• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

elektrık qıdıo burda durmadan yaa :(
bişi sorcam nolur normal olabilir diyin
ayaklarım felaket şişiyo şuanda bile kaskatı resmen kızlar napabilirim ya :(((
bide bazen cok ıslanıyo camaşırım ama akıntı qıbı deqıl sade su seklınde
korkuyorum
bunlar olaqan seylermı hı :(

normal canım benim 1 aydır şiş

kızlar doğum hikayemi yazdım liste bölümüne:nazar:

dur hemen okuyorum

kızlarr gezmeyi çokk seviyorumm benn
bugünde pazara gittim 2 saate yakın yavaş yavaş gezdimm
eve geldimm 2 idi saat
duş aldım yemek yaptımm oturdumm ama vajinamda zorlama oluyo sankii ağrıyo acıyo normalmii
ilk gebeliğim bişey bidiğimde yokk

dinlen cnm yorulmuşundur .... bişey olmaz inşş...

korkuyorum

cnm ben 36.haftamdayım.çrş kontrolüm vardı aynı benimde çamaşırım çok ıslanıyordu beyaz su gibi bende acaba suyum mu geliyor diyordum,ama sancı yok, çatı muayenesi oldum,orda suyu kontrol etti bebek mi su kaybediyor diye, meğerse bebek değilmiş çok şükür, nst ye de girdim haftaya cuma yine gidicem şuan herşey normal hayırlısı..
ama suyundan kontrolünde mutlaka bahset..

tansiyonun normalse muhtemelen o şişmenin sebebi kanın aşağıda kalmasındandır. şööle ayağını havaya dikip 10 dakka uzansan şikayetin azalır canım.
benim de sabah yataktan ilk kalktığımda oluyo ıslaklık, bazen çok oluyo ama anlayamıyorum terledim diye mi acaba yoksa suyummu geliyo diye. şu ana kadar suyun normal dedi doktor.
bide bende asıl 3-4 gündür gece yatarken kalça ağrısı oluyo, sanki romatizma olmuşum gibi, nası uyuz edici bişey anlatamam, nereye dönsem boş geçmiyo o ağrı

evet doktor banada suyun normal dedi ondan bide bebişim hiç durmuyo şükür hep hareket halinde bu yuzden rahatım biraz sanki :S
2 kere yakaladım o sekılde şaşırtıcı ıslaklıqı
şişliqe qelince nıhlenınde senınde dedıqın doqru sarkık oturuyorum ondan sanırım yuksekte tutmayı denicem saolun
sudan korkuyorum ama :(

kızlarr gezmeyi çokk seviyorumm benn
bugünde pazara gittim 2 saate yakın yavaş yavaş gezdimm
eve geldimm 2 idi saat
duş aldım yemek yaptımm oturdumm ama vajinamda zorlama oluyo sankii ağrıyo acıyo normalmii
ilk gebeliğim bişey bidiğimde yokk
aferım yor bole kendını
erken dgrasın var galıba..
az dur durdugun yerde aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kkızlar doğum sayfamızı bulamadım
linkini atsanıza
http://www.kadinlarkulubu.com/subat...at-anneleri-dogum-listesi-5.html#post22755183
al cnm
zaten kızz öyle bişey oldumu dünürüm....sinir olur insan yaa ezdirme kendini....:57:

hayattta durmam kı zaten ole olsa
valla cıkarım tepesıne kadının :1:

cnm ben 36.haftamdayım.çrş kontrolüm vardı aynı benimde çamaşırım çok ıslanıyordu beyaz su gibi bende acaba suyum mu geliyor diyordum,ama sancı yok, çatı muayenesi oldum,orda suyu kontrol etti bebek mi su kaybediyor diye, meğerse bebek değilmiş çok şükür, nst ye de girdim haftaya cuma yine gidicem şuan herşey normal hayırlısı..
ama suyundan kontrolünde mutlaka bahset..

tsk ederım canım allah kurtarsın.
ayın 30unda qıdıcem doktora mutlaka soylıcem ki 10 qun var daha :S

evet doktor banada suyun normal dedi ondan bide bebişim hiç durmuyo şükür hep hareket halinde bu yuzden rahatım biraz sanki :S
şişliqe qelince nıhlenınde senınde dedıqın doqru sarkık oturuyorum ondan sanırım yuksekte tutmayı denicem saolun

cnm kontrol et pecete falan koy suyun veya akıntının vs. yogunluguna dıkkat et su oldugu zmn sureklı yavaaas yavaaaas gelıyo. yat dınlen bıraz
yınede gecmesse drunu ara..

korkuyorum

sen 33.haftalıksın sanırım nekadar kilosu- boyu allah vakitli doğum nasip etsin..

hmm demek sudan korkuyosun :27:

ole bıse olsa anlatmam sıze zaten:):):))
ıcınız kararır valla:D
ya bıde bnm cenem kuvvetlı. bırebır kavga ederım valla dgumu bırakıpta :1:
dusunsene cataldan ebeye saldırıyormusum :52:

Sen gerçekten öyle bir dogum hastanesınde mı yapacaksın pztsı dogumu nıhlee..Allah yardımcın olsun ınsallah ..:5:

korkuyorum

Benım ayaklar davula döndu bacaklar da..Ama normalmıs bu ay için..akıntını da test yapsana ..Peçete koyacaksın altına alıp kurumaya bırakacaksın eger kuruyunca kokusuz ve renksızse suyun akıyor demekmıs..

kızlar doğum hikayemi yazdım liste bölümüne:nazar:

Hmm hemen okumam lazım süperr...:nazar: Ama senı uyarmıstık erken dogum olur cınsellıge ara wer dıye kızz...:1:Ama en ıyısını yaptın ben bıle dusunuyorum 9 ay yapmadık sımdı yapayım da cıksın kızım dıyom ..:42:

Sen gerçekten öyle bir dogum hastanesınde mı yapacaksın pztsı dogumu nıhlee..Allah yardımcın olsun ınsallah ..:5:

Benım ayaklar davula döndu bacaklar da..Ama normalmıs bu ay için..akıntını da test yapsana ..Peçete koyacaksın altına alıp kurumaya bırakacaksın eger kuruyunca kokusuz ve renksızse suyun akıyor demekmıs..

Hmm hemen okumam lazım süperr...:nazar: Ama senı uyarmıstık erken dogum olur cınsellıge ara wer dıye kızz...:1:Ama en ıyısını yaptın ben bıle dusunuyorum 9 ay yapmadık sımdı yapayım da cıksın kızım dıyom ..:42:

allah iyiliğini versin yaaa son yazın çok güldürdü beni.....:9::9: haknur buuuu herşeyi yaparrr:52:

Son düzenleme:
hmm demek sudan korkuyosun :27:

pislik yapma korkuyorum yaa :DDD
koku yoksa bebek suyu demekmi???
oızaman yedık ayvayı buqun yarın bende fırlatırım topu :D koku moku yok vallaha.
ayın onunda qıttım son kontrolume 40 cm 1840 qramdı suyu cok ıyı doqum pozısyonuda almıs daha dönmez sanmıyorum dedi dr.
ne bilim bayaqı beyendi durumumu
off ben sabah arayıp doktora qıdeyım en ıyısı
korkuyorum qercekten.
nıhleeeeeeee
:(((((((

Kızlar bana yardım edin kaçgün oldu inanın hatırlamıyorum ama sağ elimin baş parmağı nasıl zonkluyor anlatamam.doktorumu aradım dün bi merhem getirdiler kara merhem miş ama içim rahat etmedi korktum hamilelerde dikkatli kullanılmalı yazıyordu dr kullan dedi eğer geçmezse nörolojiye göster dedi şimdi sürdüm ama zonklaması devam ediyor nedir bu hey allahım sen yardım et

Şimdilik tırnak makası,torpüsü,ıslak mendili, benim gogus pedlerimi, biberon falan.. ikeadan yine oyle duvara asılan ufak bir ceplik daha aldım 6 tane bolmesi var ona bezlerini koyacagım,bir de kitap rafı gibi beyaz mdf raf aldım, biberonları,yaglarını kozmetiğini oteberiyi ona koymayı düşünüyorum...

QUOTE]

Hmm ben de alsam mı ki yaww..Şımarık senın nişan geldı sonrasında bısey yok mu doktor ne diyor?

Aaa benım-olan nerdeydın sen yaa hoşgeldın ..Neden yoktun ne zamandır??
Ne sıkıcı ,kapalı bir gün yaa

gittim ya ptesi, sancılar azalmış dinlenmeye devam et dedi,alttan muayne etti :)) korktugum gibi gecmedi 2cm acılma olmuş.. bazılarında 2 3 hafta önceden gelir dedi normal dedi..
ablamla da gorustum onunda ilk gebeliginde erken gelmiş, ben ona soylememiştim o şuanda hamile korkmasın,paniklemesin diye.. dr ilk gittigimiz gün şubatı bulmaz demişti ama şimdi bişey demedi salı yine gidicem,tekrar alttan bakarız dedi,açılma erken olmuş ya takip edelim dedi,ama ben o günden sonra temizlikte yapmıyorum,gezmiyorum da deli dana gibi,uslandım :)) tırstım .. 3 subattan sonra gelsinnn.. cok kücük benim kızımm :(büyüsün birazz

şubatın ilk bebeği kim olck acaba yavvvv 01 02 yada 02 02 de günlerde kimler doğurcak bakalım...:32::32:.

benim sezeryan olursa o tarihleri düşünüyorum,tabi erken gelmezse kuzucuk

Kızlar bana yardım edin kaçgün oldu inanın hatırlamıyorum ama sağ elimin baş parmağı nasıl zonkluyor anlatamam.doktorumu aradım dün bi merhem getirdiler kara merhem miş ama içim rahat etmedi korktum hamilelerde dikkatli kullanılmalı yazıyordu dr kullan dedi eğer geçmezse nörolojiye göster dedi şimdi sürdüm ama zonklaması devam ediyor nedir bu hey allahım sen yardım et

geçmiş olsun canım ilk defa duyuyorum acaba stresten falanmı oluyor

Geçmiş olsun uyusma normal bılıyorum da zonklamaya ınternetten bır bak canım neymıs dıye..Hamılelere sakıncalı yazıyorsa ılacını da cok kullanma ..allah korusun dıkkat et..

allah iyiliğini versin yaaa son yazın çok güldürdü beni.....:9::9: haknur buuuu herşeyi yaparrr:52:

Kızz şaka değil walla beklemek cok sıktı benı,bir de doktor 2 hafta önce bu randewumda dogumu belırleyecektı hıc oralı olmadı ben de 02.02.2012 istiyordum olmaz cok erken dedi..dün kocama söyledım denesek mı topıcte böyle oldu dıye,o da dıyor ''yolu acarım ıstersen kızıma '' dıye dalga gectı ..:1::1::1:Ama rüyamda bıle yapıyordum o işi yanı takmısım sankı ..:1:

Back
X