadıqından ceptende qıremedım ama okudum hep abımın telınden qecelerı qecmısı.
boyle ıste.
hamdolsun ıyıyım sımdı benı merak etmeyın.
sen dıkkat et kendıne. az kaldı ıns.

kahogulo, playdoh8484, moral, juweline ıyısınızdır ınsallah Kızlar.
bende cıkayım aqrımaya basladı yıne karnım.
Hepınıze hayırlı qeceler ıns rahat bı qece oLur...

slm kızlar doğum yapanları tebrik ediyorum bir ömür boyu hep mutluluk getirsinler Allah sizlere bagışlasın .....bütün bekleyenlere kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin ama herkes gününden önce dogum yapmış erken olmuş yani..... bende korklamaya başladım şimdi hiç beklemediğim bi zamanda gelecek diye daha 35 haftalığım bi sorunda yok şimdilik ama inşallah zamanında ve normal olarak gelir (normal epidural doğum istiyorum bu arada) normal doğum yapan olursa fırsat bulursa anlatmasınıı cok isterim ....HERKESE GÜZEL GÜNLER :49:

Biraz uzun Biraz korkunç bir dogum hıkayesı ..

21 mart..ALanya'dan İzmir'e eşimin yanına gıdecegım gun ..ıcımde bırsey var kıpır kıpır ..Kan testı yaptırmalıyım ...daha adete 5 gun var..

korkarak gırdım kapıdan ..kan alan hemsıre hamıleydı ..ınsallah ben de hamıleyımdır dedım ..hayırlısı olsun dedı..

onlar benı arayacaktı ..saat4te ..saat 2 tel calıyor

ve mujdelı haber ..tebrık ederım hamılesınız..

kadına bır ton soru sordum oyle mı boyle mı benden baska kan testı yaptıran var mı ..

agla agla agla ..annemle sarmas dolas..

otobuse bınerken esım dedı sana süprizim var ..ben de dedım ben de sana bırsey aldım gelıyorum..

o yol bıtmedı ..bazen agladım bazen güldüm yolda manyak gıbı..

rüya gıbıydı rüya ıdı..ve kesınlıkle benım kadınlar günü hediyemdı.

6 haftalık..kahverengı lekeler ..Allahım ne lur bırsey olmasın ne olur ne olur ne olur..

7 haftalık .. kalp atısı..duydugum en güzel ses..bugüne kadar dinledigiklerımın en güzelı en en en

11 haftalık..cinsiyeti.kesın olmamakla bırlıkte bir prenses..agladım..bır kızımın olması en cok ıstedıgım seydı en cok..

13 ...hala kız..

15.. baska doktor..erkek olabılır tam bellı degıl..yıkılmadım saskındım..

önce düğününü düşünürken bırden süünetını askerlıgını düşünmeye basladım.

17..hafta kesın kız ..kesınlıklee ..

sonrası cabuk gectı ..tahmın dogum tarıhı 2 aralıktı ..kasım 25ten sonra beklıyorduk

goren herkes sen yakında dogurursun derdı .beklemez o kadar..

36+5 ..9 kasım..esımın dogum günü ..doğurayım mı bugun ha dogurayım mı ..

gezdık gezdık gezdık ..dalga gectı benle top olsa oynarsın sen nasıl 9.ayın ıcındesın..

36+6..10 kasım..sabah bı tuhafım..adet sancım var ama anlamıyorum yalancı sancılar basladı kesın..
bı sıvı da glemıs toplu ıgne ucu kadar kan..anlamadım..

arkadasımdayım ..bebegını sevıyorum..gıdıcegı ıcın vedalasıyoruz..

sonra dlga gecıyorum bakarsın gıtmeden dogururum.

saat 17..eve gelırken bırsey gelıyor benden sıcacık..
sakın dıyorum sakın sımdı degıl..

eve gırerken bır daha ..kacırıyorumdur ınsallah cok erken daha esımde yok sehır dısında ne olur gelme..

ve tuvalte gıttıgım an..pembe bı akıntı su gıbı ıslak camasırım..agladım agladım agldım..

soku atlattım annemı aradım dedı dogum baslamıs ..ara kayınvlaıdenı gıt hastaneye kızım o sabah kı azıcık kan acılma ısaretı.

bır daha agla agla agla..hanı esım nerde..

kayınvalıdemı aradım geldı gıttık hastaneye ..acılma 1,5 cm..

doktorum erken daha demıs belkı dogum baslamaz..sabah ac gelsın yıne de..

kayınalıdeme gıdıyoruz esım evde yok cantaları da aldık ne olur ne olmaz...

ara ara su gelıyor..esım aradı donuyormuş..soylemıyorum telas yapmasın ..annem bındı gelıyor..kardesımı arıyor boyle boyle.

o da esımı arıyor ee dogum balsmaıs hadı gozun aydın..

esım sok..nasıl yanı..benı arıyor nerdesın boyle ımıs..

yok bırseyım sadece su geldı daha var..

nasıl geldıgını bılmıyorum sadece merdıvenlerı 3-5er atlamıs seslerını duydum..

sarıldım bebegımız gleıyor dedım..özür dıledı ..bıttı..

saat 10..nasıl bır su nasıl..altım ıslandı ..

saat 12..yıne su..ama sancılar atrttı 8 dk da bır..sıddetlı adet sancısı..

hastaneye gıdıyoruz yatıs yapılıyor..

37+0..acılma 3 cm..

ustume yesıl onluk gıydırıyorlar..altım cıplak . ustum varmı yok mu hatılamıyorum su an ama coraplarım duruyor..

yatıyorum yataga sancı geldıkce bagırıyorum ..sureklı kontrol edıyor ebe acılmayı ..

doktorumla dogumu konusamadan basladı dogum..oysa ne korkardım catı muayenesınden..sureklı sordum musaıt mı ben özel anlarımızda bıle kasarım kendımı...uzun boylusun nomal yparsın bence..

kac olmus 5 cm ..ne olur su ver ne olur..

bağırma ,enerjını harcama ..bebegını strese sokuyorsun

hayır yapamıyacagım ben doguramıyacagım..

kac olmus 7 cm ..ne olur agrı kesıcı ver ne olur ..dayanamıyorum

kac omus 8 cm..

neden bu kadar uzun suruyor dayanamıyorum ne olur agrı kesıcı ver..

saat kac 06.. cok yorgunum harap oldum

o kadar cok baktı kı ebe o kadar cok muayene ettı kı sancıyla bırlıkte cok zorlandım.

ve son sancı cıklık cıglıgayım..kayınvlaıdem de yanımızda hastane gorevlısı ..dogum a gırecek..

hadı dıyor ebe hadı gelıyor bebek..

benı yataktan kaldırıyorlar ve foşşşş dıye bır su..
ve makatta o sancı ..yürüyemıyorum..

catala cıkıyorum..hadı dıyor ıkın..

ıkınamıyorum hadı dıyor kasıyorsun kendını kasma sadece ıkın..ıkın ıkın ıkın..evet boyle devam et boyle hadı .

olmuyor ..cıglık cıglıgayım..demırlerı tutuyorum .

olmuyor olmuyor bebek gelmıyor..ıkınnn

hadı ıkın glemıyor gelmıyor..kordon dolanmıs galıba gelmıyor..

doguma 3 kısı gıttık bagırdılar yardma gelın cabuk..bırden oda da 10 kıısı..

bastırın..4 kısı bastırdı karnıma..hadı cabuk..

dırseklerını mı tutayım ıkınayım mı bagırayım mı ..

olmuyor..Allahım yardım et bana ne olur..

cagırın anestecıyı cabuk doktoru arayın oksıjen tüplerını getırın cabuk..

hadı cabuk..Allahım ölecegım..

haa bastırıyorlar hala..

hadı hadı ..

ve ben son ıkınıyorum ..belımden tutup kaldırıyorlar ve..

föş dıye bı ses..bebegım..

gözlerı acık bana bakıyor ama aglamıyor..

aglamıyor aglamıyor dıye bagırıyorum..

ALlahım dıyor ebe ne kadar kısa bır kordon bu ..

sonra aglama sesı ..kedım benım..

karsımda gıydırıyorlar..

ve ebe bı daha bastırın dıyor eş kaldı ..elını sokuyor kolunu..geberdım agrıdan ne olur bayılt benı ne olur..

saat 7.30..sadece dogum 1.5 saat sürdü..

ben bu dikişi atamam dıyor ebe doktor gelsın..uzatıyor bacaklarımı..

sonra doktor kım yaptırdıysa dogumu o atsın dıyor..

baslıyor dkıs..dogumdan daha zor..cıglıklar yıne ..
bıtmıyor dıkıs ne olur bayılt dıyorum ne olur..

kasma kendını bacaklarını bırak kasma bu kadar kasma kasma..

bıtsın ne olur bıtsın..

sonraı kıncı kısı bır de o atıyor ..sonra ucuncu kısı bır de o atıyor..

basladım aglamaya ne olur bıtsın..

20 den fazla 25ten az dıkısım var..

saat 9.30..2 saat dıkıs atma suruyor ..dısarısı telaslı..cıkmadı hala..

sonra alıyorlar baska yataga dınlenıyorum ama kendımden gecmıs bayılmıs..kızımı bıle gormuyor gözum..

sonra yataga gecıyorum ölmüş gibi..Annemı goruyorum anne dıyorum aglıyorum cok zordu cok..

sonra gelıyorum kendıme kızımı goruyorum ..emzırıyorum en guzel duygu en guzel..

sonra cok kan kaybetmısız ..ıkı gun kaldık her seferınde muayene ettıler her seferınde agladım..

toplam 3,5 saat sürdü dogum anım..

ama oyle zordu kı ıcımden atar myım bılmıyorum

keske sezaryna olsaydım dıye cok agladım ılk 25 gun oturamadım hep ayakta emzırdım..

hep normal ıstedım ..hanı normalde hemen ayaga kalkınıyordu dedım ,hanı normal hayata hemen dönüyordun.keske zorluklarını anlatsaydınız..

ılk dogumlar zor oluyor..sen sımdıye 3 tane dogururdun dendı hep...

32.gun dıkısler dusmeye basladı ..sımdı 51 gunluk hala dıkıslerım duruyor ..

bakıp bakıp cok agladım ya bırsey olsaydı dıye..
dogum anımı hatırlayıp hatırlayıp agladım..
sımdı bakıp hala aglıyorum..senı verene kurban olurum dıe..

herseye deger kzım..
herseye..

keske gülerek anlatacagım bır dogum anım olsaydı..

kendınızı tüm zorluklara hazırlayın en zoruna..
ben gıbı kolay olucak dıyıp sonrada zorlukta yıkılıp kalmayın ve bol bol uyuyun dınlenın..ve en onemlısı demır gıbı sınırlere sahıp olmak lazım..

dogum agrım bıtmeden sarılık olmasın dıye cok agladım
sarılık olmadı aama ıdrar yolları enfeksıyondan hastanede yattık..

o ıgnelerde o agladı ben bittim..

cok zormus cokk..aglarken yardım edememek en kötüsü..

sımdı ıse kolıkle ugrasıyoruz..

tek tesellı..11.11.11. dogumlu olmasıymıs..benım ıcın fakretmezdi hic :)

ama su var kı ..her duyan yuzume bakıp aa sızde mı o furyadansınız..11.11.11 bebegı ha..sezaryan dımı dedıklerı anda..

yok normal dogum dedıgım anda aldıgım haz

tek tesellım o ..

elbet zmaan gecer bızde bu anları gülerek hatırlarız .. :)

Gece aralık annelerının hıkayelerını okurken buldum ve normal ısteyenlere okusunlar dıye koyuyorum ..:49::49::49::49::49:

Ben ilk kızımda sezeryan oldum,makat geliş olduğu için.mecburen tüm doğumlarım o sekilde.
Bir sıkıntı yasamadım fakat kim derse sezeryan bebek için iyi diye, icinden söylesin , çünkü cahilde.
Bir kere bebeğin dünyaya adapte olup ilk nefesini şoke olmadan alabilmesi için çekilen sancıların baskısıyla dogum kanalında ilerlemesi gerekiyor.
Bu son derece sağlıklı ve olması gereken bir süreç.
Ve bilinen en önemli gercek,normal dogum Bebeklerinin nefes alış verişleri ,zeka seviyeleri ameliyat bebeklerinden çok daha artı yonde farklı oluyor.
Adı üstünde Normal Dogum.
öyle doktorların sen minyonsun doguramazsin,yada çatın dar yada bebek 3,5 kilo aman efendim doğmaz safsataları guzel ,planlı hayatlarını bozmak istememelerinden kaynaklanıyor.
Ama su çok net ki, rahatını bozmak istemeyen doktorlar hele ilk bebeğini doğuracak kadınları güzelce etkileyebiliyor.
Benim bebeğim makat gelişti, hiçbir şart altında donmedi. Ki eskiden doktorlar yada ebeler dogum esnasında elleriyle bebeği dondurebiliyordu. Hatta bunu yapan doktorlardan bir tanesi yasına rağmen çok ünlü hastaneler zincirinde gorev yapıyor.
Ama mesela benim bu konuda doktorumdan böyle birsey isteme gibi bir durumum bile yoktu çünkü hemen riske giremem vs vs seklinde tavrını koydu. Ve o zaman guvenebilecegim hiç bir doktor yoktu.
Bunları çok rahat sezeryan dogum yapmış biri olarak söylüyorum üstelik. Belki diyorum Allah herkesin kapasitesine göre ayarlıyor, belki ben sanciyla bas edemezdim ondan bu nasip oldu.
Öte yandan bildigim şey 3. Gebeliğim ve yine dikişlerim her gün, her saat yirtilircasina ağrıyor. Sezeryan olacağı için mecburen yine erkenden alınacak bebeğim. Bunada doktorların son bahanesi; büyüdüğü kadar büyüdü o icerde oluyor.
Hiç bir sıkıntı yokken sezeryana sartlanan kadının durup doktoruna bakması lazım.
Neticede normal
Olmayan ameliyattan bahsediyoruz.
Ha bu arada birde normal dogurup kendini gercek anne ilan eden tipler de var, bahsedilmeye bile degmeyen...
Neticede her bebek bir sekilde dünyaya gözlerini acicak . Keske hepsi en doğal, en sağlıklı yolla olsa...
Sezeryan bebeklerinin dogum esnasında birdenbire aylardır evi olan yerin kesilip dışarı cikaryilirken maruz kaldığı ani oksijen degisimi vs vs çok hoş seyler degil.
Ama Allah hepimiz ve bebeklerimiz için hayırlısını nasip etsin yine de

Tüm bunları yazdım çünkü forumda spinal anestezi ve epidural anesteziyi aynı zanneden yada boyu kısa olduğu için normal doguramayacagini düşünen ilk bebeklerine hamile arkadaslarimm olduğu için.
Aylardır forumu sadece uzaktan seyreden bir Şubat anne adayı olarak hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin allahım

Son düzenleme:
Ben ilk kızımda sezeryan oldum,makat geliş olduğu için.mecburen tüm doğumlarım o sekilde.
Bir sıkıntı yasamadım fakat kim derse sezeryan bebek için iyi diye, icinden söylesin , çünkü cahilde.
Bir kere bebeğin dünyaya adapte olup ilk nefesini şoke olmadan alabilmesi için çekilen sancıların baskısıyla dogum kanalında ilerlemesi gerekiyor.
Bu son derece sağlıklı ve olması gereken bir süreç.
Ve bilinen en önemli gercek,normal dogum
Bebeklerinin nefes alış verişleri ,zeka seviyeleri ameliyat bebeklerinden çok daha artı yonde farklı oluyor.
Adı üstünde Normal Dogum.
öyle doktorların sen minyonsun doguramazsin,yada çatın dar yada bebek 3,5 kilo aman efendim doğmaz safsataları guzel ,planlı hayatlarını bozmak istememelerinden kaynaklanıyor.
Ama su çok net ki, rahatını bozmak istemeyen doktorlar hele ilk bebeğini doğuracak kadınları güzelce etkileyebiliyor.
Benim bebeğim makat gelişti, hiçbir şart altında donmedi. Ki eskiden doktorlar yada ebeler dogum esnasında ellerini soğuk bebeği dondurebiliyordu. Hatta bunu yapan doktorlardan bir tanesi yasına rağmen çok ünlü hastaneler zincirinde gorev yapıyor.
Ama mesela benim bu konuda doktorumdan böyle birsey isteme gibi bir durumum bile yoktu çünkü hemen riske giremem vs vs seklinde tavrını koydu. Ve o zaman guvenebilecegim hiç bir doktor yoktu.
Bunları çok rahat sezeryan dogum yapmış biri olarak söylüyorum üstelik. Belki diyorum Allah herkesin kapasitesine göre ayarlıyor, belki ben sanciyla bas edemezdim ondan bu nasip oldu.
Öte yandan bildigim şey 3. Gebeliğim ve yine dikişlerim her gün, her saat yirtilircasina ağrıyor. Sezeryan olacağı için mecburen yine erkenden alınacak bebeğim. Bunada doktorların son bahanesi; büyüdüğü kadar büyüdü o icerde oluyor.
Hiç bir sıkıntı yokken sezeryana sartlanan kadının durup doktoruna bakması lazım.
Neticede normal
Olmayan ameliyattan bahsediyoruz.
Ha bu arada birde normal dogurup kendini gercek anne ilan eden tipler de var, bahsedilmeye bile degmeyen...
Neticede her bebek bir sekilde dünyaya gözlerini acicak . Keske hepsi en doğal, en sağlıklı yolla olsa...
Sezeryan bebeklerinin dogum esnasında birdenbire aylardır evi olan yerin kesilip dışarı cikaryilirken maruz kaldığı ani oksijen degisimi vs vs çok hoş seyler degil.
Ama Allah hepimiz ve bebeklerimiz için hayırlısını nasip etsin yine de

Tüm bunları yazdım çünkü forumda spinal anestezi ve epidural anesteziyi aynı zanneden yada boyu kısa olduğu için normal doguramayacagini düşünen ilk bebeklerine hamile arkadaslarimm olduğu için.
Aylardır forumu sadece uzaktan seyreden bir Şubat anne adayı olarak hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin allahım

tecrübeli olraktan size bişey danışcam tecrbelisiniz sonuçta.. hamile kalma döneminizi yumurtlamaya gremi ovulasyon test ile falanmı ayarladınız?

tecrübeli olraktan size bişey danışcam tecrbelisiniz sonuçta.. hamile kalma döneminizi yumurtlamaya gremi ovulasyon test ile falanmı ayarladınız?

Hayir, hele bu üçüncü gebeligimde spiralle hamile kaldım ve 5 haftalikken spirali çıkartıp düşük riskine rağmen devam ettik.
Sadece ilk kızımda regl bitiminden sonraki
14. Gün iliskiye girmeye özen gösterdim ki
Regl günlerim muntazamdi. Bu kadar..

günaydın kızlar nasılsınız bakalım??

ben iyiyim uyusma dısında sorunum yok 7ye kadar fln uyudum cok sukur bunada

bırazdan kahvaltı yapıp ıse gıdıcem

az once ac karnına tartıldım 14 kılo almısım ıyı sanırım degılmı

bu arada doguran arkadasların gozu aydın olsun

bana hıc dogurcam gıbı gelmıyor sankı 40 hafta beklıcem gıbı ama bebek bılır tabı :)

anamm kimse yokmus karanfil var ama okumuyor sanırım

uykucu gebişler devirin bakalım totoları canavarlar gelince totonuzu koycak yer bulamıcaksınız:1::1::1::1:

Ay inanmıyorum adesem ve haknurum canlarım doğum gerçekleşmiş öyle mi?
Allah analı babalı büyütsün inşallah..
Ay ne heyecan yaptım..
NAsıllar kızlar bebekleriniz anlatın...

hoşgeldin canım bende diyodum bizim dükkan sahipsiz kaldı
iyiyiz sen nasılsın?

İyiyim kuzum yeni okuyorum kusuruma bakmayın kızlar..

bahar bacımmm napıyorsunn

dun doktordaydımm morlım cok bozuldu gercı kzıcan sımdı bana belkı ama
cok sukru saglıgı yerınde oglumun ama cokhızlı kılo alıyorr bölyle gıderse sezaryen olucan dedı doktor cok canım sıkıldıııı

eger sezaryen olursa bende sneın gıbı 14 subatta aldırıcamm:1:

Canım 14 şubat güzel bir gün..
Canını sıkma ne olur..
HAyırlısını iste....
Özledim seni

hoşgeldin canım iyiyiz çok şükür,sende iyisindir umarım

canım numarası yok bende olsa arıcam artık kaçgün oldu bende meraktayım

bende iyiyim canım.. .sen?

Eki Görüntüle 328931

işte benim lohusa pijamam ve tacım :6:

Ay zilli bunlar çok güzeller..:1::1:
BAyıldım bayıldım..
güle güle giy..
Terlikte aldın mı canım bunlara uygun çileğim benim...

selam kızlar günaydın....
Nasılsınız?
Yarın doktor kontrolüm var acaba çatı muayenesi yapar mı?:26:

iyiyim kuzum yeni okuyorum kusuruma bakmayın kızlar..

Canım 14 şubat güzel bir gün..
Canını sıkma ne olur..
Hayırlısını iste....
özledim seni

bende iyiyim canım.. .sen?

Ay zilli bunlar çok güzeller..:1::1:
Bayıldım bayıldım..
Güle güle giy..
Terlikte aldın mı canım bunlara uygun çileğim benim...
yok canım almadım kız yatakta yatcam lohusayım herhalde naz yapıcam ne terliği...
Kırmızılı patiklerimi giycem :1::52:

Ay inanmıyorum adesem ve haknurum canlarım doğum gerçekleşmiş öyle mi?
Allah analı babalı büyütsün inşallah..
Ay ne heyecan yaptım..
NAsıllar kızlar bebekleriniz anlatın...

canım kızlar doğurdu valla
biz böle kös kös bekleyelim
bebekte bugün çok hareketsiz neden anlamadım?

kızlar müjde haknur doğurmuş
bebek yoğun bakımdaymış görememiş daha 2300kg doğmuşş
haknurda iyi detayları kendine gelsin arayıp öğrenicem :nazar::nazar:

CAnım görüşüyorsan bana da tlfunu at özelden haknurun..
Sor da at istersen..
Küçük olmuş bebeği az haknurun..
NAsıl olmuş anlat ..
suyu mu geldi.
sezeryan mı normal mi
suyum geldi diye diye doğurdun ya haknurum..
Allah analı babalı büyütsün ablacım...

vay bee beni bir Feray merak etmiş koskoca forumda
peki öyle olsun

dün kontrole gitiim
bebek 3200 kg olmuş
37.haftamda gözüküyorum
doktora sordum noolur yardımcı olun normalmi oliim sezeryanmı dedim
doktorum haftaya nst ve muayene yapcak ona göre konuşuruz dedi
ama normal doğum anne için, sezeryan bebek için daha faydalı dedi
bakalım salı günü neler olacak

vay bee Haknur da doğurdu
yarında doğum var
maşallah
darısı başımıza :1:

CAnım sen nasılsın?
İnan hep aklımdasın v,vam vivam...
Hebr ver salı günü..

güzel bir yemek yediysem üstüne kahve içme isteği geliyo bana

bide yemekten hemen sonra tatlı yeme isteği
tatlı yoksa meyva

afiyet olsun kızlar
cevizli erişte güzel fikir
pırasaya zaten bayılırım bol limonlu
galiba aysebahar portakallı yapıyodu onu
bende mesela markette kıyma indirime girmiş
alıyorum 2 kg hepsini köfte yapıp buzluğa atıyorum, veya sigara böreği
ayıklanmış bezelye, barbunya illaki bi misafir geliyo veya bugün ne pişirsem diye kararsız kalıyorum
hemen açıyorum buzluğu illaki, bişey oluyo

eşim tavuk yemezdi mesela şimdi şu konorrun fırın poşetli hazır soslarıyla yapıp fırına attığım tavuklara bayılıryor
yemek yapmayı da yemeyide çok seviyorum bennnn

evet ben portakallı yapıyordum..
Canım ya sen ne akıllısın öyle hiç unutmuyorsun?
Öğretmen miydin?=

kızlar flaş flaş
ben doğurdum.çok tatlı bi kızım oldu......

Canım adesem..
Allah analı babalı büyütsün..
Bak sağlıcakla kucağına da aldın kuzunu...
Üzme ne olur artık kendini..

yok tatlım ne şakası....pazartesi günü tansiyonum yükseldi dr aradım.salı sabah erkenden gel aç karnına dedi.gitttim tansiyonum 15-10 çıktı.hemen ameliyathaneyi aradı,anestezi uzmanını çağırdı.salı saat 13:30 da epidral sezeryan ile 3650gr bi fıstık dopurdum.doğum anaında da tansiyonum çok fırladı baya zorlandım ama çok şükür doğurdum.dün gece hastanede kaldık bugün akşam üstü çıktım eve geldim.banyo yaptım.kızımı emzirdim.çok tatlı .3 .kez anne oluyorum ama sanki daha önce yaşamamışım gibi.

Eğer günümü bekleseydim 5 kg doğururudum diye yazmışsın..
MAşllahh canım maşallah kızına...
Allah sana yardımcı olsun..
Dikkat et bize haberdar et...

selam kızlar günaydın....
Nasılsınız?
Yarın doktor kontrolüm var acaba çatı muayenesi yapar mı?:26:

CAnım 37. haftaya girdiysen yapar hazırlıklı git istersen...

37.haftaya kadar yapmıyomuş bazı drlar canım ya
benimde c.tesi randevum var hazırlık mı gitsem acaba diyorum_?

Kesinlikle canım...

canım kızlar doğurdu valla
biz böle kös kös bekleyelim
bebekte bugün çok hareketsiz neden anlamadım?

Sabah bazen öyle oluyorlar sakin ol canım...
Bişeyler atıştır bak nasıl atar sana tekmelerini bom bom:)))

Back
X