2012 Şubat Anneleri

bende doğurcam
banane bennebileyim dedi ya aklımda kaldı
akşam ıkıncam küvette doğurcam
hiç kimse beklemiyo şubatı
ben niye bekleyeyim
çalışmayacamda:43:

[/B]

Walla sen bizi kesın sollayacaksın bebişin gelişimini bitirdi çıkmaya hazır bence senın ..Maaşallah ..
geçen gün böbrek genişlemesi oldugunu soylemiştim size, doktorum sezeryan dedi 36 haftalığız bebeğimde 3 kilo sizce 1-2 hafta daha sabretsem mi? ama çok ağrım var.birde sezeryan doğum için hastane çantasına ne koyucaz bilgisi olan varmı?

Benim bildiğim kadarıyla biberon koy canım,süt gelmezse mama werılıyor..Mama al aptamıl sanırım öglen Aysebahar yazmıstı ismini..Gecelık daha cok koy,dikiş izinden dolayı rahat oluyormus gecelık..Hastaneye sor bir de neler gerekıyor dıye hastaneye göre degısır..

canım ben balık burcuyum, duygusalım ama kimseye belli etmem, zayıf hiç görünmem, sıksık ağlamam..
bence balık burcu yanlış tanınıyo, benimde bişey dikkatimi çekti ama, şubat balıklarıyla mart balıkları çok farklı,tarif ettiğin mart balıkları
kovadada aynı durum söz konusu ocak kovaları çok inatçı ve yetenekli, subat kovaları daha ılımlı ve daha nazik
tabi bu benim fikrim

Yükselene göre değişir,ama kımse sorsanız sorun en sewılmeyen burc her zaman ya balık,ya yengec,ya da başaktır..Ben de sewmıyorum bunları :emir_bebek:

bu sıralar herkes doğumla ilgili nasihatlar veiyor,yok normal doğum yapmış kendini çok kasmış zorlamış doğumdan sonra yüzü morarrmış falan..
olabildiğince kulak tıkayalım yoksa vesveselerden kurtulamayız. ablam 1ay evvel normal doğum yaptı 1 gün sonra kalktı ne ağrı ne bişey tabi doğum anını ona sormalı suni sancıyla..en iyiside sancın gelecek birden gideceksin bir bakmışsın doğrmuşsun inş böyle anlatılan gibi kolay olur...

Bana göre hiçkimsenın dediği gibi olacak diye bir kural yok..Herkes o kadar başka anlatıyor ki..Herkesin doğum hikayesi bile bambaşka..O yüzden dinlesek de etkilenmemelıyız gercekten haklısın..Sadece ''guzel ve kolay bir dogum yapacagım..Sonunda da bebeğimin yolculugu kucagımda son bulacak ''diyerek motıwe oluyorum ben ..Tavsıye ederım..

Kızlar size bişey soracaktım ..Ben gün içinde nerdeyse her dakıka eşimle mesajlasıyorum ve telefon elımden hiç düşmüyor..Bebegıme çok fazla zarar wermıs mıyımdır??Cok da gec kaldım artık 9.aya gırdık aylardır yaptım resmen bunu...Çok üzlüyorum ,nasıl zararları wardır telefonun..??

Arada bir girip bakıyorum, yazıyorum ama denk gelmiyoruz hic senle.

İyiyim cok sukur dogumu bekliyoruz :)

Sen nasılsın?

öylemiii hiç denk gelmedim o kadar geçmişe baktığım halde...
39 haftalık mı oldunuz:nazar:ticker öylede maşallah...
nasıl geçiyo günlerin
doğum ne zaman gözüküyo?

bende de aynı ağrılarla gün dolduruyom işte:50:

Kızlar size bişey soracaktım ..Ben gün içinde nerdeyse her dakıka eşimle mesajlasıyorum ve telefon elımden hiç düşmüyor..Bebegıme çok fazla zarar wermıs mıyımdır??Cok da gec kaldım artık 9.aya gırdık aylardır yaptım resmen bunu...Çok üzlüyorum ,nasıl zararları wardır telefonun..??

bende çook sık tlf görüşmesi yapıyorum gün içinde ailemle...:50::50::50::50:
ailem bende uzakta olduğu için bütün gün onlarla konuşarak
vakit geçiriyorum...
onlarlada konuşmassam depresyona girerim
yalnızım burda sonuçta...

bende çook sık tlf görüşmesi yapıyorum gün içinde ailemle...:50::50::50::50:
ailem bende uzakta olduğu için bütün gün onlarla konuşarak
vakit geçiriyorum...
onlarlada konuşmassam depresyona girerim
yalnızım burda sonuçta...

kızlar caresi kulaklık kullanmak ben basından berı kullanıyorum yalnız bloototh da zararlı klasık kulaklık alın

öylemiii hiç denk gelmedim o kadar geçmişe baktığım halde...
39 haftalık mı oldunuz:nazar:ticker öylede maşallah...
nasıl geçiyo günlerin
doğum ne zaman gözüküyo?

bende de aynı ağrılarla gün dolduruyom işte:50:

Evet canım 39 haftalık olduk :)
Dogum 4 Subat gorunuyor 40. haftada olursa eger. Bakalım bugun yarın bekliyorum dogumu :)

agrılar bende de cok oluyor gelip gidiyor surekli ama duzenli degiller iste.. :31:

bennn geldimmm beni merak edeniniz oldumu aceppp :12:
doktorumu aramıştım öğlen o da dikkatli ol suyun gelmiş olabilir dedi
yat dinlen dedi yattım dinlendimm
öğleye kadar yattıım 2 gibi arkadaşım aradı üst kata gittim oturmaya şimcik geldimm
doktorum özel hastanede çok memnunum ama yenidoğan yoğun bakımı yokk doktorum gece filan sancılanırsan devlete git orda yoğun bakım var
daha senin gününe var riske atmayalımm doğum olursa belki yoğun bakım gerekebilir ne olur ne olmaz oraya git dedii
şimdilik iyiyim ama bugün çok bel ağrım varr

öğleye kadar yattıım 2 gibi arkadaşım aradı üst kata gittim oturmaya şimcik geldimm
doktorum özel hastanede çok memnunum ama yenidoğan yoğun bakımı yokk doktorum gece filan sancılanırsan devlete git orda yoğun bakım var
daha senin gününe var riske atmayalımm doğum olursa belki yoğun bakım gerekebilir ne olur ne olmaz oraya git dedii

herkes senı dogurdu sanmıs
masallah sogukkanlısın canım sen bende oyleyım bakalım nasıl dogurcaz normal beklıyorsun degılmı?

geçmiş olsun canım merak ettik tabi, dogurdunmu aceba dedim ama çok erken senin daha, biraz daha dursun bakalım sıpa

Back
X