Canım hacer
epidural normal doğum
2800 kg
50 cm
Adı Musab Emre
Canım nihle ne demek gülüm?
Canım göğsüm de zaten yara vardı
Benimki ısır ısır yara yapmıştı
Dün karabiber sürünce nasıl yanıyorum ben
görsen gülerdin..
hangı tarıhte. cnm
tahmn edebılıyorum sen bılırsın
bendede felaket maceralar oldu en komıgı hemsıre ve ablamdı
ablam zırt pırt manmunluk yapıyo gulduruyo habıre hastanede ablam kardesım ve esım kaldık
ablamlar gulustukce ben aglıyordum cunku guldukce yaram acıyordu ben agladıkca onlar daha cok guluyorlardı benım soylenmelerıme
dedım duruunn az kaldı canınıza okucam
helekı gelmısler ben acımdan kıvranıyorum gecenın 12sınde cıg kofte almıs yıyorlar
gobek marulu kardesım tavsan gıbı yıyodu bıan cnm ıstedı kızdım ne o ole tavsan gıbı hart hart taklıtını yaptım bıde bunlar koptu
ablam dıyokı o kızgınlıkla bı taklıt yaptın kı sen bıle duramazdın bende bu sefer kendıme guldum haydaa canım yandı
helekı oksuruk yokmu!!!!!!
oksıjenden dolayı bende olustu cok afersınız balgam atamıyorum bı turlu!
hemsırem geldı yaslıcaydı ama en tecrubelerı allah razı olsun cok yardım ettı bana
bu olay harıcınde tabı

bana cok acı geldı

oksuremıyorum oluyorum dedım ıkı kez patlatırcasına oksurdum cok agladım.
bak sımdı bıse yapacaz dedı ben sana oksur dıcem sen oksurcen dedı tm dedım zaten sıkısmısım oluyorum

sırtıma bı vurdu oksur dıyerek bnm cıgerler dokuldu

ama pes pese

o ankı bakısım saheserlıkmıs ablam oyle dıyo
aysem bu agızdakı pamukcukluk nedır bana ole olmasın dıye gogsunu ve bebegın agsını karbonatlı su ıle ıslat dedıler dogruluk oranı nedır bunun:S
senin göğsünde yara oldu mu? bebeiş kaç kilo doğdu??bu arada bazıları 1 yıl kadar adet olmazmış sen hemen oldun vücudun da düzene girmiştir karnın şiş gezmezsin en azından...kaç kilo gitti şimdiilik??
yok olmadı ama sızlıyor olur dıye korkuyorum 3650 dgdu evet karnım ınıyor bu durum da cok guzel:) 6-7 gıttı
liste nerdeydi yaa bizde bakalım:26:
http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/493283-2012-subat-anneleri-dogum-listesi.html :)
Selam herkese;
nihleecim sen doğurdun mu gözün aydın, allah analı babalı büyütsün. ben de doğurdum 12'sinde:)
oooo hayırlı olsun cnm rabbım hayırlı omur versın:)
yoklugunda demek dogurdun he

bılgılerını verde eklım hemencık

cunku cıkacam cok oturmayayım.
maşallah nihlecimm çok çabuk toparlandın neşende yerinde darısı hepiciğimizin başına
elhamdurullah rabbıme sulur cnm