senın sısko oglusunun bacaklarını ısıırırım bak he:)))
ben senden sonra geldım bı kere gunaydın msjımı sen almadın bnm
OY OY BÖLE SURAT ASMA BAK IKI GUN SONRA ANNE OLUCAN SENIN KIZCENDE SOMURTUK OLUR
CANIMM NAPIYORSUNNNN BUGUN BÖLE ICIM CIME SIGMIYOR DOGURCAMMI ACABAA
kız haknurda ole dıye dıye dogurdu aman dıyım zamanında dogurun uleyn :)))))
ben ozaman kalkıyım hazırlanıyımda yavaş yavaş gidiyim kuzu kuzu olıyım aşımı geliyim bende gezmeye gitçektim anneme yaaa ama bişey olmaz herhalde ay ben şimdi aşı olcam ya iki gün kalkmam yerimden psikolojik benimki ya offff
cnm once asını ol sonra annene gec gez dolas yıne:)
Günaydın herkeseee süper şeyler olmus dünnn adese ve haknura tebriklerrr...Darısı bu hafta doğum bekleyen aselkuzum,NİHLE ve sinemaksungura diyorummm ...Ve unuttugum warsaa...Umarım bana da nasip olur artık iyice gerilmeye başladım çünki...Dün doktora gittim 2 saat bekletıldıkten sonra alındım ve 2 hafta önce sankı usgde 35e gırdın bugun 2 hafta sonra dogum konusmaya gel dıyen o degılmıs gıbııı bana ne dese begenırsınız ''10 gün sonra gel,doğumu konusuruz''...Ayy çok sinirliyim arkadaslar üstelık 2 Şubat olsun ıstıyordum çok erken oldugunu söyledı zaten 2 saat beklemeye 15 dakıkada bitirdi görüşmeyi,ne soracaklarımı sorabıldım ne başka şey..Üstelik de NST sırası da cabası ..NST,KAN ve İDRAR tahlılınden sonra asagıya ındık ,hemsıre tekrar sokmadı dolu dıye ..Doktora kagıtları gösterdı ..Çıkıp ''herşey normal ,haftaya görüşürüz ''dedi..We saat 11.30 randewumuzdan 16.35te yenı cıkıyorduk hastaneden ..Offf...Şükür kızım 46 cm ve 2738gramdı ..Maaşallah yine de yazık yawruma ..Ne çok zayıf,ne şişmanmış normal gidiyormus..3kiloyu ve 39.haftaya gecınce alırız dedi..Korkarım Haknur gibi Adese gibi acile giderek doğuracağım ..
bı dengesız dr daha:)
aynı bnm doktor.
gecen hafta 37+4 sun dedı
usgde 38 bıtmıs sayılır.
sata gore amelıyat edecez dedı anestezıcı
salakmı ne.
ne guzel yrn olcaktım amelıyat:)
olsun kgsı cok guzel masalllah.
normal olacak demı senın cnm suyu falan nasıl bebısın..