• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

elefera yetişemedim sana galiba
boşuna zarar vermeye çalışma eşine
nikah senin nikahın, gerekirse iliğini kurutursun ama şimdi gereği yok canım
bi de ailesine bahsetcem diyosun ama ters bi tepki alma ihitimalinide unutma çünkü o ailesi :(
sen herzamanki hanımefendi tavrını koru, sana yakışmaz çünkü anasın herşeyden önce ;)

aysecim nasılsın yaaaaa
valla bi konuşamadık naapıyosun, durumun nedir, bi sorun yoktur inşallah, eğer böyle giderse sende normal tarihlerinde yapacaksın doğumu sanırım :)

feraycım sen naapıyosun ?? herşey yolunda mı canım

elma cık buklee cik sizden ne haber ??

Nihlee o kadar tedirgin oldun ama maşallah fıstık gibi bi kız doğurdun, merakla bekliyorum seni :)

iyi valla canım nihleeyle msjlaşıyorum
yerim onun tontiş kızını yaa
canı acıyomuş gerçi
sezeryan mı töbe diyodu:1::1:

bi de ailesine bahsetcem diyosun ama ters bi tepki alma ihitimalinide unutma çünkü o ailesi :(
sen herzamanki hanımefendi tavrını koru, sana yakışmaz çünkü anasın herşeyden önce ;)

aysecim nasılsın yaaaaa
valla bi konuşamadık naapıyosun, durumun nedir, bi sorun yoktur inşallah, eğer böyle giderse sende normal tarihlerinde yapacaksın doğumu sanırım :)

Nihlee o kadar tedirgin oldun ama maşallah fıstık gibi bi kız doğurdun, merakla bekliyorum seni :)

Anaaaaaaaaaaaaaaaa vivam benim..
Yakaladım seni nihayet..
Ne bu ya ben varım sen yoksun
Sen varsın ben yokum..

Sabahtan beri eleferayla uğraştık canım ya..
Bende sorun yok şükür..
Midem yanıyor sürekli ..
İşteyim her zamanki gibi...
Amirim dükkanı bana bıraktı
Gittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Dün benim fındığın elbiselerini dürdüm ütüledim diktim dikilecekleri
koydum yerlerine...:))))

Hastane çantam hala hazır değil ama
Sen ne yaptın
Bence benim oğlan 14 şubatı bekliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrr

aysecim nasılsın yaaaaa

sağol canım hoşgeldin iyi sayılırız sen nasılsın geldiğini görmemişim bu erkekleri anlamak çok zor şu durumda akşama yemeğe misafir çağırmış yemek yapmakla uğraşıyodum allahım kendisi görüyo nefes bile almakta zorlanırken işte akıl akıl gel :)) sende ne var ne yok bi aksilik yoktur inş.

Tamam, yapmıycam ):

Baska bır gun yaparım bunu.

Sımdı toparlanıp, eve gıdeyım.

ınternet faturası ıcın aramadım, yorum yapan olmadı.
Herhalde aramam dogru olmaz.
Yarın yazarım gelısmelerı, kısmetse.

Rabbıme emanet olun.
Duanızı eksık etmeyın.

canım kendine ve bebeğine çok dikkat et artık bizler birer anne sayılırız rabbim nasip ederse inş.o yüzden elifi düşünerek hareket et bi anne gibi hareket et kendini çok üzme

Kızlar dondu kalmadı değil mi sayfa?
Burda mı herkes?
Yoksa benim sayfadan mı kaynaklı?

artık çalışmakta çok zorlanıyorum sende de oluyo mu canım ya?
sanki sırtımda çok ağır bi yük var
eşim masaj yaparkende ağrıdam ölecek gibi oluyorumm
şu iznim bi başlasaydı:50:

Son 4 günüm kaldı..
Ayrılıyorum cumaya..
Senin ne vakit şafak kaç bebeğim?

Her gece masaj yapıyor benim adam..
Adam öldü masaj yapmaktan
ben yaptırmaktan bıkmadım...:))))

artık çalışmakta çok zorlanıyorum sende de oluyo mu canım ya?
sanki sırtımda çok ağır bi yük var
eşim masaj yaparkende ağrıdam ölecek gibi oluyorumm
şu iznim bi başlasaydı:50:

benim de felaket ağrıyor sırtım birde sol omzum sanırım sütyenden hele geceleri nesef alamıyorum resmen:50:

kızlar ne oldu son durum nedir?ben çok sinirlendim kendi yaşadığım aklıma geldi fazla yazamadım...

Canım yaşadıklarını okudum da o ara eleferaya düştük kaldık sana yorum yapamadık
Ama ben olsam affetmezdim eşimi....
O an nasıl bir duyguysa
Affediyor kişi eşini..

Kadın kocasını affeebilirken...
Ben hiç duymadım...
Bir koca aldatan eşini affetti diye..
Aksine...
Aldatılan eşe sokak ortasında dehşet saçtı...
Aldatan karısını kezzapla yaktı...
Aldatan eşini balkondan attı felç ettti...
Yok bilmem ne

elefera nın durumuna çok üzüldüm.kızcağıza keşke şöyle yapmasaydın,böyle yapmasaydın diyenlerede kızıyorum.bu halde kız ne diye kassın kendini.içinden ne yapmak geliyorsa onu yapsın.
canım benim Allah yardımcın olsun.bu erkeklerin nedense çoğu böyle.bende bu tarz şeyler yaşayan biri olarak seni çok iyi anlıyorum.Rabbim yardımcın olsun.herşeyden önce Rabbime sığın.nasıl bi acı olduğunu öyle iyi biliyorum ki.için resmen kavruluyor acıdan.ben babamı çok severdim.annemle hiç anlaşamazdık ve babam ölse ben bu evde yaşayamam derdim.babam daha genç bir kadın için bizi terk etti.üniv.de idim.180 derece değişti.bize yaşatmadığı acı kalmadı.tabi o zamanlar hep inkar etti.kabul etmedi.annemi suçladı.mutlu değilim ben ondan ayrılıyorum dedi.kadın falan yok dedi.yıllar sonra o kadınla evlendi.yaşamadığımız acı kalmadı ve babamla 8-9 yıldır görüşmüyorum. babamdan sonra tekrar bi erkeğe güvendim.ailemin karşı çıkmasına rağmen direttim ve onla nişanlandık.oda adi çıktı.bi yandan benle düğün hazırlığı yaparken bi yandan beni başkasıyla aldatıyormuş.yalanlarını yakaladım.şüphelendim.inkar etti.ben ayrıldım herşey bitti.aradan çok zaman geçtikten sonra itiraf etti.tabiki geri dönmedim.şuan başkasıyla evliyim.ama bu erkeklere asla %100 güven olmaz.asla sırtını tam manasıyla yaslayamıyorsun.

kızlar ben geldim yeni doktordan ama çok az vaktim var yarın doğuma giriyorum suyu azalmıştıya muayene etti 2cm açıklık varmış suni sancı ile normal doğum yapacak ama akşama anca doğurursun dedi kızlar bana bol bol dua edin bir aksilik çıkmasın annemde gelecek yarın...kendime gelince mesaj atarım size

Haklısın...

ıyı kı varsınız.

sen de iyiki varsın canım benim

kızlar şu an hiç yazasım yok.Elefera devamlı aklımda .Napıyor,ağlıyor mu? Eşi olan adi napıyor....Bugun bizim eşimle yıldönümüz.Saolsun hala hatırlamadı.Ben onun derdine düşmüşken elefaranın durumu resmen beni şoke etti..Sayfayı açtığımda aslında eşimi şikayet edecektim.Ben ona supriz hazırlamışken o hiçbişey yapmıyor diye ...Ama şimdi ona bile yüzüm yok ...off Rabbim bu erkekleri islah etsin ne diyeyimmm...

kızlar ben geldim yeni doktordan ama çok az vaktim var yarın doğuma giriyorum suyu azalmıştıya muayene etti 2cm açıklık varmış suni sancı ile normal doğum yapacak ama akşama anca doğurursun dedi kızlar bana bol bol dua edin bir aksilik çıkmasın annemde gelecek yarın...kendime gelince mesaj atarım size

canım ilk normal doğumumuz mu geliyo? hadi hayırlısı olsun ...

sen de iyiki varsın canım benim

kızlar şu an hiç yazasım yok.Elefera devamlı aklımda .Napıyor,ağlıyor mu? Eşi olan adi napıyor....Bugun bizim eşimle yıldönümüz.Saolsun hala hatırlamadı.Ben onun derdine düşmüşken elefaranın durumu resmen beni şoke etti..Sayfayı açtığımda aslında eşimi şikayet edecektim.Ben ona supriz hazırlamışken o hiçbişey yapmıyor diye ...Ama şimdi ona bile yüzüm yok ...off Rabbim bu erkekleri islah etsin ne diyeyimmm...

bende çok etkilendim.dua edelim onun için.

aynen benimö
de eşim aynı durumda ama fayda etmiyo ki
daha 8 şubatta ayrılcam cnm ben
var daha:43:

Anladım canım varmış senin daha..
Fazla yok aslında aramızda senle..
ben 14 şubat
seninki ne zamandı doğum?

elefera nın durumuna çok üzüldüm.kızcağıza keşke şöyle yapmasaydın,böyle yapmasaydın diyenlerede kızıyorum.bu halde kız ne diye kassın kendini.içinden ne yapmak geliyorsa onu yapsın.
canım benim Allah yardımcın olsun.bu erkeklerin nedense çoğu böyle.bende bu tarz şeyler yaşayan biri olarak seni çok iyi anlıyorum.Rabbim yardımcın olsun.herşeyden önce Rabbime sığın.nasıl bi acı olduğunu öyle iyi biliyorum ki.için resmen kavruluyor acıdan.ben babamı çok severdim.annemle hiç anlaşamazdık ve babam ölse ben bu evde yaşayamam derdim.babam daha genç bir kadın için bizi terk etti.üniv.de idim.180 derece değişti.bize yaşatmadığı acı kalmadı.tabi o zamanlar hep inkar etti.kabul etmedi.annemi suçladı.mutlu değilim ben ondan ayrılıyorum dedi.kadın falan yok dedi.yıllar sonra o kadınla evlendi.yaşamadığımız acı kalmadı ve babamla 8-9 yıldır görüşmüyorum. babamdan sonra tekrar bi erkeğe güvendim.ailemin karşı çıkmasına rağmen direttim ve onla nişanlandık.oda adi çıktı.bi yandan benle düğün hazırlığı yaparken bi yandan beni başkasıyla aldatıyormuş.yalanlarını yakaladım.şüphelendim.inkar etti.ben ayrıldım herşey bitti.aradan çok zaman geçtikten sonra itiraf etti.tabiki geri dönmedim.şuan başkasıyla evliyim.ama bu erkeklere asla %100 güven olmaz.asla sırtını tam manasıyla yaslayamıyorsun.

Canım eleferaya yardıcmı olmaya çalışıyoruz hepimiz..
Elefera soruyor bizde elimizden geldiğince yorum yapıyoruz..
Mesela elefera dedi ki;

Bende erkeklerle konuşacağım diyeyim mi eşime..
Ben dahil 3 kişi...
Olmaz dedik..
Basit bir cümle kişiyi basitleştiri..

Sende az şeyler yaşamamışsın..
Ne yazık ki bende sen gibi böyle şeyler yaşadım ailemde..
Rahmetli babamın parasına asılan kadınlar yüzünden hayatımı mahfoldu..

Allah böyle şeyleri kendi yuvamızda göstermesin

Amanınnnnnnnnnnnnnnnn
HAcerim derhal bana numarını atıyorsun..
Hemn bekliyorum..
Allah yardımcın olsun bebeğim
Dualarım seninle..

Canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.
Lütfen eleferadan etkilenip eşine çama filancamım
Günün tadını çıkar emi

Back
X