- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #59.081
herkes senı dogurdu sanmıs
masallah sogukkanlısın canım sen bende oyleyım bakalım nasıl dogurcaz normal beklıyorsun degılmı?
normal istiyorum ama tersti en son döndüyse inşallah normal olurr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkes senı dogurdu sanmıs
masallah sogukkanlısın canım sen bende oyleyım bakalım nasıl dogurcaz normal beklıyorsun degılmı?
enice aman ya bu erkeklerin iyisi de böyle kötüsü. benim eşim saolsun hamileliğimin başından beri halı saha maçını hiç aksatmadı sanki gitmeyince yok yazıp maaşından kesecekler. bu arada arkadaş toplantıları, fenerbahçe maçlarına da eksiksiz gider. düşünmez bu kadın evde yalnız başına bişey gelir mi, hamiledir, canı bişey çeker mi, öldü mü kaldı mı. dışarıda yediğim tatlıdan o da getireyim demez. ben de en azından aradıgımda telefonu açıyor, kimlerle dışarda olduğunu biliyorum diye buna şükrediyorum da kafamda büyütmemeye çalışıyorum. iş yerindeyken tüm gün aramaz mesela, hep çok yoğundur, daha öncelikli şeyler vardır. ama aradığımda telefonumu açmasını teselli olarak kabul ederim. arkasından da söylenip ağlayıp rahatlarrım. dışarı çıkıp geldiğinde hiç bişey olmamış gibi sarılır öper, beni daha çok sinir eder. aman annenin yanında bişey söyleme. eşine karşı tavır alır. sen unutursun o unutmaz
geçmiş olsun canım merak ettik tabi, dogurdunmu aceba dedim ama çok erken senin daha, biraz daha dursun bakalım sıpa
kızlar ya bişey sorcam hurma canım cekiyo bu ara ama erken doguma sebep oluyo diye duymustum ... günde 1-2 tane yesem bişey olmaz heralde dimi
kızlar ya bişey sorcam hurma canım cekiyo bu ara ama erken doguma sebep oluyo diye duymustum ... günde 1-2 tane yesem bişey olmaz heralde dimi
ben erkekn doğuma sebep olduğunu duymadım ancak peygamber efendimiz hamile bayanlara yemesini öneriyormuş diye duydum. normal doğumu kolaylaştırıyormuş. bu tür şeyler 1-2 tane yemekle bişey olmaz. bolca yemek lazım. ayrıca hepimiz erken doğum kuvöz riskini de geçtik zaten bundan sonra korkulacak bişey yok şubat anneleri için.
ben erkekn doğuma sebep olduğunu duymadım ancak peygamber efendimiz hamile bayanlara yemesini öneriyormuş diye duydum. normal doğumu kolaylaştırıyormuş. bu tür şeyler 1-2 tane yemekle bişey olmaz. bolca yemek lazım. ayrıca hepimiz erken doğum kuvöz riskini de geçtik zaten bundan sonra korkulacak bişey yok şubat anneleri için.
saol canım iyi ozaman rahatca yiyebilirim
bennn geldimmm beni merak edeniniz oldumu aceppp![]()
doktorumu aramıştım öğlen o da dikkatli ol suyun gelmiş olabilir dedi
yat dinlen dedi yattım dinlendimm
öğleye kadar yattıım 2 gibi arkadaşım aradı üst kata gittim oturmaya şimcik geldimm
doktorum özel hastanede çok memnunum ama yenidoğan yoğun bakımı yokk doktorum gece filan sancılanırsan devlete git orda yoğun bakım var
daha senin gününe var riske atmayalımm doğum olursa belki yoğun bakım gerekebilir ne olur ne olmaz oraya git dedii
şimdilik iyiyim ama bugün çok bel ağrım varr
ye kız çekinme hamile kaldığımdan beri yerim hac hurması doğum kolay olsun diye çok şükür 38 haftalık oldum iştekızlar ya bişey sorcam hurma canım cekiyo bu ara ama erken doguma sebep oluyo diye duymustum ... günde 1-2 tane yesem bişey olmaz heralde dimi
anası yerinde durmayınca sıpasıda durmuyo
vura vura nişanı getirdi sıpa
öyle bir tekmeliyoki alttan çığlık atıyorum can acısından
anası yerinde durmayınca sıpasıda durmuyo
vura vura nişanı getirdi sıpa
öyle bir tekmeliyoki alttan çığlık atıyorum can acısından
kız bendede mi öyle olacak yoksa,bende yiyorum hergün bebekte tık yok:18::13::13::13::13::13:
haklısın canım
benim yaakın bi zamanda doğum yapan arkadaşımda sürekli yedi doğuruyum artık diee
40 hafta doldu diee banamısın demedi bebek sonunda sezeryan oldu![]()
ya sanki bugün bebişim döndü...... heralde cok acayip hareketler yaptı bide cok sancım oldu........ BEBİŞİ DÖNEN ANNELER HİSSETTİNİZ Mİ BEBEGİNİZ DÖNERKEN .....dönseleer anlarmıyız acaba???
kız bendede mi öyle olacak yoksa,bende yiyorum hergün bebekte tık yok:18:
ben hiç hissetmedim canım çünkü 28.haftada falan döndü benimki daha çok küçüktü
sennkide cok erken dönmüş canım.... o kadar hafta baş aşağı nasıl duruyolar acaba .... biz 5 dakka dursak beynimiz sulanır vallaha ...içimiz dısımıza cıkar....güzel Allah'ım nasıl sistem kurmuş ....