2012 Şubat Anneleri

Tmm surmıcem söz :26:

Yıcem dayanamıyorum bukLem :(((
Bu arada bıtek benmı kaLdım subatta doqurcak dıe uzuLme baCım
Ben senınLe doqurcam sana söz :)
yarın 34 hafta oLuoruz :nazar:
Ins subatta qeLıcek meLeqım
Karnım koccccccCaman oLdu :1:

6 gün var daha 3-5 kişi daha dogurursa ocak topiği olacaz zaten
:34:

enice kız doğum yapmadınmı sen daha:1::1: benle sen daha çokk bekliyecez belirti falan varmı sende

yok kız ama psikolojik olarak hazırlıcam kendimi bugün itibari ile biyerlerim agrımaya başlıcak:52:
sadece kasıklarımda agrı oluyor,ama belden gelmiyo agrılar

mrb kızlar bir sorum olacak ben 36. haftama girdim birkaç saattir bebek hiç tekme atmıyor hatta 3 saat oldu diyebilirim çok korkuyorum ne olur cevap yazın..normal mi?

mrb kızlar bir sorum olacak ben 36. haftama girdim birkaç saattir bebek hiç tekme atmıyor hatta 3 saat oldu diyebilirim çok korkuyorum ne olur cevap yazın..normal mi?

canım tatlı bişeyler ye çikolata falan ve uzan hissetmiyo olabilirsin
hala hareket etmiyorsa hemen doktorunu ara bence

canım korkma tatlı bişeyler ye sol tArafa YAT DİNLEN sabaha kadar hissetmesen dr git benimki bazen günde 1 defa tek atıyordu bide 36. hafta yerleri gittikçe daraldığı için normaldir diye biliyorum

selam kızlar nasılsınız ay son 2 ıs gunum kaldı hergun okuyorum ama yatarak okumaktan yazmaya usenıyorum vallahı:)
karnm sankı azcık ındı oglusum ne zmn gelır acaba ya

dün gece yatarken aklıma geldin ve uyuyana kadar dua ettim sana
inş Allah gönlüne göre versin canım..

canımmm çok teşekkur ederım..allahım razı olsun..
hamıleliğim devam etseydı benım de sayılı günlerim kalmıştı ama hayırlısı bu şekıldeymış
hergün bi merakla giriyorum heyecanlanıyorum yazılarınızı okuyunca..
tanımıyorum ama bana rahatlık verıyosunuz yemınle..
sizleri çok sevıyorum ıyı kı varsınız..
allahım yavrularınızı ve sizleri korusun inşallah...

selam kızlar nasılsınız ay son 2 ıs gunum kaldı hergun okuyorum ama yatarak okumaktan yazmaya usenıyorum vallahı:)
karnm sankı azcık ındı oglusum ne zmn gelır acaba ya

canım hiç belli olmaz 37 haftalık olan bi çok arkadaş dogurdu, sen kendini nasıl hissediyorsun,sende ocak annesi olabilirsin yani,ama sabret biraz daha biz varız:42:

viva sen ne geziosun buralarda bebiş uyuyormu
ya çok şaşırttın beni, bugün ordum kızlara viva nerde acaba dogurdumu diye
ama kendim bile ciddiye almamıştım daha zamanın var diye
nasılsın, agrın varmı

canım bende 36 haftalıgım benmkininde hareketleri cok azaldı..... uzun bi süre hareket etmiyo ama o kadar 3 saat falan degildir..... sana öyle geliyodur yeri daraldıgından hareketleri yavaş ve o kadar hissedecek kadar degildr ... çikolata yada ballı süt iç uzan 1 saat kadar falan hareketlenir mutlaka endişe etme

canım tatlı bişeyler ye çikolata falan ve uzan hissetmiyo olabilirsin
hala hareket etmiyorsa hemen doktorunu ara bence

çikolata yedim hareket yok doktorum cevap vermiyor eşime de diyemiyorum birkaç kez daaha endişelnmiştim paniklemiştim çok korkmuştu...şimdi desem benden daha panik olur..çok kötüyümm

canım normal görünüyo şimdilik inşallah bi aksilik olmaz
benim karnım çok büyük aşagı indi ama yukarıdada bayagı var
düşecek gibi yani heran çıkacak pozisyonda bebek

hadi ya aman ocak annesı olmıyım ben ya daha ızne cıkmadım 1 2 hafta dınlenmek ıstıorum 39 ıcınde olsun benım karnım buyuk degıl asagı cok az ındı bende normal ıstıorum epidural dusunuyormusunn?

Back
X