2012 Şubat Anneleri

hoşgeldin canımmm

boşver izleme ben yanından bile geçmem videonun...:))
sonra gözünün önünden gitmez daralırsın...

hiç cesaret edemem canım zaten
korkarım valla:9:
çıkıyımda dinleneyim bari hafta sonu yaklaşırken enerjim düşüyo yorgunluktan
görüşürüz
öperim hepinizi:54:

viva çıkmadan yazayım tatlım
bebeğini çok merak ediyorum facede görebilecek miyiz?
ata parsı öp kokla benim için
öpüldünüz:54:

çok haklısın canım bizimkininde haftada 3 gün sporu 1 gün maçı 2-3 günde arkadaşlarıyla gezmesi var hiç sesimi çıkarmıyorumda tak dedi artık yani, annem var şükretsin yoksa burnundan getirirdim onun
çok şükür kötü huyları yok bununla avunuyorum işte
eşşegi çok seviyorum bide, hırsım geçecek hepsini yine unutacam ama napıyım agamadan olmıcak sanırım:43::43:

Senı ıyı anlıyorum canım ben de annemlerde kalıyorum ve bu yuzden eşime kıl oldugum zaman bıle aglama sansım olmuyor,gözume gözume bakıyorlar sankı ..Onlar üzülmesın dıye herşeyı içime atınca da iyice doluyoruz işte..Gece agla barı annen yatınca canım ..Bizim su anda aklımıza esenı yapmamız lazım ..İçimizden ne gelıyorsa oyle dawranmamız lazım hormonlar sıkıştırıyor çünki..Bazen bır kalkıyorum etrafa terör gibi esıyorum,bazen bı kalkıyorum delı gıbı sırıtıyorum..:44:

oldumu acep ????????

Eklentiler

• $DSC_9791.webp
    $DSC_9791.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 51
Son düzenleme:
allahım çok tatlı maşallah maşallah, nazarlardan saklasın rabbim,
hayırlı evlat olur inşallah size canım

Amin canım.. Çok güzel.. Kırk bin kere maşallah...

hoş geldin canım bebişleri uyuttunmu

Küçük kız uyudu..
Diğerleri garffield izliyor canım

Sana istek attım..

forumdan istek gönderen buklee ve tüm merak edenler için geliyoooo
işte oğlum :))

Canım silecek misin resmini?
Ona göre mesajımı sileceğim..
Allahım deli oldum zaten oğluna..
Facede harikasınız eşinle sevgi böceğim benim..

Allah analı babalı büyütsün..hayırlı evlad olsun inaş.
Kırk bin kere maşalalh

Son düzenleme:
Senı ıyı anlıyorum canım ben de annemlerde kalıyorum ve bu yuzden eşime kıl oldugum zaman bıle aglama sansım olmuyor,gözume gözume bakıyorlar sankı ..Onlar üzülmesın dıye herşeyı içime atınca da iyice doluyoruz işte..Gece agla barı annen yatınca canım ..Bizim su anda aklımıza esenı yapmamız lazım ..İçimizden ne gelıyorsa oyle dawranmamız lazım hormonlar sıkıştırıyor çünki..Bazen bır kalkıyorum etrafa terör gibi esıyorum,bazen bı kalkıyorum delı gıbı sırıtıyorum..:44:

ağlamayıncada geçmiyo hırs işte,yatağa bi geçelimde söyleyeceklerim var, söylemezsem çatlar ölürüm zaten:47:
bi arkadaşımız var erkek, eşimle çok yakınlar hergün görüşürler, o herzaman syler bak eşin hamile şuan DÖD (Ddogum öncesi sendromunda olabilir)olabilir, anlayışlı ol diye, bizimki nedese begenirsin hiç strese falan girmiyo çok rahat benim gibi kocayı buluş daha ne istesin diyo gülermisin ağlarmısın
ama biraz olsun öfkem geçi sizlerle konuşunca, anlatınca rahatlıyo insan

Amin canım.. Çok güzel.. Kırk bin kere maşallah...

Küçük kız uyudu..
Diğerleri garffield izliyor canım

Sana istek attım..

Canım silecek misin resmini?
Ona göre mesajımı sileceğim..
Allahım deli oldum zaten oğluna..
Facede harikasınız eşinle sevgi böceğim benim..

Allah analı babalı büyütsün..hayırlı evlad olsun inaş.
Kırk bin kere maşalalh

ekledim canım maşallah hiç 4 çocuklu anne gibi degilsin, dogurdukça güzelleşmissin

amanınn bu ne böyle elma yanaklı bal dudaklı oğlanmış birde
kız güzeli bu kızz
maşallah pek datluu

hehe
teşekkür ederiz teyzesi öpüyoruz seni :)))

ay maaşallah cok tatlıı Allah bağışlasın cok güzel yaaa...Allah nazarlardan korusun .....bende istiyorum yaaaa......:46::46::46::52::52::52:

teşekkür ederiz
darısı başına canım hayırlısıyla :)))

kız fotoyu kaldır bencede maşallah çok tatlı bebegin, ama nazar degebilir,ben face sizleri ekliyorum inşallah bebegim dogarsada oraya koyacam fotoları

Back
X