- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #58.981
Bizim satlar aynı sayılır..
Doğum için gün verdi mi doktorun canım?
pazartesı öğrenıcem bacımmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim satlar aynı sayılır..
Doğum için gün verdi mi doktorun canım?
dogur kız dogur arkandayım artık,çalşmada kocişler çalışsın biz onların sıpacıklarını taşıyoruz![]()
bende doğurcam
banane bennebileyim dedi ya aklımda kaldı
akşam ıkıncam küvette doğurcam
hiç kimse beklemiyo şubatı
ben niye bekleyeyim
çalışmayacamda
[/B]
geçen gün böbrek genişlemesi oldugunu soylemiştim size, doktorum sezeryan dedi 36 haftalığız bebeğimde 3 kilo sizce 1-2 hafta daha sabretsem mi? ama çok ağrım var.birde sezeryan doğum için hastane çantasına ne koyucaz bilgisi olan varmı?
ozaman bugun gidip koşa koşa alıcam o çayı
aynen öyle canım valla .Büyük ihtimalle çıkıcam zaten .Umarım benimki çok bekletmez de 37 . haftamda geliverir
kızz durrbiz asıl şubat anneleri olarak bekleyelim azıcık.Topiğimizin hatrına sabret azıcık daha
![]()
günaydın kızlarr
demin tuvalete gittim peçeteyle silerken açık pembe sümüksü sıvı vardı yoğun kıvamlı
korktum önce eşimde yok işe gitti
netten baktım nişan olabilir diyo ilkkez duydum
akıntım oluyodu hatta iki gündür artmştı filan ama bu kadar yoğun gelmemişti hiç
bebiş uyumuyo şuan hareketli kasıklarıma doğru baslı yapıyo
hastanede uzak haftaya kontrolumuz
birde bu amniyo sıvısı nasıl bişeyy geliyo anlarız değilmi suyumuz gelince
bazen az az geliyomuş filan diye okudumda
anlarmıyımki
kafam karıştı iyice
ozaman bugun gidip koşa koşa alıcam o çayı
aynen öyle canım valla .Büyük ihtimalle çıkıcam zaten .Umarım benimki çok bekletmez de 37 . haftamda geliverir
allh gonlune gore versın canım benım
kızceler hacer dogurmus karats dogurmus hemde normal masşallah aselkuzum dogurmuss ya ben yneı gordumm allh masllahh onlara ıyı lermı hepsııı
bu arada benım ayaklaırm cok sıstı kızlar npasm gecmıyorrr ya
kızceler hacer dogurmus karatx dogurmus hemde normal masşallah aselkuzum dogurmuss ya ben yneı gordumm allh masllahh onlara ıyı lermı hepsııı
allahmı söyletti kız
ben ne zaman doğurdum kiii![]()
doguralım kız ıkınma egzersizlerine bakayım ben bi,seni tek bırakmam kuzum gel akşam beraber doğuralım
canım bende 2 gündür acayip kötüyüm, öğlene kadar zor kendime geliyorum, bu haftanın özelligi bu demekkimerhaba kızlar anca gelebildim bu gün ne kadar uyuyorum ya anlamadım okdar yorgun bitkinimki anlatamam
kız sen doğuruyon galiba çünkü doktor sümüksü haff pembe akıntın gelirse nişandır dedi 24 72 saat içinde heran doğum başlıyabilir tabi bu 15 gün içindede olabilir ama bu tür şikatle gelen arkdaşlar en fazla 3 gün içinde doğum gerçekleşiyor dedi habeerin ola
canım benim o, kızlarda ekli görünce kesin bizdendir dedim, ama bende bi türlü çıkaramamıştım mesaj atacaktım artıkbugün beni faceden biri eklemiş kızlar hanginiz bakiiimmmmmmmmm..
seçemedim
kızceler hacer dogurmus karatx dogurmus hemde normal masşallah aselkuzum dogurmuss ya ben yneı gordumm allh masllahh onlara ıyı lermı hepsııı
kız biz unuttuk söylemeyi dimi sana
herkes doğurdu
kalakaldık diye
kuzum ayaklarını yüksekte tut biraz
tam anlamıyla geçmiyo ama
azda olsa rahatlıyosunn
ooo valla ne guselll cok sevındımm neyse artık burdayım yakından takıp edıcem sızı
aykalrım:14.:öle yapıyım barı kusum ya cok kotu oldular
send eızne ayrılabılrıyorusn bılıyorsun dımı rapor yazıyor doktorunn erken ayrılıyorsunn bılgın yoksa sölıym dedım
doguralım kız ıkınma egzersizlerine bakayım ben bi,
canım bende 2 gündür acayip kötüyüm, öğlene kadar zor kendime geliyorum, bu haftanın özelligi bu demekki
canım benim o, kızlarda ekli görünce kesin bizdendir dedim, ama bende bi türlü çıkaramamıştım mesaj atacaktım artık
canım ayaklarını yüksekte tut dinlen, ve hamurişi ve tuzlu şeyleri azalt
bacım bilgim var
ki çokta ihtiyacım var
kafam şişiyo burda
ama personel yok ayıp olur ortada bırakmak istemiyorum
keşke biraz bencil olabilsem
bana o kadar kötü davranmalarına rağmen
anladım arkdasım neyse az kaldı senınde evde olmak guselmıs gercı ben daha bısey anlamadım hastalıktan basımı kaldırmayıordum![]()
hımm saol kuzum ya ayakları yuksege atıyım az kız bölede gobek olunca nefes or alıyorumama dayanıcam cok acıyor aykalrımm
![]()
doguralım kız ıkınma egzersizlerine bakayım ben bi,
canım bende 2 gündür acayip kötüyüm, öğlene kadar zor kendime geliyorum, bu haftanın özelligi bu demekki
canım benim o, kızlarda ekli görünce kesin bizdendir dedim, ama bende bi türlü çıkaramamıştım mesaj atacaktım artık
canım ayaklarını yüksekte tut dinlen, ve hamurişi ve tuzlu şeyleri azalt
ay cnm ya bende diş ağrısıda var ölüyorum resmen ne denesem ne yapsam işe yaramıyor olsa kurtulsam hemen gidip dişimi çkecem![]()