kızlar selamlar ben doğum yaptım :)salı günü doktoruma gidip 37.hafta muayenemi olcakken p.tesi gecesi 2 gibi durup dururken suyum gelmesi nedeniyle apar topar hataneye gittik. bi anda 1 litre falan su geldi. hastaneye gittiğimizde hemen yatış yaptılar. sabaha kadar bekledik fakat sancım gelmedi. bende suni sancı istemediğim için sabah dokturuma sezeryan olmak istediğimi söyledim peki dedi. anestezi uzmanı spinal sezeryan önerdi başta istemedim dayanamam ameliyatı görmeye korkarım dedim ama ısrarla tavsiye etti. eğer dayanamazsan bayıltıcam söz dedi. bende kabul ettim. sabah 9:30 gibi ameliyata girdim gayet iyi geçti. korkulacak hiçbişey yokmuş :)
10:30 da yavrumu ilk emzirme operasyonumu yaptım. 1 gece hastanede yatıp bugün taburcu oldum. şuan evimde yatağımdayım :)
kızlar herşey yolunda ve hiçbişeyden korkmayın. doktorunuza güvenin, korkuyorum diyip yönlendirmeyin çünkü onlar sizi anlıyo inanın. inşallah hepiniz tez zamanda kurtulursunuz. bebeğim kucağımsa şuan böyle bir duygu yok, tarifsiz
hepinize kucak dolusu sevgiler, öpücükler..
nihlee seninle beraber korktuk ve nerdeyse aynı zamanda doğurmuş olduk
tek tek ism yazmıycam hepinizi çok merak ediyorum en kısa sürede görüşürüz.[/QUOTE
canım gözün aydın ya, ben dogurdu galiba derken hiç inanarak söylememiştim,daha günün vardı,ben vardım sırada
allah size bagışlasın bebeginizi canım kaç kilo dogdu
kaloriferin üzerinde yoğurt mayaladım çok güzel olmuşş
annemede söyledim nerde olmadık bişey var aklına gelir yaparsın sivri kafa dedüü
kız bende kaloriferin üzerinde denedim ama unuttum sabaha kadar kaldı ve sonuç ekşimişti,sen allahtan fazla bekletmemişsin
demincek sormuştum ama kaynadı arada
ya bikaç gündür böyle ağrılı tekmeler yiyorum alttan alttan
aşarıya vuruyo direk
karnımda eskisi gibi değil indi biraz rahatım karnımdan yana
hareketlerini eskiden karnımda hissederdim şimdi çıktı çıkacak kadar aşarda hissediyorum
böyle olan varmıki
doğumummu yaklaştı erkenmi olacak acep
kız sıranı bekle

ya ben varım sıra da deli olacam herkes doguruyor
bukle ile sende dogurursan artık ben dayanamam