2012 Şubat Anneleri

kızlarr dün aksam 17.00 den beri bitmeyen bir carpıntı,kusma gibi şeyler yaşadım.. alt bacaklarım cok agrıdı..
sonra beloc aldım,19.00 gibi ama gecmedi.. gece 3.00 te hastaneye koşturduk 160 a cıktı nabzım.. sonra hastanede ekg falan yaptılar,kalp ritimlerini gosteren bir cihaza da bagladılar 180 i gördü nabız.. saat 6.00 gibi saldılar ..beloc ampul yedim gecti.. sonra evegeldim 1 saat uyudum uyumadım dr randevumuza gittim, su içiyorum kusuyorum,ne yesem cıkıyor , bu sırada nabız 140 larda.. ara ara olurdu carpıntım ama artık gecmiyorr en düşük hali 110 idi şimdi 125.. bu da beni yoruyor..
sonra kadın dogumcum alalım artık bebegi seni bu kadar zorlucaksa dedi,kardiyolojiden onay istemek için sevketti.. sonra kardıyolaga gittim beloc u yükselttiler, 1 hafta boyle deneyelim bu da işe yaramazsa haftaya alınır bebek dedi...

nstye girdik sancılar artmış, acılma ilerlememiş hala 2cm ,dr yatmak yaradı şimdi gelsin isiyoruz ya acılmaz dedi :) bebegim 2 haftada 500 gr almış 2800 olmuş şaşırdımm..
ben 100 gr almışım bebek 500 gr nasıl oluyor anlamadım ,ama heralde bu sefer kat kat giyinmeden gittim ondan sanırım ..

yanii taşikardi gecmezse bende haftaya doguruyorum..

aslında kusma başlayınca açılma oluymuş diye duymuştum ben yaa:44::44: yanlış bilgi miymiş?

aslında kusma başlayınca açılma oluymuş diye duymuştum ben yaa:44::44: yanlış bilgi miymiş?

bende kusma pek geçmedi ki başlasın canım.. yani ara ara mola verdi, ama hep oldu.. acılma da 2 cm de tıkanıp kaldı.. :S normal dogurmak istiyorum bende ama olmazsa napimm önce saglıkk

bende kusma pek geçmedi ki başlasın canım.. yani ara ara mola verdi, ama hep oldu.. acılma da 2 cm de tıkanıp kaldı.. :S normal dogurmak istiyorum bende ama olmazsa napimm önce saglıkk

önce bebeğin sağlığı ve senin sağlığın gerisi boş
itiyoruz evet
ama hangisi nasipse o olsun
takıntı yapmayalım boşver:34:

slmmmm...:16::16::16:

geçmişi okumaktan akşam odu yaaa sonunda yarıda birakıp son bi kaç sayfaya geldim..
nıhlee evine dönmüş kızıyla maşallah daeısı bizim başımıza hayırlısıyla inşallah.....:nazar::nazar:

bu arada elefradan haber vaemıı yaa merak ettim çook üzüldüm....:43::43::43:

Selam kızlar..
İyi akşamlar...
Evdeyim.. Malum erkenden gerldim işten bugün..

Az önce Hacer ile görüştüm..
Saat 14:45 de Doğum olmuş..
Epidural normal doğum...

Gayet iyiydi..
bebeği emzirmiş..
Şimdi mışıl mışıl uyuyormuş..
Kızlar beni merak etmesinler dedi..
gayet iyiyiz dedi...

bebeğimiz biraz küçük olmuş...
2650 gr sanırım... Aklımda kalan...
Umarım yanlış değildir..

Boyu 50 cm miş...

Minnacıkmış..
Minnacık Musabımız...
Anasını emmiş...

cennet kokusunu getirmiş...
Allah haceri de sağ salim kurtardı..
Anne oldu...
Darısı bizim başımıza...
Kim ister sırayı?
:9::9::9::9::9:
Bukleee sana verelim mi kız?:1::1::1:

Merhaba kızlar;

Ben 12 ocakta normal doğumla kızımı kucağıma aldım. ikimiz de yeni hayata adapte olmaya çalışıyoruz bakalım. önceden sezeryan demişlerdi, benim kızım son hafta döndü:)

Allah analı babalı büyütsün arkadaşım..
uygun olduğunda doğum hikayeni yazarsan memnun oluruz..
Biliyor musun bizde seni merak ettik..
Daha 2 gün önce seni sorduk sanırım kahvekokusuyla beraberdik..

tekrardan gözün aydın..
geçmiş olsun canım..
Darısı bizim başlara..

Selam kızlar..
İyi akşamlar...

Epidural normal doğum...

Gayet iyiydi..
bebeği emzirmiş..
gayet iyiyiz dedi...

Umarım yanlış değildir..

Boyu 50 cm miş...

Minnacıkmış..
Minnacık Musabımız...
Anasını emmiş...

Anne oldu...
Darısı bizim başımıza...
Kim ister sırayı?

merhaba bayanlar nasilsiniz, dogum yapan butun arkadaslari tebrik ediyor allah anali babali buyutsun insallah, canim minnacik diyorsun ama ben 32 haftada 1.910gr bebegimi 20 gun once kucagima aldim tamam 10 gun kuvozde kaldi ama sukur atlattik hepsini, o yuzden moralinizi yuksek tutun dr zaten 34 haftadan sonra normal bakiyolar dogum olayina olsada priblem degil tabi, valla bayanlar zaman nasil geciyor hic anlamiyorum cok guzel bir duygu, hepinizi opuyorum.

Merhaba kızlar;

Ben 12 ocakta normal doğumla kızımı kucağıma aldım. ikimiz de yeni hayata adapte olmaya çalışıyoruz bakalım. önceden sezeryan demişlerdi, benim kızım son hafta döndü:)
gözün adın canım allah analı babalı büyütsün inşallah

37de falan doğal sancın mı geldi senin
yaa bende doğurmak istiyorum

yavrum daha küçük senin minnoşun dur hele sen benden de sonrasın :51:
kırmızı çilek ben bu bukleyi yolacam artık:41:,seni beklemedigi gibi benide beklemicek bu kız,
BUKLEE bari sen bozma sırayı:53:

Selam kızlar..
İyi akşamlar...

Epidural normal doğum...

Gayet iyiydi..
bebeği emzirmiş..
gayet iyiyiz dedi...

Umarım yanlış değildir..

Boyu 50 cm miş...

Minnacıkmış..
Minnacık Musabımız...
Anasını emmiş...

Anne oldu...
Darısı bizim başımıza...
Kim ister sırayı?

normal dogumlarda geliyor, umarum herkes bebegini kucagına alır sağlıkla, ultrasonda kaç görünüodu acaba bebegin kilosu ne kadar oynamışsa

Selam kızlar..
İyi akşamlar...

Epidural normal doğum...

Gayet iyiydi..
bebeği emzirmiş..
gayet iyiyiz dedi...

Umarım yanlış değildir..

Boyu 50 cm miş...

Minnacıkmış..
Minnacık Musabımız...
Anasını emmiş...

Anne oldu...
Darısı bizim başımıza...
Kim ister sırayı?

Ah maşallah ya, bebeğin suyuydu, hareketiydi pek tedirgindi Hacer. Hayırlısıyla almış kuzusunu koynuna... Darısı başımıza inşallah...

merhaba bayanlar nasilsiniz, dogum yapan butun arkadaslari tebrik ediyor allah anali babali buyutsun insallah, canim minnacik diyorsun ama ben 32 haftada 1.910gr bebegimi 20 gun once kucagima aldim tamam 10 gun kuvozde kaldi ama sukur atlattik hepsini, o yuzden moralinizi yuksek tutun dr zaten 34 haftadan sonra normal bakiyolar dogum olayina olsada priblem degil tabi, valla bayanlar zaman nasil geciyor hic anlamiyorum cok guzel bir duygu, hepinizi opuyorum.

Canım berfinbilgenim...
Biliyorum seninki ansızın oldu..
32. haftandaydın..
1910 kg ile kıyaslanmaz elbet 2650 kg...
Ama o da 38+1 inci haftaya göre değerlendiriyor

Şimdi nasıl kızın?
Kilosu durumu?
Anlat kızın nasıl?
Kız diye hatırlıyorum seninkini ben..
Sütünü verdin değil mi?
Emmiyor mu?

Son düzenleme:
Selam kızlar..
İyi akşamlar...

Epidural normal doğum...

Gayet iyiydi..
bebeği emzirmiş..
gayet iyiyiz dedi...

Umarım yanlış değildir..

Boyu 50 cm miş...

Minnacıkmış..
Minnacık Musabımız...
Anasını emmiş...

Anne oldu...
Darısı bizim başımıza...
Kim ister sırayı?

eğer hacerden normal doğum bulaşacaksa
ver annem sırayı bana
talibim:9::9:

Evet canım... İnşallah yardımcı olabilirim...

Ben Fen ve teknoloji öğretmeniyim, geçtiğimiz Temmuzda karnımda kızımla sınava girdim ve şükür 89 puan aldım. Atama için başvurdum amma doğuyu falan yazmadığım için atamam yapılmadı. Önümdeki bayağı adayı eritmiş olduk böylece. Malumun yeni bir atama haberi var ve bunda kısmetse atanmak istiyorum. Merakım şu: atanırsam bu karnı burnunda halimle nasıl giderim? Gidemezsem izne ayrılma gibi bir hakkım var mı hemen? Doğum izni vs. için asaletin tasdik olması mı gerekiyor? Mevzuatı karıştırayım dedim, sorularıma cevap alamadım. Şimdiden başını ağrıttım ya hakkını et canım...

arasam mı haceri
çok mu yorgundur acaba
en usgde dr ne kadar demiştide bu bebek böyle doğdu
kafamda çok soru işaretleri oluştu canım
bayrağıda kaptım gidiyorum :10::10:

Allah iyiliğini versin Buklee, çiroz çiroz diye diye bebiki yaptın 3000 gr. :nazar: Şimdi senden özenip ne yesem ne içsem de benim 2400 gr.lık kızımı yarıştırsam :49: Hatun bayrağı da aldı eline, tamam artık tutmasınlar bacımı :9:

Ben Fen ve teknoloji öğretmeniyim, geçtiğimiz Temmuzda karnımda kızımla sınava girdim ve şükür 89 puan aldım. Atama için başvurdum amma doğuyu falan yazmadığım için atamam yapılmadı. Önümdeki bayağı adayı eritmiş olduk böylece. Malumun yeni bir atama haberi var ve bunda kısmetse atanmak istiyorum. Merakım şu: atanırsam bu karnı burnunda halimle nasıl giderim? Gidemezsem izne ayrılma gibi bir hakkım var mı hemen? Doğum izni vs. için asaletin tasdik olması mı gerekiyor? Mevzuatı karıştırayım dedim, sorularıma cevap alamadım. Şimdiden başını ağrıttım ya hakkını et canım...

selam canım ayşebahara sormuşsun ama bende atladım hemen
öncelikle inşallah atanırsın kolay degil o puanı almak aynı branşta oldugumuz için seni çok iyi anlıyorum allah yardımcın olsun
gelelim soruna
bu sene bi arkadaşım atandı,agustosta dogum yaptı sadece dogumdan sonraki iznini kullanabildi, bikaç hafta raporuda zor aldı
okulu çok sıkıntı çıkardı ama kurban bayramından sonrada gitti,ona dedikleri şu
stajyerligin kalkmadıgı için ücretsiz izin kullamazsın, eylülde okula başladıgı içinde dogumdan öncedekinide kullanazsın demişler
açıklayabildimmi bilmem biraz karışık oldu

Back
X