2012 Şubat Anneleri

ben geldim kızlar
ya öğleye kadar kendim gelemiyorum,halsizlik çöküyo bana dayanamayıp yatıyorum
evde oturmaktan sanırım sizneler yapıyosunuz

Ne zaman ewde olsam hava miss gibi,ne zaman cıksam kara kış ..Pofff....Yarın doktor randewum war kar yağacak dıyordu haberler..Bgn ewdeyim ,günlük güneşlik..Ama cıkmaya mecalım yok..Gerçekten kızlar calısmaya dewam edenlere Allah sabır wersın ..Ben erkenden cıktım izne cok rahatım ..Hatta dınlenmekten bıle yoruldum..:2:

çok zor dimi ben yaşamadım ilk bebeğim olacak ama tahmin edebiliyorum sanırım evladını arkanda ağlarken bırakmak zorunda kalmak sabır güzelim sabır bak bitti günde bitmek üzere bi bakmışın yarın emeklisin hayırlısıyla :)

Sabır evet pomağım hep sabır diyorum..
Ardından bakakaldım ama arabanın..
Bi de bir ağlamaklı türkü arka fonda
Yokta aslında öyle bişey
Ben duyuyorum resmen sazla söylenen bir türkü

İnşallah canım

az kaldı kuzum 1 hafta 2 gün kaldı çalışabilir aldım sürünüyorum mecbur

kız zaten son günün
ne bu haller
çalışmak istemiyomuş sanki kaç saati kaldı şurda:30:

Son 2 saat ama gel bana sor canım..
Bi de müdür kafalı diyormuş benim için
Çalışmıyor ben onu 2. dönem nasıl çalıştıracağım
Hamile diye çalıştırmıyorum fazla demiş:52:
Dedim bulursa eğer çalıştırsın:33::33::33::35::35:

Kızlar ahanda yine afakanlar bastı beni yav çok terliyorum ben ne olacak benim bu halim menepoza girmiş gacılara döndüm,ben gidiyom hatta duşa girmekten vazcaydım çıkıyorum dışarı kendinize bebeğinize çok çok iyi bakın akşama görüşürüz umarım doğurmazsak

ben geldim kızlar
ya öğleye kadar kendim gelemiyorum,halsizlik çöküyo bana dayanamayıp yatıyorum
evde oturmaktan sanırım sizneler yapıyosunuz

bizde işte bunlıyoruz canım ya
bitsede gitsek diyoruz:1:

Ne zaman ewde olsam hava miss gibi,ne zaman cıksam kara kış ..Pofff....Yarın doktor randewum war kar yağacak dıyordu haberler..Bgn ewdeyim ,günlük güneşlik..Ama cıkmaya mecalım yok..Gerçekten kızlar calısmaya dewam edenlere Allah sabır wersın ..Ben erkenden cıktım izne cok rahatım ..Hatta dınlenmekten bıle yoruldum..:2:

canım boşver kar daha güzel bence
ferah ferahh
öyle düşünme randevundan sonra gez dolaş olmadı bişeyler içmeye gidersin olmaz mı?:34:

Hoşgeldinnnn çok çok geçmiş olsun ağır bi grip geçirmişsin şimdi nasılsın bebişin nasıl kısmet böyle izne çıkmakmış demek,bende doğuma kadar hep çalışırım demiştim canım ama daha 2 aylıkken düşük riski yaşadım 2 ay yatınca mecbur işten ayrıldım o zamandan beride evdeyim bazen çok sıkıcı oluyordu halende öyle ama en azından bu son haftalarda zaten çalışmaya hiç halin kalmıyor evde olmak en iyisi diyosun.Nıhle çok iyi kızcazıda iyi henüz yok ama gelir oda sanırım bu aralar siteye malum o artık anne öncelikleri var ,allah ım hepimizi bir avazda kurtarsın doğum yapan arkadaşlarımızada evlatlarıyla sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah.Yazılanları okudukça sıra bize geli ya kendimi kurbanda satılan koyunlara benzetiyorum bazen valla bakın çok korkuyom kızlar dalga geçmiyom hııı:emir_bebek: ahanda şuan bebeğim böyle dönüyor karnımda ee napsın oğlum yeri daraldı kilo aldı başını gidiyo rejime sokucam onu hele bi alayım kucama ana oğul spor yapıcaz

sok saol bıtanemmmm ıyııym cok sukur hemn gecmez tabı var kırgınlıklıkları ama bunada sukur bebgım ıyı cok sukur donup duruyor oglum senın dedgın gıbı bızde rejım gırıcazz sevındım nıhlenın ıyı oldguna allhım bızede nasıp etsın o gunlerı işllahhh

bizde işte bunlıyoruz canım ya
bitsede gitsek diyoruz:1:

canım boşver kar daha güzel bence
ferah ferahh
öyle düşünme randevundan sonra gez dolaş olmadı bişeyler içmeye gidersin olmaz mı?:34:

Bide kızlar izne ayrıldıkça azalıyoruz..
Şubat diye ocakta doğurdular bunlar:))
tam 10 kişi ya....
2 si aralıkta
8 i şubatta...
:21::21::21:

Sen de hala çalışmaya devam dimi

Humana Still Tea al birde canım..
Rezene kokulu tanecikli bir çay
Çok tatlı..
bana etkisi oluyordu..
canım bu çayı 8. aydan itibaren kullanın ,sütünüz artsın diyolar.Etkisi olur mu acaba ???
Bu arada dr. konusunda başka şansım yok galiba :50: burada kimseyi bilmiyorum

sevgili buklee ve bennebileyim
ben akşam suyumun gelmesinden sabah 9a kadar bekledim belki o arada vücut kendini süt için hazırlamış olabilir
belki ondan sütüm çabuk geldi
herkes te aynı olmuyomuş tabi ama sezeryanda olsa 2 saat içinde geliyomuş süt
bebeğim önce sütünü emiyo ama emzirmek zor çünkü sürekli kafasını çaviriyo, kımıldıyo memeyi tutamıyo, tutsa yamuk tutuyo canım yanıyo falan, zor bi iş yani, sabırlı olmak lazım çünkü ter boşalıyo her yerimden
hadi sütü içti diyelim bu seferde bir gaz
yarabbim ciyak ciyak bağırıyo yarım saat bir saat belki kucağında pış pış yaparak bi gaklasın bi osursun bi kaka yapsın diye kendinden geçiyosun
hadi oda bitti diyelim kaka yapmışsa yandınız zaten, benimki yatağa sırtüstü yatarsa gıcık oluyo, altı açılırsa gıcık oluyo ve ıslak mendilede gıcık çünkü serin geliyo tabi poposuna
ama eğer hepsini başarıyla atlatırsanız 2 saat falan uyuyup bi sonrakine hazırlıyo beni
kesinlikle tek başına yapılacak iş değil, ya bir yakınınız ya eşiniz sizinle olacak, insan dayanamıyo ben ilk gün hüngür hüngür ağladım, yok dedim yapamıycam yetişemiycem. kucağımda bitürlü gazı çıkmıyo, eltim yapıyo ben yapamıyorum nasıl sinirim bozuldu, ama inanın ikinci gün daha iyi. huyumuzu suyumuzu anlıyoruz, yeni çözümler üretiyoruz :)

birinden mutlaka destek almanız lazım, tecrübeli biri olsun, hastanede yanınızda kim kalacaksa o da işi bilen bebek büyütmüş biri olsun
ben yerim onu yerrrrrr:emir_bebek:

herkese selamlar gusel annler gunlerdır suren atsli grıp gecırdıkten sonra yıne geldım serumlar ıgneler ılaçlar vs.dogurmadım oglusum hala gobısmde baklaımm kısmet ne zman ıse bu arada mecbur ızne ayrdıl dım önceden doktorum rapor yazdı kısmet böle ımıss

hepınızı cok ölzedım cok mrk ettım ve nıhleyı cok mrk ettım nasıl ıyımıı?
çok geçmiş olsun canım . ben de çalısıyorum hala ama ağrılarım o kadar çok ki sanırım senin gibi mecbur izne ayrılacağım:44:

Byebye hoşgeldın artık ewdesın kurtuldun iş stresınden darısı dıgerlerının basınaa..
Karats ben yazmıstım satlarımız aynı dıye,sen bukle yazdı sanmıssın ..Bukle benım bebek minicik demıstım ..Sen de Katrats yazdı sanmıssın hehee:1:
Nihle de nerde gerçekten yaw..

hosbuldum canım cok sukur evdeyım kızsmet bölemıs evet cnm

tam 10 kişi ya....
2 si aralıkta
8 i şubatta...

şu son zamanlar hiç geçmiyor ya saatler gün gibi, günler hafta gibi
ne güzel dogm yapanlar yeni bir hayata başladı
bende istiyorum artık:15:

canım bu çayı 8. aydan itibaren kullanın ,sütünüz artsın diyolar.Etkisi olur mu acaba ???

çok geçmiş olsun canım . ben de çalısıyorum hala ama ağrılarım o kadar çok ki sanırım senin gibi mecbur izne ayrılacağım:44:

Canım evet faydası oluyor
Garip ama belki piskolojik belki değil ama
Bende süper etkili oldu
Doldu doldu böyle..
Taş gibi

hosbuldum canım cok sukur evdeyım kızsmet bölemıs evet cnm

Canım hoşgeldin..
geçmiş olsun dedim görmedin bbbye
naasılın

saol anım benım bend uzuldum bastan ama hıcbısey ebgımden önemllı degıl hepımız ıcın öle ama canım eger kendını ıyı hıssetmıyorsan cık canım ıznıne olsun bıtsın

tam 10 kişi ya....
2 si aralıkta
8 i şubatta...

bende doğurcam
banane bennebileyim dedi ya aklımda kaldı
akşam ıkıncam küvette doğurcam
hiç kimse beklemiyo şubatı
ben niye bekleyeyim
çalışmayacamda:43:

geçen gün böbrek genişlemesi oldugunu soylemiştim size, doktorum sezeryan dedi 36 haftalığız bebeğimde 3 kilo sizce 1-2 hafta daha sabretsem mi? ama çok ağrım var.birde sezeryan doğum için hastane çantasına ne koyucaz bilgisi olan varmı?

bende doğurcam
ben niye bekleyeyim

[/B]

dogur kız dogur arkandayım artık,çalşmada kocişler çalışsın biz onların sıpacıklarını taşıyoruz:8:

şu son zamanlar hiç geçmiyor ya saatler gün gibi, günler hafta gibi
ne güzel dogm yapanlar yeni bir hayata başladı
bende istiyorum artık:15:

Sivasın yolları nasıl karlı mı burası gibi?
Zaman geçmiyor dedin ya...
sabah haberlerine bakarken msj geçti..
Sivastan biri Fatih portakala diyordu..
Ankara nın karına değil sivasın karına bakın siz diye:)))
o geldi aklıma..

İnan anne olmak başka bişey
Tüm vaktini alıyor
Onun gözlerine bakmak...
Altını değiştirmek
İlk banyosu falan...
Hele oğlum bezini değiştirmeyi beceremiyorum tamam mı o zamanalr.
Bi açıyorum..
Tam o anı bekliyormuş sıpa
Hem kendi üstüne hem benim hem koltukların..
Sonra akıllandım aama
altına bez serdim hep:))))

Kızlarda aynı haaaaaaaaa
sanmayın onlar yapmıyor
Yamuk yumuk her yee yapıyorlar onlar da:))
Oğlan sadece hem kendine hem bana:))))

Az kaldı bak senin..
38+2 desin enicem..
Her an doğurabilirsin kuzum...
:emir_bebek::emir_bebek:

geçen gün böbrek genişlemesi oldugunu soylemiştim size, doktorum sezeryan dedi 36 haftalığız bebeğimde 3 kilo sizce 1-2 hafta daha sabretsem mi? ama çok ağrım var.birde sezeryan doğum için hastane çantasına ne koyucaz bilgisi olan varmı?

canım doktoruna güven bence, hem senin sağlıgın hemde bebegin saglıgı için en dogrusu doktorun dediğidir bence, kilosuda gayet iyi

Canım evet faydası oluyor
Garip ama belki piskolojik belki değil ama
Bende süper etkili oldu
Doldu doldu böyle..
Taş gibi
ozaman bugun gidip koşa koşa alıcam o çayı :34:

saol anım benım bend uzuldum bastan ama hıcbısey ebgımden önemllı degıl hepımız ıcın öle ama canım eger kendını ıyı hıssetmıyorsan cık canım ıznıne olsun bıtsın
aynen öyle canım valla .Büyük ihtimalle çıkıcam zaten .Umarım benimki çok bekletmez de 37 . haftamda geliverir:49:

bende doğurcam
ben niye bekleyeyim

[/B]

kızz durr :45: biz asıl şubat anneleri olarak bekleyelim azıcık.Topiğimizin hatrına sabret azıcık daha :34:

Sivasın yolları nasıl karlı mı burası gibi?
Zaman geçmiyor dedin ya...
sabah haberlerine bakarken msj geçti..
Sivastan biri Fatih portakala diyordu..
Ankara nın karına değil sivasın karına bakın siz diye:)))
o geldi aklıma..

İnan anne olmak başka bişey
Tüm vaktini alıyor
Onun gözlerine bakmak...
Altını değiştirmek
İlk banyosu falan...
Hele oğlum bezini değiştirmeyi beceremiyorum tamam mı o zamanalr.
Bi açıyorum..
Tam o anı bekliyormuş sıpa
Hem kendi üstüne hem benim hem koltukların..
Sonra akıllandım aama
altına bez serdim hep:))))

Kızlarda aynı haaaaaaaaa
sanmayın onlar yapmıyor
Yamuk yumuk her yee yapıyorlar onlar da:))
Oğlan sadece hem kendine hem bana:))))

Az kaldı bak senin..
38+2 desin enicem..
Her an doğurabilirsin kuzum...
:emir_bebek::emir_bebek:

canımbenim kar okadar çokki sogukta var çıkamıyorum kayıp düşerim diye,evde sıkıdım
allahım anlattıkların okdar güzelki,
inşallah bizede nasip olur o günler
aslında acele ediyorum ama ocakta olsunda hiç istemiyorum
rabbim hayırlısını versin

Back
X