• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

içmeye çalışıyorum canım .İnş normal doğum olursa zaten hepsi temizleniyor diyolar :))

bende de aynı kusur var sanırım :43: kimse istemedi bile benden :43: zaten olsam da olmasam da kimse farketmiyor yokluğumu:43::43:

BEN VALLA SENI MRK EDIYORUM HEP YAZDA SNA CVP YAZIYM DIYE BAKIYORUM AMA SEN YAMZIYORSUN BEN BURDYKEN CANIM VE INNAMICKASIN AMA AKLIMDNA GECIYORDUN :)

aynen devam edıyor cnm aynı seyler .. ıgneler etkısını gostermıs epeyce korkma dedı doktor gelıyorsa hg derız dedı.
pazartesı 8,30 9 arası alacaklar amelıyata kesın olarak.
en son pts gunu gıttım masallaahhh 3250 olmus :nazar: sanırım 3400 3500 falan dogar.
kızlar sutu aksatmayın bırde son haftalarda cok hızlı gelısıyorlar. kucuk dıye korkmayın sakın. ama sutu unutmayın
tahmın ettım cnm ama sana yuz defa soyledım ver su numaranı dıye.

ama yoooookkkkk kıymetlı telını sakla sen :1:
ulasamayalım bız sana tmmmı..

ya canım evet süt içiyoruz da haberlerdeki şu sütle ilgili son haberleri dinlediniz mi?ne içiyosunuz benim kafam çok karıştı süt konusunda şimdi

sağol filancam...:34: valla çok istediler çok çabaladılar eşim çok kırgındı aileme hala kırgın ama ben hamileyim diye beni yanlız bırakmadı sağ olsun..kardeşlerimde çok özlemiş beni....yemek yerken yanımda oturma kavgası bile yapıyolar.....esadımın tekmelerini falan gösteriyorum onlara....erkek kardeşim daha 8 yaşında kıskanıyo biraz ama inş esad doğunca daha beter kıskanmaz....bana çok düşkün zira...nasıl dengeyi kurcam bilmiyorum..:44:....paylaşılamayan çocuk oldu şimdiden oğlum....annemlerle barışacağım aklımın ucuna gelmezdi...Rabbime şükürler olsun inş bi daha kırmazlar beni yok yere....darısı tüm ailesiyle görüşmeyenlerin başına....Aallahım yardımcıları olsun.....

bende sizi özledim ama dediğim gibi bugünlük burdayım..merak etmeyin sakın yine gelcem inş..bi vınım olsun....doğursamda gelcem valla:52:merak ediyorum sizi çünkü....sen nasılsın bebeğin nasıl..seninkide erkekdi dimi.....:44:şubata kadar bekler inş bizim sıpalar yavvv
balııımmm:16: cok sevındım hayırlı olsun
umarım tekrardan hıc kırılmazsınız bırbırınıze. sende dıkkat et cnm ıyı davran ara sureklı falan
bak uzuluyordun kımse yok dıye..
rabbım yardımcın olacak daha cok..
:16:

günaydın kızlar dün gece aralıklarlar sancım oldu bugun de belim karnım kasıklarım regl olcakmıs gibi agrıyor normal mi sizde de oluyormu?

mrb canım ....benim arada bi karın ağrısı oluyodu
doktorumda onlar yalancı doğum sancıları demişti..
sennkide genelde doğum yapmaya gidenlerin tarifine benziyo
dikkat et kendine :18::18::18::18:

yekta güsel isim ben begendım canımmm

Sağol canım...

kusumm senın dıgerlerının adı neydı..

ye benı:D:D
anaa tehdıte bak:52:
kız bnm damat geldı valla dıkkat et:1: hatununa sahıp cıkar bnm damat:52:

Canım hepsi iki isimdi faceden bak...
Geçen sene yazdığım doğumgünü resminin altında...

benim doktr da haftaya yapabilir öyle bi konusu geçti:18:
benim kız 2.900 ama şimdi 3 olmuştur sanırım 1 hafta önceydi kont.:nazar:
boyuda 48cm:nazar:
evt 14 de yada 2 de olursa tarih açısından süper olur..:16::16::16:

mrb ayşecimmm:54:
yekta ismini çoook beğendim :16:

Sağol canım..
Senin oğlanın maşallahı var:nazar::emir_bebek:

içmeye çalışıyorum canım .İnş normal doğum olursa zaten hepsi temizleniyor diyolar :))

canım tetanoz aşısını son bir aya kadar vuruyoruz demişti dr.sen ne kadarlık oldun ki ?? Patronun da alsın işini başına çalsın.Ne gereksiz bir adam yaaa... Bence de huzurlu olabileceğin bir iş bul canım benim.Takma kafana ....

Canım hoşgeldinnn...:16: özlemiştik seni valla...Ayy çok sevindim ailenle barışmana .Rabbim muhabbetinizi artırsın inş.bir daha böyle sıkıntılar yaşatmasın sizeee:16::16:

hoşgeldin canımmm iyizz çok şükür sen nasılsınnn??

bende de aynı kusur var sanırım :43: kimse istemedi bile benden :43: zaten olsam da olmasam da kimse farketmiyor yokluğumu:43::43:

ben bayıldım kerem yekta ismine.Çok asil duruyor bence :emir_bebek: Rabbim ismiyle yaşatsın inş :49:

gerçekten mi?
Amin beğenmenize çok sevindim kızlar..

ayşecim kerem çok güzel yada kerim.... kuranı kerimin kerimide olabilir yektayı kaynanam demişti bana ama istemedim ben ama kerem yekta güzel duruyo....

Sağol gözdem benim...
İnşallah bence de güzel duruyor..

hişştt noluyo bkim burda kim benim oğlanın poposunu ısırıyo yavvv:52:

BURCU TEYZESI PİPİSİNİDE ISIRI ONUN :9:
:1::1::1:
günaydın kızlar dün gece aralıklarlar sancım oldu bugun de belim karnım kasıklarım regl olcakmıs gibi agrıyor normal mi sizde de oluyormu?
cnm geçen günlerde benimde öyle ağrılarım vardı neden bilmem şimdi geçti çok şükür....başı aşşağıda benm oğlanın ondandır dedim ben ama seninkide öylemi bilmem ....
aynen devam edıyor cnm aynı seyler .. ıgneler etkısını gostermıs epeyce korkma dedı doktor gelıyorsa hg derız dedı.
pazartesı 8,30 9 arası alacaklar amelıyata kesın olarak.
en son pts gunu gıttım masallaahhh 3250 olmus :nazar: sanırım 3400 3500 falan dogar.
kızlar sutu aksatmayın bırde son haftalarda cok hızlı gelısıyorlar. kucuk dıye korkmayın sakın. ama sutu unutmayın
tahmın ettım cnm ama sana yuz defa soyledım ver su numaranı dıye.

ama yoooookkkkk kıymetlı telını sakla sen :1:
ulasamayalım bız sana tmmmı..

cnm merak etme vınım olsun yine gelcem..tabi eskisi gibi sık giremeyiz çoğumuz artık bebeler olck malum....telimi kimseye vermedim ben cnm yaa benm adam biraz pipirik ondan veremiyorum kim diye merak edip başımın etini yer çünkü açıklayamam....kızar bana....ondan yani....yoksa hepiciğinizi seviyorum ben....gelinim tosuncuk desene.....maşallah..hadi allah yardımcın olsun inş kolaycana olur doğumun. ağrın sızın olmaz inşşş........cnm benimmm:54:

birde ağrılarım sağ bacağıma vuruyor
o normal dıger agrılardan sancıyo bence..
bendede sag kasıkta var ayagımın tırnagına kadar sancıtıyo hatta seksek oynuyorum yururken adeta..
dınlenınce gecıyor bende.
ama dıger agrıları drla gorus ne olur ne olmaz..
bende bu sancıların yanında ıslaklıkta oluyor hareket cok edınce dusun.
erken dogummus benımkısı sıka sıka bekletıyorum kıscemı:)
ya canım evet süt içiyoruz da haberlerdeki şu sütle ilgili son haberleri dinlediniz mi?ne içiyosunuz benim kafam çok karıştı süt konusunda şimdi
ya bosver duymayın herseyı
bılındık markalarda ole seyler olmaz bence..
ben danone veya ıcım ıcıyorum..
eger bunları bulamassam sutas.

hoşgeldin canım günaydın iyiyiz allaha şükür sen ve bebişin nasıl

maşallah bizde iyiyiz canım,kasıklarda ağrı var ama olacak okadarda sıpayı tembihledim cumartesiye kadar sabret diye anneanneni bekle sonra çıkacaksan çık diye:1::1: şimdilik akıllı uslu duruyo bakalım

hg gunaydınnn.
bugun bnmkı herzmnkı gıbı sakın sessız:)
bırde bende bugun adet sancısı gıbı bıse var hanı heran adet olacakmısım gıbı bı hıs
geldım gelecem olurya anlarız ya aynı oyle neden acaba..
hafta sonu bıse olmasa barı...
hıc sevmedım gebelıkte bu haftasonunu yaa..

suanlık bı haber yok:)
aman canım dikkat et geçen kadının birine sordum 2. hamileliğiydi sancı nasıl bişey diye adet sancısının şiddetlisi dedi, senin rislki zaten heran tetikte ol, haknur gibi sürpriz yapma

anammm kız sendemi başladın valla ocak anaları diye degiştirelim başlıgı

sağol filancam...:34: valla çok istediler çok çabaladılar eşim çok kırgındı aileme hala kırgın ama ben hamileyim diye beni yanlız bırakmadı sağ olsun..kardeşlerimde çok özlemiş beni....yemek yerken yanımda oturma kavgası bile yapıyolar.....esadımın tekmelerini falan gösteriyorum onlara....erkek kardeşim daha 8 yaşında kıskanıyo biraz ama inş esad doğunca daha beter kıskanmaz....bana çok düşkün zira...nasıl dengeyi kurcam bilmiyorum..:44:....paylaşılamayan çocuk oldu şimdiden oğlum....annemlerle barışacağım aklımın ucuna gelmezdi...Rabbime şükürler olsun inş bi daha kırmazlar beni yok yere....darısı tüm ailesiyle görüşmeyenlerin başına....Aallahım yardımcıları olsun.....

bende sizi özledim ama dediğim gibi bugünlük burdayım..merak etmeyin sakın yine gelcem inş..bi vınım olsun....doğursamda gelcem valla:52:merak ediyorum sizi çünkü....sen nasılsın bebeğin nasıl..seninkide erkekdi dimi.....:44:şubata kadar bekler inş bizim sıpalar yavvv

canım çok merak ettik seni hoşgeldin, kesin dogurdun diyorduk ama acele etmemiş bebiş
annenlerle barıştıgınada sevindim,inşallah birdaha olumsuzluklar yaşamazsınız, kimse anne gibi olamaz çünkü

çok severim çocuklarıı yafff
bakıcı filan diyosunuzyaa hiçç aramayın verin hepiciğini bana ben bakayımm sıpalarınızaaa :9:

cnm geçen günlerde benimde öyle ağrılarım vardı neden bilmem şimdi geçti çok şükür....başı aşşağıda benm oğlanın ondandır dedim ben ama seninkide öylemi bilmem ....

cnm merak etme vınım olsun yine gelcem..tabi eskisi gibi sık giremeyiz çoğumuz artık bebeler olck malum....telimi kimseye vermedim ben cnm yaa benm adam biraz pipirik ondan veremiyorum kim diye merak edip başımın etini yer çünkü açıklayamam....kızar bana....ondan yani....yoksa hepiciğinizi seviyorum ben....gelinim tosuncuk desene.....maşallah..hadi allah yardımcın olsun inş kolaycana olur doğumun. ağrın sızın olmaz inşşş........cnm benimmm:54:

ınsallah cnm ya korkuyormuyum heyecandan mı bılmıyorum yuregım pırpır..
tm bı sekılde haber et bıze barı..
benım adamda kızıyor cok sus nolcak dedım
sende sus dunurumuz bu bızım de:1:

gbende bu sabah sağlık ocağına gittim hamile kayıtı tutuyolardı aramışlardı neyse son bilgileri verdim aynı odadada aşı yapıyolar bebelere..oyy çok tatlı bi erkek bebek geldi tahminimce 4 5 aylık vardı aşı olurken ağladı tabi içim gitti:5: çokta tatlıydı maşallah....:emir_bebek:....bana sağlık ocağı doğumdan sonra 10 gün içinde nüfus cüzdanını çıkarın dedi....topuk kanı alcaklarmış 15 20 günlükken gitmem lazımmış .....nüfus cüzdanı ile...minicikken mavi nüfus cüzdanımı olcak şimdi bebelerimizin oyy oyyy:16::16: topuk kanını sanırım doğduğunda bazı hastanelerde yapıp bakıyo dimi kızlar...kardeşimde hastanede aynı gün yapmışlardı....o zaman sonuçları vermem yeter sağlık ocağına sanırsam..ahhh ahh o günler bi gelse..oğlumun çamaşırlarına baka baka hasret içindeyim yaaa:16::16:sağ sağlim bi doğsalar....

maşallah bizde iyiyiz canım,kasıklarda ağrı var ama olacak okadarda sıpayı tembihledim cumartesiye kadar sabret diye anneanneni bekle sonra çıkacaksan çık diye:1::1: şimdilik akıllı uslu duruyo bakalım

aman canım dikkat et geçen kadının birine sordum 2. hamileliğiydi sancı nasıl bişey diye adet sancısının şiddetlisi dedi, senin rislki zaten heran tetikte ol, haknur gibi sürpriz yapma

anammm kız sendemi başladın valla ocak anaları diye degiştirelim başlıgı

canım çok merak ettik seni hoşgeldin, kesin dogurdun diyorduk ama acele etmemiş bebiş
annenlerle barıştıgınada sevindim,inşallah birdaha olumsuzluklar yaşamazsınız, kimse anne gibi olamaz çünkü

ay ıkı gun daha beklesın nolur yaa.. haftasonu surprız olmasın sımdı..
bırde dr ara ısın yoksa hafta sonu..

Back
X