2012 Şubat Anneleri

Ama ben hep mesajlasıyorum elım de karnımda oluyor mesaj yazarken ya bayagı bır zarar werdıgımı dusunmeye basladım..

HUGOCUK hosgeldın..Ewet herkes senı dodurdun sandı

ben arastırmıstım bu konuyu cep telefonu dalgalarının zararlı oldugunu bılgısayarın zararı olmadıgını okumustum ama yınede canını sııkma bundan sonrası ıcın onlem al bence

juweline, sevsim, hazelimm, moral, red_z, aydap, bbye, karats
kızlar neden yazmıyorsunuz yaw çok sıkılıyorum, eşimede çok kızdım, pislik şimdi hiçbişey olmamış gibi konuşmaya çalışıyo,annem olmasa cıngar çıkaracam ama annem çok üzülecek, şimdilik konuşmuorum bakalım

ben arastırmıstım bu konuyu cep telefonu dalgalarının zararlı oldugunu bılgısayarın zararı olmadıgını okumustum ama yınede canını sııkma bundan sonrası ıcın onlem al bence

canım sadece telefonun degil herşeyin zararı var, bilgisayarın yok diyorlar ama modem acayip zararlıymış, çamaşırmakinesi bulaşık makinesi ütü yani yaptıımız herşeyde zarar var allahım korusun bebişlerimizi

kızlar neden yazmıyorsunuz yaw çok sıkılıyorum, eşimede çok kızdım, pislik şimdi hiçbişey olmamış gibi konuşmaya çalışıyo,annem olmasa cıngar çıkaracam ama annem çok üzülecek, şimdilik konuşmuorum bakalım

csı dizisine daldım alt yazılı olunca gözümü ayıramadım..
hayırdır nieee kızdın eşineee

iyi akşamlar canım hayırdır neden kızdın eşine...

csı dizisine daldım alt yazılı olunca gözümü ayıramadım..
hayırdır nieee kızdın eşineee

sabah işe gitti, işte iş olsa öğrenciler yok oturuyorlar öylesine 3-4 gibi gel diyorum,ama beyfendinin keyfi orada daha iyi bügün 5 oldu hala yok, acayip sıkıldım evde 2-3 gündür çıkmıyorum gelsinde azcık çıkalım diye bekliyorum
aradım nerdesin diye çarşıda okey oynuyorum dedi
okey oynuyomuş pislik ben evde onu bekliyorum sıkıntıdan patlıyorum beyfendinin umrunda degil, telefonu kapattım,aradı niye kapattın diyor sen oyna oyunu dedim kapattım tekrar, insan bi merak ederde eve gelir hemen 6.30 da geldi eve keyfi anca yetti beyimizin
abartıyor olabilirim ama insan demez mi kaç gündür evdesin çıkalım biraz diye yaaa
yine çok ağlayasım geldi bak:43::43:

sabah işe gitti, işte iş olsa öğrenciler yok oturuyorlar öylesine 3-4 gibi gel diyorum,ama beyfendinin keyfi orada daha iyi bügün 5 oldu hala yok, acayip sıkıldım evde 2-3 gündür çıkmıyorum gelsinde azcık çıkalım diye bekliyorum
okey oynuyomuş pislik ben evde onu bekliyorum sıkıntıdan patlıyorum beyfendinin umrunda degil, telefonu kapattım,aradı niye kapattın diyor sen oyna oyunu dedim kapattım tekrar, insan bi merak ederde eve gelir hemen 6.30 da geldi eve keyfi anca yetti beyimizin
abartıyor olabilirim ama insan demez mi kaç gündür evdesin çıkalım biraz diye yaaa

aman canım boşver ya kendini bebeğini üzdüğüne değmez boşver bu günlerin acısını çıkartırız hele bir doğsunlar...

evet nıyekızgınsın canım sen kızma kocişine ya yazık onlarda heyecanlı artık bızımle dogurcaklar nerdeyse :1:
heyecan falan yok ya, keyfine bakıyor adam,gündüz gidip dogursam haberi olmıcak, bi arayıpta nasılsın demiyor

iyi akşamlar canım hayırdır neden kızdın eşine...

aydap yazdım okursunsun canım, ama inan çok zoruma gidiyor
bide diyorki her yer kar buz sakın çıkma düşersin falan güya beni düşünüyo, ama kendi sokaktan içerigirmiyo

bencede canını sıkmana degmez ya ufak seyler bunlar erkekler dusuncesızdır sen soylemezsen dusunemezler bılmıyormusun kocacım bugun benı bıraz dısarı cıkarırmısın temız hava almam lazım hemde gunes gormem faydalıymıs de o zaman nasıl cıkarır bak tatlı dil bebegım erkeklerın en sevdıgı seydır:27:

aman canım boşver ya kendini bebeğini üzdüğüne değmez boşver bu günlerin acısını çıkartırız hele bir doğsunlar...

zaten bundan kuşkusuda yok canım, eve girmicem bende bi dogsunda çocuk,
ama bugün çok ağlayasım var, annem olmasa bırakacam kendimi ama olmuyo işte:25::25:

canım oda stres yapıyodur stresini atmak için arkadaslarıyla takılmıştr........ onlarıda anlamak lazım...... hamile oldugumuz için böyle seyleri cok takıyoruz....... bende kızıyodum dısarda biraz fazla kalınca ........ama şimdi biraz sancım var desem benden cok endişeleniyo....... e biz bu kadar stres yapıyosak onlarda yaparlar..... hem onun heycanını endişesini görünce anlıyorum halini......... cok abartmadıktan sonra fazla sıkmamak lazım bence

heyecan falan yok ya, keyfine bakıyor adam,gündüz gidip dogursam haberi olmıcak, bi arayıpta nasılsın demiyor

aydap yazdım okursunsun canım, ama inan çok zoruma gidiyor
bide diyorki her yer kar buz sakın çıkma düşersin falan güya beni düşünüyo, ama kendi sokaktan içerigirmiyo

valla benim eşimde pek farklı değil bizlerde hassasız bu dönem herşey batıyor ama keşke daha anlayışlı olsalar...

bencede canını sıkmana degmez ya ufak seyler bunlar erkekler dusuncesızdır sen soylemezsen dusunemezler bılmıyormusun kocacım bugun benı bıraz dısarı cıkarırmısın temız hava almam lazım hemde gunes gormem faydalıymıs de o zaman nasıl cıkarır bak tatlı dil bebegım erkeklerın en sevdıgı seydır:27:

valla bugn onu hiç haklı göremicem canım benmi hamileyim omu anlamadım, neden ben onun nazını çekeyim o benimkini çeksin artık
dışarı çıkma demeyi düşünen adam azcı temiz hava almam gerektiğinide düşünür sanırım
neyse sanırım ben iyice kendimi dolduruyorum,kapatalım konuyu, zaten bana bakıp duruyo

sinir olmakta ve kızmakta çoook haklısın valla bende olsam senn gibi tepki verirdim..
dua etsin annen varmış:19::19::19::19:

canım oda stres yapıyodur stresini atmak için arkadaslarıyla takılmıştr........ onlarıda anlamak lazım...... hamile oldugumuz için böyle seyleri cok takıyoruz....... bende kızıyodum dısarda biraz fazla kalınca ........ama şimdi biraz sancım var desem benden cok endişeleniyo....... e biz bu kadar stres yapıyosak onlarda yaparlar..... hem onun heycanını endişesini görünce anlıyorum halini......... cok abartmadıktan sonra fazla sıkmamak lazım bence

canım ben hiç sıkmıyorum zaten çok rahat beyimiz, hiç naz yapmıyorsun sen ya, diger arkadaşların eşleri şunları şunları yapıyor diyor
demekki çokta rahat bırakmamak lazım

valla benim eşimde pek farklı değil bizlerde hassasız bu dönem herşey batıyor ama keşke daha anlayışlı olsalar...
keşke canım keşke,

canım vallahı benım esımde gunduz 1 kere ya arar ya aramaz calıstıgım ıcın galıba hıc takılmadım bısey olursa ararım dıye dusunurum sen calısmıyormusun??
canım ben dogum iznine ayrıldım 12gün kaldı heran herşey olabilir, o yüzden heran tetikte olması lazım, sıksık araması lazım

Ama ben hep mesajlasıyorum elım de karnımda oluyor mesaj yazarken ya bayagı bır zarar werdıgımı dusunmeye basladım..

HUGOCUK hosgeldın..Ewet herkes senı dodurdun sandı

karnında tutmasan daha iyi olur tabi ama çok kafana takma bence, zaten her yer baz istasyonu dolu. cep telinden daha zararlı ve her an etrafımızda bunlar. malesef daha doğmadan bebeklerimiz bunlara maruz kalıyor.

enice aman ya bu erkeklerin iyisi de böyle kötüsü. benim eşim saolsun hamileliğimin başından beri halı saha maçını hiç aksatmadı sanki gitmeyince yok yazıp maaşından kesecekler. bu arada arkadaş toplantıları, fenerbahçe maçlarına da eksiksiz gider. düşünmez bu kadın evde yalnız başına bişey gelir mi, hamiledir, canı bişey çeker mi, öldü mü kaldı mı. dışarıda yediğim tatlıdan o da getireyim demez. ben de en azından aradıgımda telefonu açıyor, kimlerle dışarda olduğunu biliyorum diye buna şükrediyorum da kafamda büyütmemeye çalışıyorum. iş yerindeyken tüm gün aramaz mesela, hep çok yoğundur, daha öncelikli şeyler vardır. ama aradığımda telefonumu açmasını teselli olarak kabul ederim. arkasından da söylenip ağlayıp rahatlarrım. dışarı çıkıp geldiğinde hiç bişey olmamış gibi sarılır öper, beni daha çok sinir eder. aman annenin yanında bişey söyleme. eşine karşı tavır alır. sen unutursun o unutmaz

Back
X