2012 Şubat Anneleri

Merhaba kızlar;

Ben 12 ocakta normal doğumla kızımı kucağıma aldım. ikimiz de yeni hayata adapte olmaya çalışıyoruz bakalım. önceden sezeryan demişlerdi, benim kızım son hafta döndü:)

Teşekkürler kızlar fikirler için..Alacak eşim 100 Tl'ye gram altın onu werecegız ne yapalım ki..En yakın arkadasları bıle ceyrek werecek buyuk ıhtımalle..Bu en iyisi gibi geldi bana da...Aslında bebek bezi ve emzıkle dolu cok tatlı birşey görmustum gecen gun hastanede bırıne getırmıslerdı ..O sepetten de almayı cok ısterdım ,ama eşim diyor ki o da 60 TL wardır diyor..O zaman da anlamı kalmaz..Durumumuz bu son ay iyice borçlandık..Yapacak birşey yok,daha alacaklarımız da bitmedi..Napalım artık..

NİHLE de gelmiş ve gitmiş bilem..Kız doğurmus kadar heyecanlandım biliyor musun,bgn arkadasım doğum yaptı..Onun kadar sana da heyecanlandım..Ne güzel bağ war bu topicle aramızda di mi kızlar...

Hugocuk ;kabus ben de görüyorum terleyerek uyanıyorum bazen..Bu dönemlerde görülen rüya hatırlanıyormus belkı ondan etkılı oluyordur..

Kahvekokusu benım bıldıgım kadarıyla 4-5 cm felan cıkanlara acil doguma dıyorlar..Senınkı iyi görünüyor..Bana doktor suyumdan bıle hiç bahsetmıyor ..Ben ne yapayım ..Sen yıne iyisin..
Aşagıda ziyaretcılerın bazılarında + war onlar ne oluyor ki??
Kızlar haSTanemden geçen gün liste aldım doğum çantası için ...Bana sadece gecelik,genıs ıc camasırı ve kişisel hijyen esyaları yazmıs..Bebege de sadece zıbın tulum takımlı 4er tane eldıwen ,bere,patık vs ve 2 battanıye ..O kadar..Çok az degıl mı bu lıste yaa..Cantamı bosaltcam ama ya lazım olursa dıgerlerı dıye kararsız kaldım ..Mesela bebek bezı bıle werıyoruz dıyor,hasta bezı felan da..Bebegı bız yıkarız havluda gerekmez dıyor..Ne yapsam ki..

sağol kuzucum içim rahatladı biraz ,
insan kendine objektif olamıyor bir tek..
oysa ki sabahtan bu yana senin yazdığını okuyorum değişik sitelerde..
''4-5 cm ise su az demektir''şeklinde:31:
Rabbim hepimizi hayırlısıyla bebişlerimize kavuştursun..
bu arada benim doğum çantam da senin hastanenin yazdığı gibi neredeyse,
bez v.s gibi ıvır zıvırlar orada da halledilir rahat ol:54:

Merhaba kızlar;

Ben 12 ocakta normal doğumla kızımı kucağıma aldım. ikimiz de yeni hayata adapte olmaya çalışıyoruz bakalım. önceden sezeryan demişlerdi, benim kızım son hafta döndü:)

aboooooooo
topiğin ilk normal doğumu senmişsin
tebrik ederim canım seni
güle güle büyüt bebeğini:nazar:

Merhaba kızlar;

Süpeer hayırlı olsun ,Allah annelı babalı büyütsün bebişiini inşallah darısı başımızaa..12 günü geçmiş bile ne güzel..Doğumun normal mi oldu canım anlatırmısın nasıldı??

Merhaba kızlar;

karmacım hoşgeldin ,
kavuşturana şükür..
benim içime doğdu senin doğum yaptığın..
hatta burada defalarca sordum seni..
Rabbim analı babalı büyütsün , bahtı açık olsun meleğinin:nazar:
müsait olunca doğum hikayeni yaz ne olur:54:

çok saolun kızlar. ben sezeryana hazırlamıştım kendimi, son hafta kızım döndü ve normal doğumu beklemeye başladık. pek birşey anlamadım açıkcası, doğum ağrılarından:) artık o kadar da olsun dedim:)

çok saolun kızlar. ben sezeryana hazırlamıştım kendimi, son hafta kızım döndü ve normal doğumu beklemeye başladık. pek birşey anlamadım açıkcası, doğum ağrılarından:) artık o kadar da olsun dedim:)

37de falan doğal sancın mı geldi senin
yaa bende doğurmak istiyorum

Merhaba kızlar;

H.g canim gozun aydin darisi bizlerin basina.azimli bir kizmis kolay kolay donmez bebekler netice saglikli sihhatli uzun omru olsun

amin canım inş
nasıl bebeğin
nasıl bi duygu?
kız anlatsana doğum hikayeni falan yaz
hazır ilk normal doğuran sensin :9::9:

KARMA çok sevindim adına maşallah...
anlat doğum hikayeni çook merak ediyorum benim kuzum da dönmüş :24:
korkuyorum erken ama dimi benim :23:

35 canım.. sen bilgilisindir tatlım ya
iri bebek erken doğacak diye bişey var mı?
yada 40.hafatayı beklemeden normal doğum şansımız var mı acaba?

Ya canim ordaki olay bebegin rahim agzina yaptigi bası ve kisisel olarak saglam bi rahim agzin varsa kapaliysa kac kilo basarsa bassin acilmaz o zaman 40 haftada cok kilolu olur normal olmaz ilk dogum oldugu icin.fakat belki aciliverir rahim agzin normal dogurursun buda belli olmaz dedigim gibi kisisel bir olay.ama erken olacak diye diye bi sart yok kiminde yetmezlik felan oluyo bebek biraz kilo alip basinca hemen doguruyo buda sans isi.hayirli neyse o olsun

Ya canim ordaki olay bebegin rahim agzina yaptigi bası ve kisisel olarak saglam bi rahim agzin varsa kapaliysa kac kilo basarsa bassin acilmaz o zaman 40 haftada cok kilolu olur normal olmaz ilk dogum oldugu icin.fakat belki aciliverir rahim agzin normal dogurursun buda belli olmaz dedigim gibi kisisel bir olay.ama erken olacak diye diye bi sart yok kiminde yetmezlik felan oluyo bebek biraz kilo alip basinca hemen doguruyo buda sans isi.hayirli neyse o olsun

herşeyin hayırlısı canım benim rahim ağzımın kapalı olduğunu ve miyom olduğunu söylediler.. çok muallaktayım doğuramıycam mı ne?
Allah hayırlısını versin yinede

herşeyin hayırlısı canım benim rahim ağzımın kapalı olduğunu ve miyom olduğunu söylediler.. çok muallaktayım doğuramıycam mı ne?
Allah hayırlısını versin yinede

Hmm o zaman bebegin cikmak istesede sen izin vermezsin:) e kismet ama sezaryen olursun sende sonucta keyfi deil zaruri.bizim hayir bildiklerimizde şer,şer bildiklerimizde hayir vardir takma kafana

kızlarr dün aksam 17.00 den beri bitmeyen bir carpıntı,kusma gibi şeyler yaşadım.. alt bacaklarım cok agrıdı..
sonra beloc aldım,19.00 gibi ama gecmedi.. gece 3.00 te hastaneye koşturduk 160 a cıktı nabzım.. sonra hastanede ekg falan yaptılar,kalp ritimlerini gosteren bir cihaza da bagladılar 180 i gördü nabız.. saat 6.00 gibi saldılar ..beloc ampul yedim gecti.. sonra evegeldim 1 saat uyudum uyumadım dr randevumuza gittim, su içiyorum kusuyorum,ne yesem cıkıyor , bu sırada nabız 140 larda.. ara ara olurdu carpıntım ama artık gecmiyorr en düşük hali 110 idi şimdi 125.. bu da beni yoruyor..
sonra kadın dogumcum alalım artık bebegi seni bu kadar zorlucaksa dedi,kardiyolojiden onay istemek için sevketti.. sonra kardıyolaga gittim beloc u yükselttiler, 1 hafta boyle deneyelim bu da işe yaramazsa haftaya alınır bebek dedi...

nstye girdik sancılar artmış, acılma ilerlememiş hala 2cm ,dr yatmak yaradı şimdi gelsin isiyoruz ya acılmaz dedi :) bebegim 2 haftada 500 gr almış 2800 olmuş şaşırdımm..
ben 100 gr almışım bebek 500 gr nasıl oluyor anlamadım ,ama heralde bu sefer kat kat giyinmeden gittim ondan sanırım ..

yanii taşikardi gecmezse bende haftaya doguruyorum..

Back
X