• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

KIzlar...
Oğluma isim bulamadım biliyorsunuz..

Son zamanlarda...
Kerem Yekta ismini düşünüyorum..
Sizin yorumlarınız benim için son derece önemli
Ne dersiniz kızlar...

Tarafsız yorumlarınzıı bekliyorum...

kerem ismini çok seviyorum ben acaip hemde
ama yekta kulağıma hoş gelmedi canım ya benim fikrim tabi..,:16:

selam günaydın kızlar umarım herkes iyidir herşey akşam bıraktığımız gibidir,ama artık ne sabah ne akşam farketmiyo insan gece olunca dinlenicem diye sevinemiyo her geçen gün daha yorgun ve bitkin kalkıyo allahım isyan etmek değil amacım ama artık hayırlısıyla bi bitirseydik sağ sağlim sizler nasılsınız?
yınede halımıze sukur arkadasım nelerı var. bende ıyıce bunaldım ama bolbol dua et
gercekten cok ıyı gelıyor.
bugun bırde cuma rabbım dualarımızı kabul etsın..

cumanız mubarek olsun arkadaslar..
korkma canım Allah yardımcımız olur inş kolay kolay doğururuz

nihlee kuşum hoşgeldinn

sağlık ocağı 8de açılıyo personel 9a doğru gelir ve üstümü giyinicem bekleyin derse vurulamadan gelirsin işee böylee
bak sinirden çalışamıyorumm

kuzum iş konusuna da gelince çok şükür sıkıntımız yok ama ben zaten boş duramam başka iş bakıcam başka banka yanii
burası beni çok sıkıyo artık kuzum ya..:31:

hb bebem..
hımmm calısanın azızlıgıne ugradın. vuramadılar salaklar 2dk.
takma kafana bosver. onlar senı arayacaklar nasılsa. eve gelın vurun dersın.

sıkıntın yoksa ıyı barı bulana kadar bebegını buyutmus olursun.37 nı tamamla veya dr dan rapor al cnm. dogumdan sonra ıznın bıtıncede
ıstıfanı verırsın. bosuna yanmasın ıznlerın

ösgemmm senın tosuncuk napıyorr bebsıler hakınd ane dusnuyor sahı oğlusun ?

Hazılıklaırn bıttımı canım yardım edenın varmı evde gunler nasıl gecıyor?

:1::1:

banada dr um 7 şubat kontrole gel bakalım dedi... herşey normal için uygun gözüküyo ama çatı muayenesi yapmadı bizim dr umuz yavvvv:44:kızın nasıl kilolumu benm oğlan zayıf yaa 2700 cük 3 ü anca geçer oda beklerse şubata kadar..ama bana bekler gibi geliyoo uslu zira maşallah :1: 17 şubata kadar doğarlar ama. 14 şubatta gelseler dimi ne güzel olur yada 12 02 2012 de :16:

benim doktr da haftaya yapabilir öyle bi konusu geçti:18:
benim kız 2.900 ama şimdi 3 olmuştur sanırım 1 hafta önceydi kont.:nazar:
boyuda 48cm:nazar:
evt 14 de yada 2 de olursa tarih açısından süper olur..:16::16::16:

mrb ayşecimmm:54:
yekta ismini çoook beğendim :16:

Son düzenleme:
yınede halımıze sukur arkadasım nelerı var. bende ıyıce bunaldım ama bolbol dua et

hb bebem..

sıkıntın yoksa ıyı barı bulana kadar bebegını buyutmus olursun.37 nı tamamla veya dr dan rapor al cnm. dogumdan sonra ıznın bıtıncede

öle canım halimize şükür yinede allah beterinden saklasın.sağol canım hepimizin cuması mübarek dualarımız kabul olsun inş.doğuran yok dimi :)

senın damadının poposunu ısıırm ben :1: :9:
hişştt noluyo bkim burda kim benim oğlanın poposunu ısırıyo yavvv:52:

hb bebem..

dünürüm nasılsın en son ablanla falan bi telaşın olmuştu dr gitmiştin açılman vardı noldu cnm nasıl benim gelin öldüm meraktan..internetim yok şuan evde...işteyim ordan yazıyorum yine geldim bi günlüğüne..:10:çok merak ettim gelin,imi....:34:senin damadın zayıf olck yaa daha 2700 gr mış:43:

bol su içiyosun değilmi idrar yolu enfeksiyonu için
bendede vardı sonradan kendiliğinden yokoldu çok şaşırdımm test istiyorum arada ama çıkmıyo enfeksiyonnn
içmeye çalışıyorum canım .İnş normal doğum olursa zaten hepsi temizleniyor diyolar :))

günaydın kızlar

sabah tetenoz aşısı için eşimle sağlık ocağına gittik
ve benimle ilgilenen hemşirenin tayini çıkmış
resmen kimse yardımcı olmadı
ve aşımı olamadan işe gelmek zorunda kaldım
akşamda 1 saat erken çıktım diye sinirlenen müdür
bundan sonra ki işlerin hepsini benim yapacağımı söylemiş
aklınca beni tehtid ediyor..

ama karar verdim kızlar
ben anne oluyorum ve sorumluluklarım daha da artıyor
izinlerimi kullanıp başka bi iş bakacağım
bankamla yollarımı ayırıcam
yoksa bebeğimde bende
doğumdan sonrada fazlasıyla yıpranacağız..
yorulduğumu fazlasıyla hissedebiliyorum..:31::31:
canım tetanoz aşısını son bir aya kadar vuruyoruz demişti dr.sen ne kadarlık oldun ki ?? Patronun da alsın işini başına çalsın.Ne gereksiz bir adam yaaa... Bence de huzurlu olabileceğin bir iş bul canım benim.Takma kafana ....

anammmm haknur doğurdumuuuu :1: o kadar yaramazlık yaparsa tabi doğurur diğerlerinede çok şaşırdım maşallah yaa ...:46::46: desenize şubatı bekleyemediler....:1: canlarım çok iyiyim yaa bizde oğlumla bugün kontrole gittik 2 700 gr ... 3 kg geçer dedi dr ... 46 cm boyu :emir_bebek::nazar:.... benim oğlan minik olcak zira..anam gibi 4 500 gr falan doğuramicam o kesinde.......kızlar bu arada annemlerlede barıştık ....:32: annem kuzenlerini aracı gündermişler bize beni merak etmişler... çok üzülmüşler pişman olmuşlar beni kırdıkları için....eşimde benim hatrıma onları affetti gittik ellerini öptük geçen hafta... bir haftadır görüşüyorum zira çok mutluyum...annannesi oğluma bir sürü yelek hırka örmüş..:16:dün onlarıda yıkadım...düğmelerini diktik.... herşeyimiz hazır...dr da artık doğacak beklemedesin dedi....normal istediğim için ben inş bakalım bi aksilik olmaz....uan çok şükür hayatımda herşey yolunda...darısı ayşecim senin ve haknurun başına..inş ailenizle barışırsınız..Allah büyüktür..inş onlarda bizimkiler gibi hatalarını anlarlar...doğrusu hiç beklemiyordum ben böyle bi caba ailemden....dünürüm nıhle cnm benim ondan haber varmı..inş yakalarım bugün onu gelirde..ayyy çok özledim bende sizi...eşime dedim çok merak etmişlerdir diye..ama inş vınımı düzelteyim gelcem yine kızlar....kısa bi süreliğine olmicam aranızda...:34:sizsiz yapamam ben yaaa :54::54:
Canım hoşgeldinnn...:16: özlemiştik seni valla...Ayy çok sevindim ailenle barışmana .Rabbim muhabbetinizi artırsın inş.bir daha böyle sıkıntılar yaşatmasın sizeee:16::16:

Toplam 17 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 7 ziyaretçi)
narin_ala,
filancam,
benim_olan,
oyelken,
kelebek1978,
buklee,
KK Pro Üyeaysebahar+,
bbye,
hazalaslan

:16::16::16::16::16:
herkese selammmmm nasılsınız....
hoşgeldin canımmm iyizz çok şükür sen nasılsınnn??
ya kıslar bende kımsneın numarası yok:14:bi doğursam aysebahra haber verebılcemkı o da anynı and adogurz o da gerımıcek

benım ne ksurum vardıda bana kıms enumarasını vermedi:14: :52:
bende de aynı kusur var sanırım :43: kimse istemedi bile benden :43: zaten olsam da olmasam da kimse farketmiyor yokluğumu:43::43:
KIzlar...
Oğluma isim bulamadım biliyorsunuz..

Son zamanlarda...
Kerem Yekta ismini düşünüyorum..
Sizin yorumlarınız benim için son derece önemli
Ne dersiniz kızlar...

Tarafsız yorumlarınzıı bekliyorum...

ben bayıldım kerem yekta ismine.Çok asil duruyor bence :emir_bebek: Rabbim ismiyle yaşatsın inş :49:

ben geldim günaydın herkese,nasıl lar bakalım bebişler??:16::16:
hg gunaydınnn.
bugun bnmkı herzmnkı gıbı sakın sessız:)
bırde bende bugun adet sancısı gıbı bıse var hanı heran adet olacakmısım gıbı bı hıs
geldım gelecem olurya anlarız ya aynı oyle neden acaba..
hafta sonu bıse olmasa barı...
hıc sevmedım gebelıkte bu haftasonunu yaa..
öle canım halimize şükür yinede allah beterinden saklasın.sağol canım hepimizin cuması mübarek dualarımız kabul olsun inş.doğuran yok dimi :)

suanlık bı haber yok:)

ayşecim kerem çok güzel yada kerim.... kuranı kerimin kerimide olabilir yektayı kaynanam demişti bana ama istemedim ben ama kerem yekta güzel duruyo....

hb bebem..

sıkıyorum dişimi kuzum ya çalışıcam 37. haftama kadar sonra içerde 1dk izin bırakmam :1::1:

hişştt noluyo bkim burda kim benim oğlanın poposunu ısırıyo yavvv:52:

dünürüm nasılsın en son ablanla falan bi telaşın olmuştu dr gitmiştin açılman vardı noldu cnm nasıl benim gelin öldüm meraktan..internetim yok şuan evde...işteyim ordan yazıyorum yine geldim bi günlüğüne..:10:çok merak ettim gelin,imi....:34:senin damadın zayıf olck yaa daha 2700 gr mış:43:

aynen devam edıyor cnm aynı seyler .. ıgneler etkısını gostermıs epeyce korkma dedı doktor gelıyorsa hg derız dedı.
pazartesı 8,30 9 arası alacaklar amelıyata kesın olarak.
en son pts gunu gıttım masallaahhh 3250 olmus :nazar: sanırım 3400 3500 falan dogar.
kızlar sutu aksatmayın bırde son haftalarda cok hızlı gelısıyorlar. kucuk dıye korkmayın sakın. ama sutu unutmayın
tahmın ettım cnm ama sana yuz defa soyledım ver su numaranı dıye.

ama yoooookkkkk kıymetlı telını sakla sen :1:
ulasamayalım bız sana tmmmı..

amanııın
amanında amanınn
hepiciğinizin bebişleri gelmek için sabırsızlanıyoooo ne güsel yaff
dum dum dum arrigeççoww :66:

günaydın kızlar dün gece aralıklarlar sancım oldu bugun de belim karnım kasıklarım regl olcakmıs gibi agrıyor normal mi sizde de oluyormu?

günaydın kızlar dün gece aralıklarlar sancım oldu bugun de belim karnım kasıklarım regl olcakmıs gibi agrıyor normal mi sizde de oluyormu?

gunaydın hgg..
sanırım bebek dogum pozısyonuna gırıyor ıyıce yanı kanala.
dıkkat et druna bıldır bence. ama oda dıyecekkı gel kontrol edelım
gıttıkten sonra bolbol dınlen dıyecek
sureklı ıstırahat et..

sağol filancam...:34: valla çok istediler çok çabaladılar eşim çok kırgındı aileme hala kırgın ama ben hamileyim diye beni yanlız bırakmadı sağ olsun..kardeşlerimde çok özlemiş beni....yemek yerken yanımda oturma kavgası bile yapıyolar.....esadımın tekmelerini falan gösteriyorum onlara....erkek kardeşim daha 8 yaşında kıskanıyo biraz ama inş esad doğunca daha beter kıskanmaz....bana çok düşkün zira...nasıl dengeyi kurcam bilmiyorum..:44:....paylaşılamayan çocuk oldu şimdiden oğlum....annemlerle barışacağım aklımın ucuna gelmezdi...Rabbime şükürler olsun inş bi daha kırmazlar beni yok yere....darısı tüm ailesiyle görüşmeyenlerin başına....Aallahım yardımcıları olsun.....

bende sizi özledim ama dediğim gibi bugünlük burdayım..merak etmeyin sakın yine gelcem inş..bi vınım olsun....doğursamda gelcem valla:52:merak ediyorum sizi çünkü....sen nasılsın bebeğin nasıl..seninkide erkekdi dimi.....:44:şubata kadar bekler inş bizim sıpalar yavvv

Back
X